❀•Doğumdan sonra hep birlikte zayıflıyoruz•❀ ➭➭➭

Emire27xxx

Sabır+Azim=Mutlak Başarı ♥
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
730
1.277
28
37
Merhaba çiçeği burnunda güzel anneler..

Her kadın güzeldir ama sadece biraz daha bakıma ihtiyacı vardır..

Gelin hep birlikte gebelikten önce, sonra kilolarımızı ve ideal kiloya ulaşmak için neler yaptıklarımızı paylaşalım..

Hamilelikte ne kadar kilo aldık?
Doğumda ne kadarı gitti?
Sütümüz nasıl artar?
Neleri kısınca sütümüz azalır?
Doğumdan sonra hangi sporlar yapılır?
Spor yapmaya ne zaman başlanır??

Gelin kilolar yerleşmeden kovalım gitsin..

ASLA PES ETME.....

ÜyeGeb. önceDoğ. giderkenDoğ. gelince3.Ay4.Ay5.Ay6.Ayhedef
Emire2786.710096.892...70
mavimli7384738081...
bir garip576460....52
cgkfte.757159.6...60
fener506992.589.2....
cigdemcig60.85....55
blacksea88101......
Zeyden607970....58
Alya90678274.9....65
Lockam46587270....55
burcusenk5370.362....50
Gunayfur61.57370....55
Lilithic55.......
Sosyologg_anne587470.....
efsunsuz.......
lilipit7393.589.478.2...65
heksi647875.....
Zehrayalçın8764.......
littlebee7297.594.5.....

Son düzenleme:
Çok güzel inşallah başarırız hadi bakalım Allah yardımcımız olsun önce doğumda sonra bebeklerimizi hayırlı bir bireyler olarak yetiştirme de ve tabi istediğimiz kiloya ulaşmamızda :)

Baba kilolu olan ben de geldim. Daha önce verdim yine veririm. Yavaş yavaş başlayacağız sütümüz olsun sağlıklı beslenelim ve besleyelim yavaştan spora da başlarız ilk 3 ay zor bişeyler yapmak için sezeryan olacaklar ancak başlar hafif tempoda yürümeyi planlıyorum ben. Yazı dışarda yürüyerek geçiririz kışa girince de evde videolarla. Ben koşu bandı ve evde videolu hareketler yaparak vermiştim o zaman sizinle de paylaşırım yaptıklarımı

Dogum sonra bene mesajim var
Sevgili ben,
Suan 92 kilodasin, dogum sonrasi bakalim kac kilo olacaksin? Sunu unutma emzirmek, saglikli beslenmek sana kilo verdirir, iyi oldugunda spor yapmalisin, simdiden kendine verdigin sozleri unutma, zayif ve saglikli bir bedene sahip olmak her zaman en guzelidir. Hadi bakalim, bebegini koklaa ve guzel bir anne ol.
Aferin sana :)

Çok güzel inşallah başarırız hadi bakalım Allah yardımcımız olsun önce doğumda sonra bebeklerimizi hayırlı bir bireyler olarak yetiştirme de ve tabi istediğimiz kiloya ulaşmamızda :)
Ooy şimdiden gözüm korktu . Allah bize yardım etsin
Emire27xxx Eline sağlık canım. Hadi hayırlısı inşallah.
Emire27xxx ellerine sağlık canım, inşallah hemencecik toparlanıcaz
İnşallah kızlar. Gelecekteki gözde topiğimiz bura olacak :) Ne yapıp edip verecez bu kiloları. İyiki burası varmış yoksa lohusalık psikolojisi ve kilolarla boğulup gidecektim dicez

İnşallah canım pinterest ve instagramında çok faydası oluyor ama önce bebeklermizi kucağımıza alıp hayatımızın yeni düzenine alışmamız lazım. Hemen aktif olamasakda Dönüp dolaşıp burda toplanacaz. :))

Aynen canım.Bol bol emzirmeye çalışıp, dengeli besleneceğiz. Bence çok rahat verecez ama bol sabır lazım..
Görüyorum ki rekor kilo bende.

Evet benim zayıflama için açtığım bir instagram hesabım var oradada aktif olacağım inşallah. İnstagram olumlu etkisini çok gördüm.

Ben de 10 kg vermek için buraya yazarım..insan birbirini görünce motive oluyor ..

temmuz olmasa da ağustosa daha zayıf gireceğimi hissediyorum

ÜyeGeb. önceDoğ. giderkenDoğ. gelince1.Ay2.Ay3.Ay
Emire27......
bir garip......
fener50......
efsunsuz......
lilipit......
heksi......
Zehrayalçın87......
littlebee......

Son düzenleme:

Aayy yerim seni

Aynen canım.Bol bol emzirmeye çalışıp, dengeli besleneceğiz. Bence çok rahat verecez ama bol sabır lazım..
Görüyorum ki rekor kilo bende.

Bence rekor bendedir ya. Doktora göre 24 artıyla şuan 94.
Aslında 22 artıyla 94.
Doktora gittiğimde kusmalardan dolayı 2 kilo vermiştim. O başlangıç kilosu olarak onu aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…