- 8 Ocak 2017
- 340
- 151
- 18
- 27
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.201
Laboquick gebelik testi kullanan varmı hiç ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm erken öğrenmiştim öncekinide şimdi beklemek istiyoruz biraz yarın sadece kan vericem yükselmişmi diye kasık ağrıları sızlama batma dewam göğüsleri şiş ve acıyor allah büyük ol der olur inş sağlıklı bir gebeliğim /miz olurOldu oldu ne zaman ogrendın canım hayırlı olsun
Bu arada 9unda öğrendim bat 12si idi 8,67 ileCnm erken öğrenmiştim öncekinide şimdi beklemek istiyoruz biraz yarın sadece kan vericem yükselmişmi diye kasık ağrıları sızlama batma dewam göğüsleri şiş ve acıyor allah büyük ol der olur inş sağlıklı bir gebeliğim /miz olur
İnsallah canım hayırlısı olsunCnm erken öğrenmiştim öncekinide şimdi beklemek istiyoruz biraz yarın sadece kan vericem yükselmişmi diye kasık ağrıları sızlama batma dewam göğüsleri şiş ve acıyor allah büyük ol der olur inş sağlıklı bir gebeliğim /miz olur
Kaç günde bir adet oluyosun canım ?Bu arada 9unda öğrendim bat 12si idi 8,67 ile
Battan 6 gün önce idrarda ögrendim canim :) bugün bat günüm ama olmuyorum :)canım senin bat bugün mü ne zaman öğrendin hamile olduğunu ? bu arada tebrikler canımmmm :)
Yumurtlama gününü biliyo musun canım batımız aynı kıyaslama yapıcam daBattan 6 gün önce idrarda ögrendim canim :) bugün bat günüm ama olmuyorum :)
Aynen canım oyleKizlar o zaman bu yumurtlama hep belirli gunde olmuyor anlasilan dogrumu ?
ne zormus ya tek iliskide hamile kalanlara cok heves ediiyorumAynen canım oyle
Sagol cnmİnsallah canım hayırlısı olsun
Genelde 28di ama geçen ay 26oldu ben yinede 28saydım bu ayKaç günde bir adet oluyosun canım ?
Aramızda 1 gün varBattan 6 gün önce idrarda ögrendim canim :) bugün bat günüm ama olmuyorum :)
Allah'ım bu yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımEwet cnm önceden bi düşüğüm var düzelttim sanmıştım olmamış şimdi yaptım sanırım
Dur bakalım, hemen öyle üzülmek yok. Önce bu ay hayırlısı değilmiş diyeceksin ve diğer aylara motive olacaksın. Bir de biraz akışına bırak. Senden de burada güzel haberler alacağız, ben inanıyorumKızlar yaa benim moralim çok bozuldu. Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyordum adet olunca. Aklım hep orda kendimi işe de veremez oldum. Zaten çok yoğun bi tempom var ve de stresli. İşi bırakmayı düşünmeye başladım acaba işin stresi mi etkiliyor ki beni. Ayrıca doktorumdan da memnun değilim ne hormon testi ne rahim filmi hiç birşey yapmıyor bana deli ediyor beni.
Ayyy içimi döktüm baya
Sagol cnm hepimizin inş allah büyük ben dayanamadım eşimide ayarttım teste gidiyoruzAllah'ım bu yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz o zamanSagol cnm hepimizin inş allah büyük ben dayanamadım eşimide ayarttım teste gidiyoruz
Çooook sevindim canım benim ☺☺ hepiniz güzel anneler olacaksınız ne güzel bizlere de dua edin ...Kızlar 137.12 çıktı bat 1gün geçmiş hali 9unda 8,67 idi