On parmak klavye kullanmak isteyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha yeni gördüm çok güzel ya öğreneceğim inşalah sağol sılacım.. bugün ilk ders :) ben biraz geriden gidecem bayramda da ara vermem gerekecek neyse yetişirim size umarım.. öptüm
prensesim hoşgeldin canım.
İnşallah sonuna kadar devam edersin.

çok güzel bir başlık açmışsın canım devam et yazmaya bir çok arkadaş faydalanacaktır eminim sevgilera.s.
saol canım inşallah arkadaşlara bir katkım olsun istiyorum.herkez yapabilir çünkü .

kızlar hepinizin bayramını kutluyorum hayırlara vesile olsun sılacım dualarımız seninle..........

bende cok istiyordum öğrenmeyi hep imrenmişimdir hızlı yazanlara sana nekadar teşekür etsem azdır.sılacım ALLAH senden razı olsun.Bugünden itibaren calışmaya başlıyorum.

sıla canım şşş ler serçe parmak galiba da fff ler hangi parmak? eğer orta parmaksa benim ddd ler yalnız kalıyor da :)

canım en başta yazmıştım.f sol işaret parmağı on parmağını da koyuyorsun dediğim şekilde.

bende cok istiyordum öğrenmeyi hep imrenmişimdir hızlı yazanlara sana nekadar teşekür etsem azdır.sılacım ALLAH senden razı olsun.Bugünden itibaren calışmaya başlıyorum.

amin canım kolay gelsin

bayramın mubarek olsun. sılacım parmaklarım ağrımaya başladı ama olsun ben bu işi başaracağım.

ya bi de ben çok çabuk öğreniyorum on dakika bile çalışmadan nedenki bir sorun mu var bende? hemen unuturum yada karıştırırım diye korkuyorum..

prensesim yarım saat kadar çalışabilirsen çok iyi olur parmak ve beyin iyice öğrenir ondan sonra düşünmeden direk basarsın harflere.

bayramın mubarek olsun. sılacım parmaklarım ağrımaya başladı ama olsun ben bu işi başaracağım.

canım saol seninde bayramın mübarek olsun. on tane ev gezdik.bu saat oldu canım. yarında benim memlekete gidiyoruz nasipse.kelimeleri yazmaya başladıkça heleki bişeyler anlatacaksan yazarken zamanın geçtiğini anlamayacaksın. bileklerim çok ağrıyor benimde. bide gece yatınca parmaklarımı oynatıyorum basıyo gibi. tesbihide elimle çekiyorum yazarkende parmaklarımı kullanınca öyle oluyo. ilk öğrendiğim zaman her konuştuğumu yazıyo gibi yapardım. pratik yapmış oluyosun . her zamanda klavyenin başında oturulmuyo.

Sema ayrıca canım azminden dolayı tebrikler ısrar çok önemli .lütfen kendine vakit ayır ve hergün çalış. çok mutlu hissediceksiniz sizin benden veya on parmak yazan hiçkimseden bir eksiğiniz yok. hatta benden bir fazlanız var benim bir parmağım kısa. ama bu bile beni yıldırmadı.

sol el asdf
sağ el jklş
boşta kalan harfler ortada gh ve sağda i
arkadaşlar tekrar etmek istedim yanlış olmasın.

9.gün
vvv vvv vvv sol el işaret parmağı fdeydi aşağı biraz sağa açı ile v' yide bu parmakla kullanıyoruz.
ooo ooo ooo sağ el yüzük parmağı l deydi yukarı sırada olan o harfinide bu parmakla kullanıyoruz.
şal şak as asa kas kal las aşk asalak ala aka ak aş sasa sal kaş fas fal fak
eş el es ses esef ek kele kel lale leş şef keş sakal sakla ela dede keke iş işlek kalleş eşi is sis gel elişi şiş has hak hal haşhaş ah jale jel jak ilgi masa emek mal makas mil imla kalem mil mal mali maslak sam kalem lam lamel lama ram rem aras ara kara kir şirk lara sara sir sille hara gar ter tam tel tik tak taş tam tan tas ters et hat halat naat nam nil naaş nam nem nal nail şimal kemal ihmal saat sat at et eter ekin tekin namık kemal neslihan nargihan in inilti işlem ikrar karar saran soran satın latin zam zum zaten ezine kaz üzüm azim kazım koza üst ülke ünye ülkü hürrem güya rüya vasat ev av osman güverte olan ok sos lodos vasıta vesile vahim vana şalvar tavan ozan
arkadaşlar ilk yazdığım kelimeler tekrar yapalım .son iki dersimizi daha çok çalışalım.
harfler en az onbeş dakika .kelimeleri yarım saat çalışalım. kolay gelsin.

Sılacım ve sınıf arkadaşlarım selam ,3 günlük Ankara tatilinden sonra tekrar aranızdaytım.bakıyorumda baryam bitmiş ve derslerimiz başlamış bile.sizlere ve bana kolay gelsin ben bu işi çok sevdim sıla sana hep dua ediyorum ,iyiki bu konuyu açtın sağol.

çiçeğim ne güzel dua almak çok mutlu ettiniz beni. siz de saolun.

arkadaşlar baya ilerledik cümle de yazabilirsiniz.öğrendiğimiz harflerden .

kaç parmak yazdığımı bilmiyorum ama gayet hızlı yazıorum klavye üzerinde aşırı hızdan az yakalanmadım :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…