Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Hayirli cumalar arkadaslar benim adetlerim evlendikten.sonra duzene girdi 32 gunde 1 olyyordum en son.gecen ay 6 gun gecikti onda da doktora gittim inofolice basladik suan 33. Gundeyim hala belirti yok inofolic kullananlar adeti geciktiriyor mu yada normal mi olmasi gerekirdi hemen test felan da yapmayacagim bikac gin daha beklemek istiyorum

ben inofolic kullandım ama adetime bir etkisi olmadı

Kaç gün gecikti canım test yaptın mi hiç
gecikmenin 4. günündeyim 31 gün geciktim ilk defa bu kadar gecikiyorum 10 ocakta test yaptım silik ikinci çizgi çıktı 11 ocakta hcg yaptırdım 2.18 çıktı dün içime sinmeden yaptığım testte de çizgi mizgi çıkmadı ama afedersinizzorlayarak yaptım testi de

Bugün de bekle canım yarın tekrar kan testi yaptır hiç artış olmuş mu diye belki geç döllenme olmuştur

Bence sen testleri tekrarla canim senin kan degerin düşük ama belli olmaz boyle artanlar olmus diye duymustum tabi olmayadabilir ama adetin olmadigi sürece suphelenmen normal

Bugün de bekle canım yarın tekrar kan testi yaptır hiç artış olmuş mu diye belki geç döllenme olmuştur
Hafta sonu giriyor mecbur pazartesiyi beklemek zorundayım o arada adet olursam zaten gerek kalmaz ama adet günlerim iyice bozulmuş olacak

Bence sen testleri tekrarla canim senin kan degerin düşük ama belli olmaz boyle artanlar olmus diye duymustum tabi olmayadabilir ama adetin olmadigi sürece suphelenmen normal
pek ihtimal yokmuş gibi geliyor ama Allahın işi işte belli olmaz beklemek meraklandırıyo insanı

Cok.iyi anliyorum canim.hakkinda hayirlisi olsun.insallah sen inofolic i kac ay kullandin klomen ve catlatma ignesi.de kullandin.mi
3 ay kullanmam gerekiyodu ama 2 ay kullandım sonrası düzensiz geçen sefer sadece iğne bu seferse klomen ve iğne kullandım bu seferden çok ümitliydik dr umla yumurtalar 4 taneydi ve çok güzel gelişmişti hamile kalma şansın yüksek demişti

4 yumurta evet cok.guzel ya yumurtlama gunlerinizi degerlendirebildiniz dimi bana da 2. Ay dedi klomen ve igeneyi kullanacagiz ama daha adet olmadim iste

tabi iğneden sonraki 3 gün ve onu takip eden bir hafta bi gün dolu bi gün boş olacak dedi dr bizde uyduk ama işte....

Bakalim canim olmadigin surece test yap sen hatta haftaya doktoruna.da git.Allah tan umit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…