On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
aslında kişisel gelişime yazıcaktım ama pek alakalı bulmadım bakınca. inşallah yeri burasıdır.q klavyeyi on parmak ve bakmadan kullanmak isteyen arkadaşlara yöntemini anlatmak istiyorum.çünkü ben bir zamanlar öğrenmeyi çok istiyor ve yöntemini bilmiyordum .

eee anlatcakmısın peki ...öğretirsen sevinirim:))

anlatmaya çalışıcam inşallah.tabi ki bir anda olmayacak belli bir süre belki bir ay daha kısa veya daha uzun olabilir bu size bağlı.düzenli olarak çalışmanız lazım. her gün yarım saat mesela.yılmak yok .bıkmak yok.amacınız parmaklarınıza harfleri öğretmek. zamanla pratikleşeceksiniz.sabırlı olmalısınız.

her gün iki harf öğrenmeye çalışın.
sol elinizin serçe parmağını küçük parmağını yani a harfine koyun yüzük parmağınızda s harfine gelecek işaret parmağıda f harfinde olacak .g ve h harfini boşta bırakacak şekilde sağ elinizi de işaret parmağınız j harfine gelecek şekilde koyuyorsunuz.

kızlar konuyu sadece bir üye yani benim okuduğum yazıyor bende kimse yok diye yazmamıştım.neyse
ellerimiz bu şekilde olacak.bir yazı programı açıyorsunuz. word veya not defteri siz bilirsiniz.

ellerinize bakmıyorsunuz. ekrana bakın . aslında biz yazdığımıza da bakmadan öğrendik yanda bir kitap olurdu o kitapta yazılan şekilde yazardık o şekilde öğrendik . bir kitabı bilg yazdığınızı düşünün elinize ve ekrana bakmadan yazılacak olan şeye bakıp yazabilmek için. ama kitap yok önemli değil bilgisayarda yazışmak için falan kullanacaksanız boş sayfa açın .

sol elinizle aaa yazıp sağ elinizin başparmağı ile boşluk verin.tekrar aaa yazın tekrar boşluk yani şöyle :aaa aaa aaa aaa

sol elinizin serçe parmağı a daydı biliyorsunuz aaa aaa aaa bu şekilde yarım saat yazın. parmağınız ve beyniniz. bu harfi öğrenecek ve bişey yazdığınızda otomatikman kendi basacak.

eller aynı şekilde on parmak klavyenin üzerinde.sağ elin orta parmağında k harfi var . kkk kkk kkk yazıyorsunuz yarım saat kadar.aradaki boşluğu sağ elinizin başparmağı ile verin .

a ve k yi bu şekilde ayrı ayrı çalıştıktan sonra ak ak ak ak daha sonrada aka aka aka aka şeklinde çalışın .işte bakmadan ak yazabiliyorsunuz.1.gün bu şekilde a ve k harflerini öğreniyorsunuz.herkesin yapabileceği bişey. sadece ısrarla çalışmak lazım .

Sılacağım yanlış anlamazsan bir önerim olacak,,Googledan "on parmak klavye" yazıp çıkan programlardan birini yüklerseniz her gün biraz zaman ayırarak 10 parmak yazabilirsiniza.s Mesela bir tanesi şu:

hayır canım yanlış anlamam ben de baktım programını indirdim . ben de aramıştım az önce bi program vardı aradığım. onu indirememiştim. akşam eşime danışçaktım canım.senin prog ingilizce yazılar canım. pek anlamam yani.birinci derste sekiz tane harfi bir anda gösteriyor.bi anda sekiz harf zor yani. klavyeyi ve elleri gösteriyor . arkadaşlar bu programa baksınlar bi.yapabileceklerse tamamdır.

sormak istediğiniz bişey varsa danışmak istediğiniz sorun arkadaşlar herkes yapabilir kolaylık olacak ve çok zevklidir bakmadan yazmak. yapamam demeyin.

Sıla ben bugün çalışacağım.

Bu iki harfi öğrenirsem yarın devamını getirirmisin?????

Canım çok özverilisin gerçekten.seni kutluyorum bu davranışından dolayı.

Sıla ben bugün çalışacağım.

Bu iki harfi öğrenirsem yarın devamını getirirmisin?????

eylüll inşallah öğrenmek isteyen herkese yardımcı olucam. sen merak etme bir ay sonra çatır çatır yazıyo olacaksınız Allahın izniyle çalışın yeter.

Canım çok özverilisin gerçekten.seni kutluyorum bu davranışından dolayı.
saol canım öğrenmeyi ve öğretmeyi seviyorum.insanları iyi hayırlı işlere teşvik etmeli, böyle ilerlicez.hem birey hem de ülke olarak.herkes bilgisini kendisine saklarsa olmaz dimi.ben de bunu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…