E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
prensesim hoşgeldin canım.daha yeni gördüm çok güzel ya öğreneceğim inşalah sağol sılacım.. bugün ilk ders :) ben biraz geriden gidecem bayramda da ara vermem gerekecek neyse yetişirim size umarım.. öptüm
saol canım inşallah arkadaşlara bir katkım olsun istiyorum.herkez yapabilir çünkü .çok güzel bir başlık açmışsın canım devam et yazmaya bir çok arkadaş faydalanacaktır eminim sevgilera.s.
sıla canım şşş ler serçe parmak galiba da fff ler hangi parmak? eğer orta parmaksa benim ddd ler yalnız kalıyor da :)
bende cok istiyordum öğrenmeyi hep imrenmişimdir hızlı yazanlara sana nekadar teşekür etsem azdır.sılacım ALLAH senden razı olsun.Bugünden itibaren calışmaya başlıyorum.
ya bi de ben çok çabuk öğreniyorum on dakika bile çalışmadan nedenki bir sorun mu var bende? hemen unuturum yada karıştırırım diye korkuyorum..
bayramın mubarek olsun. sılacım parmaklarım ağrımaya başladı ama olsun ben bu işi başaracağım.
sılacım bende büyük gayretle çalışıyorum teşekkürler
çiçeğim ne güzel dua almak çok mutlu ettiniz beni. siz de saolun.Sılacım ve sınıf arkadaşlarım selam ,3 günlük Ankara tatilinden sonra tekrar aranızdaytım.bakıyorumda baryam bitmiş ve derslerimiz başlamış bile.sizlere ve bana kolay gelsin ben bu işi çok sevdim sıla sana hep dua ediyorum ,iyiki bu konuyu açtın sağol.
Dag çiçegim hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?