On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de bugün çalışmaya başlıyorum düenli olarak tüm dersleri kaydettim nette değilken çalışabileyim diye
işyerinde boş kaldıkça buna çalışıcam artık çok az kaldı konuşma hızımda yazı yazmaya başlayacağım inşallah

merhaba size nekadar teşekkür etsem az ; sayenizde harflerin yerlerini öğrendim:)
ama seri şekilde yazamıyorum henüz ... çok teşekkürler tekrardan:)

paylaşım için teşekkürler..sabırla çalışırsak olabileceğine inanıyorum..

Kendimi çok kasıyorum herhalde sol kolum ağrıdı ama ısrarla deneyeceğim

merhaba konuyu görünce bakayım dedim ben bir buçuk yıldır f klavye kullanıyorum 3 dak. ortalama olarak 160 kelime yazabiliyorum
inanın hızlı yazmaya ve klavyeye bakmadan yazma keyfine ulaşınca q klavye size çok sıkıcı gelecek dilerim başarırsınız

arkadaşlar on parmak f klavyeyi bilmeyenler q klavyeyi daha iyi öğrenir bir arkadaşımızın dediği gibi ben f yi bildiğim için zorlanıyorum çünkü a harfi yerinde f var parmak ona alışmış şimdi çok zorlanıyorum ama bende öğrenecem q klavyeyi kafaya taktım valla

ben evde programını indirip bir hafta çalışmayla öğrendim
klavye q dahi olsa yazabiliyosunuz sonuçta beyninize öğretiyorusunuz bunu
bakarak yazamıyorum zaten bakmadan yazabiliyorum...

herkese tavsiye ederim öğrenin mutlaka...

evetyiştee buuuuuu süper bi çalşma çk tşkler kamu çalışanıym ve çok işime yarayack bu günden itibaren başlıyorm gelişmeleri bildiricem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…