• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Oldu oldu ne zaman ogrendın canım hayırlı olsun
Cnm erken öğrenmiştim öncekinide şimdi beklemek istiyoruz biraz yarın sadece kan vericem yükselmişmi diye kasık ağrıları sızlama batma dewam göğüsleri şiş ve acıyor allah büyük ol der olur inş sağlıklı bir gebeliğim /miz olur

Cnm erken öğrenmiştim öncekinide şimdi beklemek istiyoruz biraz yarın sadece kan vericem yükselmişmi diye kasık ağrıları sızlama batma dewam göğüsleri şiş ve acıyor allah büyük ol der olur inş sağlıklı bir gebeliğim /miz olur
Bu arada 9unda öğrendim bat 12si idi 8,67 ile

İnsallah canım hayırlısı olsun:anneadayı:

Kızlar yaa benim moralim çok bozuldu. Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyordum adet olunca. Aklım hep orda kendimi işe de veremez oldum. Zaten çok yoğun bi tempom var ve de stresli. İşi bırakmayı düşünmeye başladım acaba işin stresi mi etkiliyor ki beni. Ayrıca doktorumdan da memnun değilim ne hormon testi ne rahim filmi hiç birşey yapmıyor bana deli ediyor beni.
Ayyy içimi döktüm baya :KK17:
Dur bakalım, hemen öyle üzülmek yok. Önce bu ay hayırlısı değilmiş diyeceksin ve diğer aylara motive olacaksın. Bir de biraz akışına bırak. Senden de burada güzel haberler alacağız, ben inanıyorum

Arkadaslar burada yeni konuyu nasil aciyoruz ben yeni yimde:olamaz:

Back