- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi slvlovehmt
- #1.161
günaydın kızlar hala adet olmadım ben çatlicam ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben inofolic kullandım ama adetime bir etkisi olmadıHayirli cumalar arkadaslar benim adetlerim evlendikten.sonra duzene girdi 32 gunde 1 olyyordum en son.gecen ay 6 gun gecikti onda da doktora gittim inofolice basladik suan 33. Gundeyim hala belirti yok inofolic kullananlar adeti geciktiriyor mu yada normal mi olmasi gerekirdi hemen test felan da yapmayacagim bikac gin daha beklemek istiyorum
Kaç gün gecikti canım test yaptın mi hiçgünaydın kızlar hala adet olmadım ben çatlicam ya
gecikmenin 4. günündeyim 31 gün geciktim ilk defa bu kadar gecikiyorum 10 ocakta test yaptım silik ikinci çizgi çıktı 11 ocakta hcg yaptırdım 2.18 çıktı dün içime sinmeden yaptığım testte de çizgi mizgi çıkmadı ama afedersinizzorlayarak yaptım testi deKaç gün gecikti canım test yaptın mi hiç
Anladim canim benim de ilk ay bilmiyorum nasil etkisi olacakben inofolic kullandım ama adetime bir etkisi olmadı
Bugün de bekle canım yarın tekrar kan testi yaptır hiç artış olmuş mu diye belki geç döllenme olmuşturgecikmenin 4. günündeyim 31 gün geciktim ilk defa bu kadar gecikiyorum 10 ocakta test yaptım silik ikinci çizgi çıktı 11 ocakta hcg yaptırdım 2.18 çıktı dün içime sinmeden yaptığım testte de çizgi mizgi çıkmadı ama afedersinizzorlayarak yaptım testi de
düzenli kullan bakalım eğer devam ederse dr una bi danış belki kişiden kişiye vücuduna fark vardırAnladim canim benim de ilk ay bilmiyorum nasil etkisi olacak
Sağol canım, ben de dualarımda sizi eksik etmiyorum. Allah kabul etsin inşallahGünaydın canım sana da hayırlı cumalar. Bugün bol bol dua edicem hepinize
Bence sen testleri tekrarla canim senin kan degerin düşük ama belli olmaz boyle artanlar olmus diye duymustum tabi olmayadabilir ama adetin olmadigi sürece suphelenmen normalgecikmenin 4. günündeyim 31 gün geciktim ilk defa bu kadar gecikiyorum 10 ocakta test yaptım silik ikinci çizgi çıktı 11 ocakta hcg yaptırdım 2.18 çıktı dün içime sinmeden yaptığım testte de çizgi mizgi çıkmadı ama afedersinizzorlayarak yaptım testi de
Hafta sonu giriyor mecbur pazartesiyi beklemek zorundayım o arada adet olursam zaten gerek kalmaz ama adet günlerim iyice bozulmuş olacakBugün de bekle canım yarın tekrar kan testi yaptır hiç artış olmuş mu diye belki geç döllenme olmuştur
pek ihtimal yokmuş gibi geliyor ama Allahın işi işte belli olmaz beklemek meraklandırıyo insanıBence sen testleri tekrarla canim senin kan degerin düşük ama belli olmaz boyle artanlar olmus diye duymustum tabi olmayadabilir ama adetin olmadigi sürece suphelenmen normal
Cok.iyi anliyorum canim.hakkinda hayirlisi olsun.insallah sen inofolic i kac ay kullandin klomen ve catlatma ignesi.de kullandin.mipek ihtimal yokmuş gibi geliyor ama Allahın işi işte belli olmaz beklemek meraklandırıyo insanı
3 ay kullanmam gerekiyodu ama 2 ay kullandım sonrası düzensiz geçen sefer sadece iğne bu seferse klomen ve iğne kullandım bu seferden çok ümitliydik dr umla yumurtalar 4 taneydi ve çok güzel gelişmişti hamile kalma şansın yüksek demiştiCok.iyi anliyorum canim.hakkinda hayirlisi olsun.insallah sen inofolic i kac ay kullandin klomen ve catlatma ignesi.de kullandin.mi
Google a bı aratsaydın canım yaSelamm arkadaslar bilgisi olan varmı hamilelikte adet agrisi oluyormu