❀•Doğumdan sonra hep birlikte zayıflıyoruz•❀ ➭➭➭

Emire27xxx canım nerelerdesin hiç yorum yazmıyorsun uzun süredir. lilipit littlebee C cigdemcig Emire27xxx ve ben varız 85 + bandında. Nasıl verecez bu kiloları. Tatlı tatlı yemenin acı acı vermesi olur işte. Valla kız uyumayınca alıyorum kucağıma evin içinde yürüyorum. Bugün kırkımız çıkmamasına rağmen 15-20 dk lık bir yürüyüş yaptık dışarda o kadar iyi geldi ki. Zamanla artırırız artık.

Cnm son kilo durumun ne?
Cok yavas gidio bizim ikinci cocuk kilolari

gebelik oncesi 73
Doğuma girerken 93,5
Hedef 65
4 gun oldu 89,4
5. Gun 87,6 (karnim kucukdu birden)
11.gun 86
12.gun 85,6
17. Gun 86.2 ( kilo aliyrm bide bu ne ya)
18.gun 85,1 odem gitti galiba cok hizli diyetin bir gunluk etkisii
22.gun 85,9
24. Gun 85,1
25.gun 84,6
Not:17. Gun diyete başladım
Hergun tartılmayi seviyrm:)

Ben de 56yım 50 olmak istiyorum ve özellikle karın bölgesine çalışmam lazım etkili hareket bilen varsa kırkım çıkınca yapabiliriz dimi spor?

Ben de geldimm... gebelik öncesi 68 kilo idim. 84 ile doğuma gittim. Eve geldiğimde 80 kiloydum. Ama çok ödemim vardı bacaklarım fil bacağı gibiydi. Doğumun üzerinden 15 gün geçtiğinde 74 kiloya düşmüştüm. Yarın birinci ayımız doluyor ve ben hala 74 kiloyum

Gece yatmadan kim beş tane şöbiyeti gömer ya. Nasıl bir midem var kafamdan büyük galiba. Bir haftadır bir kilo bile veremedim. Hoş bu tatlı yemeyle nasıl vereceksem

Ya bide kızım durmadıgı için o kadar cok hareketliyimkş. Gece üçe kadar evin içinde hopla zıpla halay cek merdivenden iner gibi yürü vs.yapmadıgım sey yok. Bacaklarım belim pert oluyo. Ter içinde kalıyorum. Benim yerimde baskası olsa igne iplige dönmüştü

Cnm son kilo durumun ne?
Cok yavas gidio bizim ikinci cocuk kilolari
İki gündür kızı kucağıma alıp koridorda yürüyorum uyumuyor ıkınmaktan bu yolu buldum en azından bana da hareket oluyor.
Bugün geç tartıldım biraz 84,6 geldim saat 11 i geçiyordu 9-10 gibi tartılsaydım 84,8 falan gelirdim olsun 84 ü gördüm şükür

Bende sen gibiyim leslie yapıyorum uzunca bir koridorum var orda kızı kucağıma alıp yürüyorum yalnız fena alıştı kucakta uyumaya. Kilo aldıkça neyapcaz bilemiyorum artık kollar kaslanır

Hamilelik öncesi 69
Doğuma giderken 92,5
Doğum sonrası 1. Gün 89,2
36. Gün 84,6

Ay cnm cok sevindim
Ben esimin tişörtlerini giyiyorm
Kendi kiyafetlerim olmuyor
Bu isi başarmalıyız insallah

Cok iyi ya
Hizli vermissin
6 kilocuk kalmis cok iyii
Bnm 12 kilo fazlam var dusun yani

Yok cnm gitmio verilmio oyle kolay
Bnm mide de dur yok durak yok
Cok fenw genislemis ya
Yemin ederim bes tabak yemek yerim bana misin demeden

kizlar nasil diyet yapiyorsunuz sutunuz azalmiyormu bende asiri sekilde odem var nasil gidecek tavsiyeso olan var mi

Gece yatmadan kim beş tane şöbiyeti gömer ya. Nasıl bir midem var kafamdan büyük galiba. Bir haftadır bir kilo bile veremedim. Hoş bu tatlı yemeyle nasıl vereceksem
Al benden de o kadar iştahım hiç böyle olmamıştı ben de yatana kadar tatlı aranıyorum.

Kızlar mrb yazamadım kilomu hafta ortası oldu :d
Güncel kilom 67.5 vermiyorum
Diyete de başlayamıyırum kendimi aç hissediyorum sürekli

gebelik oncesi 73
Doğuma girerken 93,5
Hedef 65
4 gun oldu 89,4
5. Gun 87,6 (karnim kucukdu birden)
11.gun 86
12.gun 85,6
17. Gun 86.2 ( kilo aliyrm bide bu ne ya)
18.gun 85,1 odem gitti galiba cok hizli diyetin bir gunluk etkisii
22.gun 85,9
24. Gun 85,1
25.gun 84,6
28.gun 84.0
Not:17. Gun diyete başladım
Cokyavas gidio bu kilolar of, ayda 10 kilo verebilsem :) ikinci ay 7, ucuncu ayda 5 versem yeter bana ilk etapta :)
Dogum oncesi halime ulasmak icin 11 kilom kaldi
Hedefime ulasmak icin ise 19
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…