On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende programı var gönderebilirim isteyene şakkıdı

evet gönder canım kolaysa baksınlar arkadaşlar

sılacığım çok saol ALLAH razı olsun.Nasıl heveslendim bi görsen devamını bekliyoruz inşallah sayende bunuda başarırım ben..Sevgilerlea.s.

Teşekkürler sıla böyle bir çalışma başlattıgın için.
ben hıslı yasıyorum ama 10 parmak degildi şimdi zorlanıyorum biras ama dogrusunu ögrenmek sayende tabi çok güsel bi duygu.

bişey değil canım biraz zorlanırsınız tuhaf gelir .yeni bişey öğrenmek ve bişeyleri başarmak çok güzel bir duygu kendinize olan güveniniz gelicektir. daha mutlu olacaksınız.

sılacığım çok saol ALLAH razı olsun.Nasıl heveslendim bi görsen devamını bekliyoruz inşallah sayende bunuda başarırım ben..Sevgilerlea.s.

safrancım başaracağınıza eminim yüzde yüz hemde.teminat veriyorum size. ama sadece dediğim şekilde çalışın. emek vermeden yemek olmaz dimi.sırnaşık şey

Bunun programı var bende de, bi ara baya bi çalışmıştım ama bıraktım. Onparmak kullanamasam da klavyeyi, hızlı yazmama faydası oldu.

kursta canım f klavye kendim q da uyguladım

bir yere kadar olur programlarla . inaatçıysanız sonuna kadar da olur aslında. ama böyle ders ders. ilerleme olur . birlikten güç doğar. ben de bilg ingilizce çalışmaya başlıyorum ama yanlız olmuyor bırakıyorum.

sılacım seninle takip edicem,çalışmaya başladım ben,biraz zaman ver diğer harfe geçmek için,a ve k yi öğrenelim önce..

alışır parmakların canım biz üç saat çalışıyorduk kursta iki harf için aka aka yaz dur.pazar tatil yapalım o zaman.aslında önce grubu toplayıp sonra hepberaber başlasaydık daha iyi olurdu.

Arkadaslar 10 parmak gelistirmenin programı var indirmek isteyenler bu adresten indirerek calısabilirler

ayrıca sıLa emeqine saqLık hem daha kolay ogrenirler bu program sayesinde hemde sen yorulmassın

arkadaşlar bu programlara da bakın bi arkadaş yazmış adresi. hepberaber paylaşalım derslerin nasıl gittiğini o zaman sonucu çabuk alırsınız.

3.gün
şşş şşş şşş yarım saat
fff fff fff fff yarım saat
şal şak as asa kas kal las aşk asalak ala aka ak aş sasa sal kaş fas fal fak
gibi anlamlı hece ve kelimeleri yarım saat.çalışalım her gün kelimeler yazabildiğiniz kelimeler artıyor .

çok teşekkürler sılacım ben de çalışmaya başladım bugün.a.s.

çalışmaya yeni başlayanlar vardı ;bir de araverelim yetişelim diyenler yetiştiniz mi?

googlede arayın arkadaşlar onparmak klavye programı olan siteler var indirip pc ye daha rahat uygulayabilirsiniz

canımmmm valla allah razı olsun ama ben henüz yapamıyorum(

yaparsın canım ya üstüne düş biraz kendini geliştirirsin. bide ing öğrendik mi tamamdır.Ramazan ayı bitsin hatim varya ondan sonra bende ingilizce bölümüne gelicem seninleyim yani. wordtest sitesine gir bak demo kullanabilirsin birkaç gün.kelime ezberletiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…