Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Ay inşallah, adet gibi hissettim birkaç gündür bakalım. Vücuduma telkinler yolluyorum adet olacaksan rahat ol sıkma kendini diye

Katılıyorum sana cok sinir bozucu gerçekten ama çok yıl var önünde Allahın izniyle illaki olur...kullanıcı adın muhteşem bunun için! :) umut var sende :)
pek düşünmedim ismi hep umutlarım elimde patlıyo ama umutlamaktan vazgeçmiyorum önümdeki uzun yılları bebeğimi bebekkllleeerrimiii büyütmekle geçirmek istiyorum

Kızlar malesef bende hastalandım
Hakkında hayırlısı olsun üzme kendini inşallah
Reng belirtisi ve adet belirtisi aynı ben ilk hamileliğimde 2 gün petle gezdim oldum olucam ağrım var diye...maalesef bazen idrar yolu üşütmektende olabiliyo ama hamilelik ağrısıda inan birebir aynı
İnşallah öyledir inşallah hamilelik ağrısıdır bakalım artık son 5 gün☺

Hahaha süpersin yaa :) ya ne kadar çok varız ya hepimiz aynıyız şuan yastığa kafasını koyup aynı şey için dua eden bizler

Ama belki adet olacak stres yapıyorum bilmem ki.
Ya da olmayacak bebiş var, gönlümden geçen o tabi ki de.
Rabbim en hayırlı zamanda versin.
Meryem suresi okuyorum hergün

pek düşünmedim ismi hep umutlarım elimde patlıyo ama umutlamaktan vazgeçmiyorum önümdeki uzun yılları bebeğimi bebekkllleeerrimiii büyütmekle geçirmek istiyorum
Umut olmasa yandık zaten belki cocugunun adını umut koyarsın bak :) inan bende öyle istiyorum küçükken oyuncak bebeği veriyorlar elimize daha o gündem annelik duygusu sarıyor bizi... olmayan cocuguna hasret çekmek başka birşey.

Oyuncak bebek :) Allahım ne olur bana bi oyuncak bebek daha ver söz ona gçzüm gibi bakıcam ben küçükken bir iki taneden fazla bebeğim yoktu sevmezdim barbileri falan ama senden gerçek bir bebek istiyorum ve söz veriyorum onu çok sevicem

gunaydin kizlar 2 gundur belim cok agriyor bata 6 gun var boyle hamilelik belirtisi yasayan varmi

Bebeğim 17 haftada ölmeseydi bu hafta doğurmuştum kızlar Beysal neler yaşadığımı onunla nasıl bağ kurduğumu tahmin edemezsiniz
Allah yardımcınız olsun haklısınız rabbim tez zaamanda sağlıkla versin hepimize

Kizlar 4 gun gecikmeyle adet oldum ama asiri derece cok oluyorum arkadasim dusuk mu yapiosun dedi benim hic bu kadar cok adetim olmamisti korktum bilgisi olan varmi
Kimyasalda olmuş olabilirsin doktor bana kadınların çoğu bunu yaşar farkında olmaz dedi ama hakkımızda hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…