- 13 Ocak 2017
- 107
- 58
- 13
- 36
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.181
Herkes farklı bişey söylüyorGoogle a bı aratsaydın canım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes farklı bişey söylüyorGoogle a bı aratsaydın canım ya
Burada da herkes farklı seyler soyleyecektır. Cunku herkeste farklı oluyo belırtıler belırtıler bazen yanıltabılıyoda. Eger gunun gectıyse test yap yada kan verHerkes farklı bişey söylüyor
Herkes farklı bişey söylüyor
Bugün günüm de ben sabırsız çıktım galiba teşekkür ederim yinedeBurada da herkes farklı seyler soyleyecektır. Cunku herkeste farklı oluyo belırtıler belırtıler bazen yanıltabılıyoda. Eger gunun gectıyse test yap yada kan ver
Bende oluyordu sıcak su torbasını karnıma koymamıştım allahtan ayaklarıma koymuştum...kramp,batar ağırlıklı bi ağrı oluyor...sanki adettin geliyo gibi ama o ağrıya rağmen hiç bişey gelmedi 36.gün test yaptım kan testi.Herkes farklı bişey söylüyor
Gunun bugunse test yap cıkar :)Bugün günüm de ben sabırsız çıktım galiba teşekkür ederim yinede
Canım yeni hamileyim diyorsun ama 20 haftalık görünüyor takvimin. Yanlış mı yaptın acabaKızlar selamlar ayın 9unda kan değerlerime baktırıyım bari ona göre vitaminlar alırım diye sağlık ocağında test yaptırdım tabiki hcg de istedim 8,67 çıkı Bat 12idi gelmedi yaron tekrar kan vericem inş yükselmiştir sağlıklıdır
Allah isteyen herkese aratmasın sağlıkla hamiş olalım
Bende yazcaktım da buda takvimlere kafayı takmıs demesınler dıye yazmadımCanım yeni hamileyim diyorsun ama 20 haftalık görünüyor takvimin. Yanlış mı yaptın acaba
Kac gunde bir adet oluyosun canim benim bura takvimine gird 3 aylik periyotlarimi girdim 26 gunde bir diyor ben hep 27 28 gunde biliyodum ee buna gorede yumurtlama tarihimde yanlis hesapliyodumBenim 6 kala çıktı idrarda :)
Aynen ben de, 3 gün geçti beklemedeyim.günaydın kızlar hala adet olmadım ben çatlicam ya
offf deli olcam bi günnnAynen ben de, 3 gün geçti beklemedeyim.
Var mı bizim gibi olan.
İdrarda birşey çıkmadı kan testi için de bekliyorum biraz. Ümitlenmek de istemiyorum pek..
offf deli olcam bi günnn
yaptırdım ama gebelik yok dendi geç döllenme mi moldu acaba diyorum da bilmiyorum ki pazartesiye kadar plmazsam p.tesi tekrr kan vericemKan testi yaptırdınız değil mi? Artmasını öı bekliyorsunuz ?
Ben 28-29 günde bir oluyorum canim. Normalde takvimde gösteren tarihten 2 gün önce yumurtlamam oldu ama ovülasyon testi kullanıyordum o yüzden yakaladım yumurtayı. Ben takvimi sağlıklı bulmuyorum genelde 1-2 gün fark ediyorKac gunde bir adet oluyosun canim benim bura takvimine gird 3 aylik periyotlarimi girdim 26 gunde bir diyor ben hep 27 28 gunde biliyodum ee buna gorede yumurtlama tarihimde yanlis hesapliyodum
canım senin bat bugün mü ne zaman öğrendin hamile olduğunu ? bu arada tebrikler canımmmm :)Ben 28-29 günde bir oluyorum canim. Normalde takvimde gösteren tarihten 2 gün önce yumurtlamam oldu ama ovülasyon testi kullanıyordum o yüzden yakaladım yumurtayı. Ben takvimi sağlıklı bulmuyorum genelde 1-2 gün fark ediyor
Aynen canım benımde takvımde yumurtlamam 9 ocak gosterıyodu 4 ocak gece yakaladım o akıntıyıBen 28-29 günde bir oluyorum canim. Normalde takvimde gösteren tarihten 2 gün önce yumurtlamam oldu ama ovülasyon testi kullanıyordum o yüzden yakaladım yumurtayı. Ben takvimi sağlıklı bulmuyorum genelde 1-2 gün fark ediyor
Ewet cnm önceden bi düşüğüm var düzelttim sanmıştım olmamış şimdi yaptım sanırımCanım yeni hamileyim diyorsun ama 20 haftalık görünüyor takvimin. Yanlış mı yaptın acaba
Oldu oldu ne zaman ogrendın canım hayırlı olsunEwet cnm önceden bi düşüğüm var düzelttim sanmıştım olmamış şimdi yaptım sanırım