E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
şükrancan glsh ve nilbera adres verdiler canım saol çok iyisin.çok düşüncelisin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kimsenin bişey yazmadığını görünce kimse ders çalışmıyor diye düşündüm. bir de devamlı on parmak program linki veriyorlar. ben de baktım iki tane program buldum ama ilk derste sekiz on tane harfle başlıyorlar ing. biri. pratikleştirmiyor harfleri. hem klavye hem eller hem de yukarıdaki tuşlar görünüyor. kafa karıştırıyor yani. güzel bişey bulursam eklicem linki. ki ben uğraşmaktan hiç gocunmam. bilgimi kendime saklayan biri değilim ben. bir gün ara vereyim demiştim zaten yetişsinler diye. işte böyle canım.sılacım benim çok güzel gidiyo ama derslere ara mı verdiniz?
sılacım bende varım vakit buldukça buradayım ..4 derse geçmişiniz ama size yetişmeye çalışacağım azimli olmamız gerekiyor pes etmek yok...sonrada hep beraber ingilizce öğrenmeye..
sılacım bende varım vakit buldukça buradayım ..4 derse geçmişiniz ama size yetişmeye çalışacağım azimli olmamız gerekiyor pes etmek yok...sonrada hep beraber ingilizce öğrenmeye..
Sıla kolaylıklar dilerim, arkadaşım. On parmak yazmak öğrenilince çok zevklidir. Tabii her öğrenilenler gibi başlangıçta zor gelebilir. Sanırım F Klavye on parmak öğretiyorsun, verdiğin vuruşlardan bunu çıkardım bu şekilde öğrenmek bence daha doğrudur. Çünkü harfler yer ve kullanılma oranına göre Türkçe'ye uygun yerleştirilmiştir.
F klavyesi olmayan arkadaşlar ise Denetim masası, bölgesel dil ve seçeneklerden klavyelerini F yapabilirler.
Verdiğin vuruşlara göre harflerin yeri çıkıyor zaten.
Bunu şunun için belirttim çünkü çoğu bilgisayarlar Q klavye F klavye olanı yok. Başarılar dilerim herkese.
E harfine bakarak f olduğunu düşündüm ama sanırım değilmiş.
Çünkü d harfi sağ işaretle yazılıyor f'te
tamam güzelim . sen de çok sağol.sılacım sen devam et emin ol ben takip ediyom ve takip eden vardır...çok sağol..
bugün ara verelim o zaman dünkü ders zordu gerçekten.sılacım bunu biraz çalışalım isterseniz derslerimiz gittikçe yoğunlaşıyor..emeğine sağlık örtmenim benim..
siz isteyin yeter ben de öptüm canım kolay gelsin.canım derslere devam etmene sevindim sıkı takipciniz öptüm kolay gelsin