Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Kızlar selamlar ayın 9unda kan değerlerime baktırıyım bari ona göre vitaminlar alırım diye sağlık ocağında test yaptırdım tabiki hcg de istedim 8,67 çıkı Bat 12idi gelmedi yaron tekrar kan vericem inş yükselmiştir sağlıklıdır
Allah isteyen herkese aratmasın sağlıkla hamiş olalım

Canım yeni hamileyim diyorsun ama 20 haftalık görünüyor takvimin. Yanlış mı yaptın acaba

Bat 14-15 ocak olanlar test yaptınız mı kızlarBen cesaret edemiom da alıştım tek çizgilere

Kac gunde bir adet oluyosun canim benim bura takvimine gird 3 aylik periyotlarimi girdim 26 gunde bir diyor ben hep 27 28 gunde biliyodum ee buna gorede yumurtlama tarihimde yanlis hesapliyodum
Ben 28-29 günde bir oluyorum canim. Normalde takvimde gösteren tarihten 2 gün önce yumurtlamam oldu ama ovülasyon testi kullanıyordum o yüzden yakaladım yumurtayı. Ben takvimi sağlıklı bulmuyorum genelde 1-2 gün fark ediyor

canım senin bat bugün mü ne zaman öğrendin hamile olduğunu ? bu arada tebrikler canımmmm :)

Aynen canım benımde takvımde yumurtlamam 9 ocak gosterıyodu 4 ocak gece yakaladım o akıntıyı

Kızlar yaa benim moralim çok bozuldu. Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyordum adet olunca. Aklım hep orda kendimi işe de veremez oldum. Zaten çok yoğun bi tempom var ve de stresli. İşi bırakmayı düşünmeye başladım acaba işin stresi mi etkiliyor ki beni. Ayrıca doktorumdan da memnun değilim ne hormon testi ne rahim filmi hiç birşey yapmıyor bana deli ediyor beni.
Ayyy içimi döktüm baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…