- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.819
- 333
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.141
Katılıyorum sana cok sinir bozucu gerçekten ama çok yıl var önünde Allahın izniyle illaki olur...kullanıcı adın muhteşem bunun için! :) umut var sende :)tavsiyelerinize uyacağım yaşım genç evet ama iki senedir isteyince yaş maş görmüyo göz
Daha evvel hamilelik geçiren varsa bilirler ben hamile olduğumu öğrendim kesin hal diyodum ki testi görmesem inanmam aynı adetli gibiydi kasıklarım hep ve genelde herkes aynısını dedi çevremde adet ağrısı ile aynı diye....inşallah güzel haberler alırsın.
pek düşünmedim ismi hep umutlarım elimde patlıyo ama umutlamaktan vazgeçmiyorum önümdeki uzun yılları bebeğimi bebekkllleeerrimiii büyütmekle geçirmek istiyorumKatılıyorum sana cok sinir bozucu gerçekten ama çok yıl var önünde Allahın izniyle illaki olur...kullanıcı adın muhteşem bunun için! :) umut var sende :)
Hahaha süpersin yaa :) ya ne kadar çok varız ya hepimiz aynıyız şuan yastığa kafasını koyup aynı şey için dua eden bizlerAy inşallah, adet gibi hissettim birkaç gündür bakalım. Vücuduma telkinler yolluyorum adet olacaksan rahat ol sıkma kendini diye
Hakkında hayırlısı olsun üzme kendini inşallahKızlar malesef bende hastalandım
İnşallah öyledir inşallah hamilelik ağrısıdır bakalım artık son 5 gün☺Reng belirtisi ve adet belirtisi aynı ben ilk hamileliğimde 2 gün petle gezdim oldum olucam ağrım var diye...maalesef bazen idrar yolu üşütmektende olabiliyo ama hamilelik ağrısıda inan birebir aynı
Hahaha süpersin yaa :) ya ne kadar çok varız ya hepimiz aynıyız şuan yastığa kafasını koyup aynı şey için dua eden bizler
Umut olmasa yandık zaten belki cocugunun adını umut koyarsın bak :) inan bende öyle istiyorum küçükken oyuncak bebeği veriyorlar elimize daha o gündem annelik duygusu sarıyor bizi... olmayan cocuguna hasret çekmek başka birşey.pek düşünmedim ismi hep umutlarım elimde patlıyo ama umutlamaktan vazgeçmiyorum önümdeki uzun yılları bebeğimi bebekkllleeerrimiii büyütmekle geçirmek istiyorum
Bana annem okuyor hergün meryem suresi,ben şuan sadece esmalardan okuyorum.Allah kabul etsin canım...Ama belki adet olacak stres yapıyorum bilmem ki.
Ya da olmayacak bebiş var, gönlümden geçen o tabi ki de.
Rabbim en hayırlı zamanda versin.
Meryem suresi okuyorum hergün
Oyuncak bebek :) Allahım ne olur bana bi oyuncak bebek daha ver söz ona gçzüm gibi bakıcam ben küçükken bir iki taneden fazla bebeğim yoktu sevmezdim barbileri falan ama senden gerçek bir bebek istiyorum ve söz veriyorum onu çok sevicemUmut olmasa yandık zaten belki cocugunun adını umut koyarsın bak :) inan bende öyle istiyorum küçükken oyuncak bebeği veriyorlar elimize daha o gündem annelik duygusu sarıyor bizi... olmayan cocuguna hasret çekmek başka birşey.
Benim 6 kala çıktı idrarda :)Kizlar benim bata son 8 gun idrar testinde cikmaz sanirim
Burda okumuştum hayit tohumu kullanip hamile kalanlarin sayısı yüksekti bende kullanıyorumİnşallah ben ve tüm isteyenlerde tadarız bu güzel duyguyu. Senin adına çok sevindim canım miniklerinle birlikte çok mutlu ol inşaallah
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar. Bugün bol bol dua edicem hepinizeGünaydın kızlar, hayırlı cumalar..
Allah yardımcınız olsun haklısınız rabbim tez zaamanda sağlıkla versin hepimizeBebeğim 17 haftada ölmeseydi bu hafta doğurmuştum kızlarBeysal neler yaşadığımı onunla nasıl bağ kurduğumu tahmin edemezsiniz
Kimyasalda olmuş olabilirsin doktor bana kadınların çoğu bunu yaşar farkında olmaz dedi ama hakkımızda hayırlısı inşallahKizlar 4 gun gecikmeyle adet oldum ama asiri derece cok oluyorum arkadasim dusuk mu yapiosun dedi benim hic bu kadar cok adetim olmamisti korktum bilgisi olan varmi
daha erken bence belirti olmaz bu kadar erkengunaydin kizlar 2 gundur belim cok agriyor bata 6 gun var boyle hamilelik belirtisi yasayan varmi
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar. Bugün bol bol dua edicem hepinize
Hayirki nurlu bereketli cumalar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?