- 15 Aralık 2012
- 1.090
- 1.371
- 133
- Konu Sahibi Emire27xxx
-
Cnm son kilo durumun ne?Emire27xxx canım nerelerdesin hiç yorum yazmıyorsun uzun süredir. lilipit littlebee C cigdemcig Emire27xxx ve ben varız 85 + bandında. Nasıl verecez bu kiloları. Tatlı tatlı yemenin acı acı vermesi olur işte. Valla kız uyumayınca alıyorum kucağıma evin içinde yürüyorum. Bugün kırkımız çıkmamasına rağmen 15-20 dk lık bir yürüyüş yaptık dışarda o kadar iyi geldi ki. Zamanla artırırız artık.
Ay insallah hadi bakalimEvet bu sabah ilk tartigunu ve ben 71.4 um haftaya pazartesi 70.00 olmak ilk hedefim
Cnm senin iki bebisin varOff ya bir ben mi alıyorum yani50 günde 5 kilo
İki gündür kızı kucağıma alıp koridorda yürüyorum uyumuyor ıkınmaktan bu yolu buldum en azından bana da hareket oluyor.Cnm son kilo durumun ne?
Cok yavas gidio bizim ikinci cocuk kilolari
Bende sen gibiyim leslie yapıyorum uzunca bir koridorum var orda kızı kucağıma alıp yürüyorum yalnız fena alıştı kucakta uyumaya. Kilo aldıkça neyapcaz bilemiyorum artık kollar kaslanırYa bide kızım durmadıgı için o kadar cok hareketliyimkş. Gece üçe kadar evin içinde hopla zıpla halay cek merdivenden iner gibi yürü vs.yapmadıgım sey yok. Bacaklarım belim pert oluyo. Ter içinde kalıyorum. Benim yerimde baskası olsa igne iplige dönmüştü
Ay cnm cok sevindimİki gündür kızı kucağıma alıp koridorda yürüyorum uyumuyor ıkınmaktan bu yolu buldum en azından bana da hareket oluyor.
Bugün geç tartıldım biraz 84,6 geldim saat 11 i geçiyordu 9-10 gibi tartılsaydım 84,8 falan gelirdim olsun 84 ü gördüm şükür
Cok iyi yaBen de geldimm... gebelik öncesi 68 kilo idim. 84 ile doğuma gittim. Eve geldiğimde 80 kiloydum. Ama çok ödemim vardı bacaklarım fil bacağı gibiydi. Doğumun üzerinden 15 gün geçtiğinde 74 kiloya düşmüştüm. Yarın birinci ayımız doluyor ve ben hala 74 kiloyum
Yok cnm gitmio verilmio oyle kolayYa bide kızım durmadıgı için o kadar cok hareketliyimkş. Gece üçe kadar evin içinde hopla zıpla halay cek merdivenden iner gibi yürü vs.yapmadıgım sey yok. Bacaklarım belim pert oluyo. Ter içinde kalıyorum. Benim yerimde baskası olsa igne iplige dönmüştü
Al benden de o kadar iştahım hiç böyle olmamıştı ben de yatana kadar tatlı aranıyorum.Gece yatmadan kim beş tane şöbiyeti gömer ya. Nasıl bir midem var kafamdan büyük galiba. Bir haftadır bir kilo bile veremedim. Hoş bu tatlı yemeyle nasıl vereceksem
Yalnız olmadığımı bilmek güzelYok cnm gitmio verilmio oyle kolay
Bnm mide de dur yok durak yok
Cok fenw genislemis ya
Yemin ederim bes tabak yemek yerim bana misin demeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?