Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Beni de ekler misin canım. 8 Ocak

Canım sen hamile olabilirsin çünkü ovulasyon testiyle hamile olduklarını çok kişi öğrenmiş. Zaten hamilelik testinde de silik çizgiyi görmüşsün onu görebilmeyi kaç kişi hayal ediyor biliyor musun bence hemen bir doktora gidip kan değerlerine bak hayırlı olsun inŞAllah Allah size bağışlasın darısı bize olsun

Benim de ilk olacak olursa çok heyecanlıyım içim gidiyor düşününce bile allah izin verirse eğer o çift çizgiyi gördüğüm zaman bayılmasam iyi
Senin bat ne zaman ? Ben söz verdim hamile olursam göbek atıp oynucam bayılma kız inş çift çizgileri görürüz :)

iyi aksamalar kızlar.bugun yum. gunu eşim iki ay evvel varikosel ameliyatı oldu galiba degerlerinjn duzelmesi ,bebek için erken ama nasip

Hahahha sen de benim kafadasın benim de bat 19 ocak çok var daha bakalım daha bu günleri değerlendirmem gerek hayırlısı inşAllaj

Aynen canım o zaman sırada ben varım 4 günüm var sende değerlendir canım ilişki olduktan sonra ya sağa yada sol tarafa yat canım bir tanıdık demişti öle hamile kalınıyormuş doğrumudur bilmem ben öle yaptım inş tutmuştur seninkide tutar

Degerler artarsa daha iyi tutunmaz mi? Esiniz iyi hissediyosa kendını deneyin
cok ağır ameliyat değil zaten iki haftada iyileşti. bebek olusmadigi için tutun ma kısmını düşünmedim hiç açıkçası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…