• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Selam kızlar. Benim size bir sorum olacak. Bat 8 ocak. Ben 2 haftadır göğüslerimde değişim seziyorum. Daha önce hiç bir adet dönemimde göğüslerimde ne ağrı ne batma ne hassasiyet yada dolgunluk gibi hiç bir şey hissetmezdim. Gögüslerim dışında her yere vururdu o ağrı. Ama şimdi göğüslerim dikleşti ve meme uçlarım sanki yukarı doğru bakmaya başladı. Meme uçları daha belirgin ve kahverengi kısımda sivilce gibi küçük küçük şeyler çkmaya başladı. Birde büyüdüler sanki biraz. Memedeki bu değişimler psikolojik olabilirmi çok kafam karıştı. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen varmı peki
Merhaba bende de aynı durum geçerli bu belirtiler olduğunda hamile miydiniz acaba??

Merhaba bende de aynı durum geçerli bu belirtiler olduğunda hamile miydiniz acaba??
Yok o zaman hamile değilmişim ama şuan 9 haftalık hamileyim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince cevap vermek isterim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Yok o zaman hamile değilmişim ama şuan 9 haftalık hamileyim canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sormak istedikleriniz varsa elimden geldiğince cevap vermek isterim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ya ben üstüne gördüğümden şüpheleniyorum tüm testlerde negatif 9 kasımda regl oldum bata 5 gün var ama 2 haftadır benimde göğsümde sivilce gibi şeyler çıktı siz hamile değilseniz neden çıktığını öğrenebildiniz mi ? Bu sivilce gibi şeylerden önce de göğüslerimde sızı acıma vardı normalde hiiiç olmazdı göğüslerimde

Ya ben üstüne gördüğümden şüpheleniyorum tüm testlerde negatif 9 kasımda regl oldum bata 5 gün var ama 2 haftadır benimde göğsümde sivilce gibi şeyler çıktı siz hamile değilseniz neden çıktığını öğrenebildiniz mi ? Bu sivilce gibi şeylerden önce de göğüslerimde sızı acıma vardı normalde hiiiç olmazdı göğüslerimde
Neden çıktı onlar inan bilmiyorum canım bende çok şaşırmıştım o zaman. Belkide gizli düşük yada kimyasal gebelik gibi bişey yaşamışımdır. Ama şuan o sivilce gibi şeyler artıyo. Benimde geç döllenme oldu. Adet gününden önce yaptığım bütün testler negatif çıkmıştı. Sadece iki gün kala yaptığım testte çok çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. İki gün sonra adet günümde tekrar yaptım direk çıktı ikinci çizgi hemse daha koyu. Seninde geç döllenme olmuştur inşaallah bebişin seninledir :anneadayı:

Neden çıktı onlar inan bilmiyorum canım bende çok şaşırmıştım o zaman. Belkide gizli düşük yada kimyasal gebelik gibi bişey yaşamışımdır. Ama şuan o sivilce gibi şeyler artıyo. Benimde geç döllenme oldu. Adet gününden önce yaptığım bütün testler negatif çıkmıştı. Sadece iki gün kala yaptığım testte çok çok silik ikinci çizgi çıkmıştı. İki gün sonra adet günümde tekrar yaptım direk çıktı ikinci çizgi hemse daha koyu. Seninde geç döllenme olmuştur inşaallah bebişin seninledir :anneadayı:
Benim son ilişkim ekimdeydi ilişkiden sonra regl oldun ama regl olduktan öncede sonrada hamilelik belirtilerim arttı yaptığım idrar ve kan testleri de negatifti zaten korunuyoduk istemiyoduk bugün tekrar doktora gidecektim ama regl olmuşum artık hiç ümidim yok sonradan istemeye başlamıştık artık diğer aylara nasip

Benim son ilişkim ekimdeydi ilişkiden sonra regl oldun ama regl olduktan öncede sonrada hamilelik belirtilerim arttı yaptığım idrar ve kan testleri de negatifti zaten korunuyoduk istemiyoduk bugün tekrar doktora gidecektim ama regl olmuşum artık hiç ümidim yok sonradan istemeye başlamıştık artık diğer aylara nasip
inşallah canım benim. Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin bebişini :emir_bebek:

Kızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum:anneadayı:

Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah :KK39::KK36:
Benim bat 13 ocak

Not: Bu ayı da hüsranla geçiren yoldaşlarım yeni batları alalım benim 8 Şubat :halay:

@EhliKumpir 8 Ocak / 4 Şubat :anneadayı:
@sapsik-88 12 Ocak
@Asmin lena 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@imena 4 Ocak :anneadayı:
@yediverenim 20 Ocak
@ezott 12 Ocak
@slmhndn32 12 Ocak :anneadayı:
@Mrs Yetimarslan 26 Ocak
@Melek melekk 7 Ocak
@aysnr 11 Ocak
@Lknrokan35 11 Ocak
@name58 10 Ocak
@Susi96 30 Ocak
@csoner 15 Ocak :anneadayı:
@Bendenizdebirgemi 7 Ocak
@maviturna 17 Ocak
@loori 26 Ocak :anneadayı:
@_buhara_ 10 Ocak :anneadayı:
@Themarginal 23 Ocak
@Mertege123 15 Ocak
@eflen 9 Ocak
@Maide2744 13 Ocak
@Fato1 15 Ocak
@Esr02 12 Ocak
@Zanamm174 25 Ocak
@mmavi_21 26 Ocak
@denizyildizi00 10 Ocak
@Turczynka 10 Ocak
@leylimley33 14 Ocak :anneadayı:
@Yusra91 29 Ocak
@destanhanim 5 Ocak :anneadayı:
@GCA18 30 Ocak
@nblsbl 14 Ocak
@genckiz 22 Ocak
@Evening00 13 Ocak :anneadayı:
@kkk91 14 Ocak
@Yemyesilbirdeniz 7 Ocak
S Sfr-rslntsn 8 Ocak
@busraangell 10 Ocak
@sher33 30 Ocak
@Berivan01 19 Ocak
@alaar :anneadayı:
@GorTuu 8 Ocak
@Berna04 13 Ocak
@Alev1843 10 Ocak :anneadayı:
@beren20 31 Ocak / 1 Mart
@canbebekds :anneadayı:
@Gamzemdwf 19 Ocak
@yagmur_20 19 Ocak
@Yosemitee 21 Ocak
@Globalist 16 Ocak
@ceylin-46 26 Ocak
@srplmtmtk 13 Ocak
@Kelebekcikkk 26 Ocak
@Ossgemm 20 Ocak
@pamukkksekerrr 27 Ocak
@Piraye089 13 Ocak
@Fato1 15 Ocak
@maviucurtma33 17 Ocak
@Beysal 27 Ocak
@hiranur3419 17 Ocak
@Bigaripyolcu 23 Ocak :anneadayı:
@gelbebicik 23 Ocak
@Cennet irmagi 5 Şubat
@nefesimsin gokce 1 Şubat
@ozlem sevran 3 Şubat
@fundiiiii 11 Şubat
@Turna1658 23 Ocak
@Emyldrm 22 Ocak
@SS2007 :anneadayı:
@yesilkubbe :anneadayı:
@Maviyagmur 23 Ocak
@Vaveyla38 :anneadayı:
@Sevgi_2108 7 Şubat
20 ocak bat =)=) merhaba herkese

Kızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum:anneadayı:

Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah :KK39::KK36:
Benim bat 13 ocak

Not: Bu ayı da hüsranla geçiren yoldaşlarım yeni batları alalım benim 8 Şubat :halay:

@EhliKumpir 8 Ocak / 4 Şubat :anneadayı:
@sapsik-88 12 Ocak
@Asmin lena 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@imena 4 Ocak :anneadayı:
@yediverenim 20 Ocak
@ezott 12 Ocak
@slmhndn32 12 Ocak :anneadayı:
@Mrs Yetimarslan 26 Ocak
@Melek melekk 7 Ocak
@aysnr 11 Ocak
@Lknrokan35 11 Ocak
@name58 10 Ocak
@Susi96 30 Ocak
@csoner 15 Ocak :anneadayı:
@Bendenizdebirgemi 7 Ocak
@maviturna 17 Ocak
@loori 26 Ocak :anneadayı:
@_buhara_ 10 Ocak :anneadayı:
@Themarginal 23 Ocak
@Mertege123 15 Ocak
@eflen 9 Ocak
@Maide2744 13 Ocak
@Fato1 15 Ocak
@Esr02 12 Ocak
@Zanamm174 25 Ocak
@mmavi_21 26 Ocak
@denizyildizi00 10 Ocak
@Turczynka 10 Ocak
@leylimley33 14 Ocak :anneadayı:
@Yusra91 29 Ocak
@destanhanim 5 Ocak :anneadayı:
@GCA18 30 Ocak
@nblsbl 14 Ocak
@genckiz 22 Ocak
@Evening00 13 Ocak :anneadayı:
@kkk91 14 Ocak
@Yemyesilbirdeniz 7 Ocak
S Sfr-rslntsn 8 Ocak
@busraangell 10 Ocak
@sher33 30 Ocak
@Berivan01 19 Ocak
@alaar :anneadayı:
@GorTuu 8 Ocak
@Berna04 13 Ocak
@Alev1843 10 Ocak :anneadayı:
@beren20 31 Ocak / 1 Mart
@canbebekds :anneadayı:
@Gamzemdwf 19 Ocak
@yagmur_20 19 Ocak
@Yosemitee 21 Ocak
@Globalist 16 Ocak
@ceylin-46 26 Ocak
@srplmtmtk 13 Ocak
@Kelebekcikkk 26 Ocak
@Ossgemm 20 Ocak
@pamukkksekerrr 27 Ocak
@Piraye089 13 Ocak
@Fato1 15 Ocak
@maviucurtma33 17 Ocak
@Beysal 27 Ocak
@hiranur3419 17 Ocak
@Bigaripyolcu 23 Ocak :anneadayı:
@gelbebicik 23 Ocak
@Cennet irmagi 5 Şubat
@nefesimsin gokce 1 Şubat
@ozlem sevran 3 Şubat
@fundiiiii 11 Şubat
@Turna1658 23 Ocak
@Emyldrm 22 Ocak
@SS2007 :anneadayı:
@yesilkubbe :anneadayı:
@Maviyagmur 23 Ocak
@Vaveyla38 :anneadayı:
@Sevgi_2108 7 Şubat
Canım ben bat beklemiyorum 14 haftalık hamişim :anneadayı: düzeltirsen eğer sevinirim geçen sene vermişim bu tarihi vay bee :KK200::emir_bebek:

Bat 22 Ocak , yumurtlama gününü ve o haftayı değerlendirdim . İsteyen herkese Rabbim nasip eder inşAllah

Back