- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
- 133
- Konu Sahibi slvlovehmt
Haberlerini bekliyorum o zaman :)Yarin tek cizgi gorsem bile en azindan regl olucagima psikolojimi hazirlarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberlerini bekliyorum o zaman :)Yarin tek cizgi gorsem bile en azindan regl olucagima psikolojimi hazirlarim
Fransada yaşıyorum canim sen nerede yasiyorsunAaa nerede yasıyosun? Valla senın ıste suphelı merak ettım.
Şubat ????Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Hayırlısı olsun canımKızlar sonuç 61.66 adete 2 gün var daha Dr göstermedim
Ekledim tatlım batlarımız aynı gün inşallah bu ay hepimiz için güzel bi ay olsunKizlar benide eklermisiniz listeye :) berna04 , bat 13 ocak
Hayırlı olsunnn. Maşallah bol anneli topik oldu Bende dusuk yaptim kasim da,benim de bat 10 ocak bugun test yaptim ve cok heycanliyim insallah dogrudur ve insallah hepimizin istegi olur
Günaydın canim ben dün yazmistim ama gormedin galiba beni de ekler misin bat 31 ocakHayırlı olsunnn. Maşallah bol anneli topik oldu 
Bende almanyada yasıyorum canım :)Fransada yaşıyorum canim sen nerede yasiyorsun
Bol karlı bir Kırklareli sabahından herkese günaydın..Bende almanyada yasıyorum canım :)
Gözümden kaçmış tatlım kusura bakma ekledim şimdi Günaydın canim ben dün yazmistim ama gormedin galiba beni de ekler misin bat 31 ocak
Günaydın canımBol karlı bir Kırklareli sabahından herkese günaydın..
Hosgeldın canımBende hollandadan katiliyorum kizlar
Gunaydın canım ohh ne guzel karlı karlı :)Bol karlı bir Kırklareli sabahından herkese günaydın..
Hiç bir belirtim yok Sadece akıntım var. Regli için en büyük belirtim ağrılarım 2 gün önce ağrım vardı ama gelen giden olmadı. Regli döngüm son 3 ayda 24-23 -23 gün şeklinde.Döngü kısa olunca heveslenemiyorum da. Bir kaç gün beklemek lazım bana dua edin kızlarYemyesilbirdeniz srf -rslntsn Mor_cicek
@EhliKumpir
Kızlar ne durumdasınız batlar yaklaşmış gelen giden yoklayan var mı
Acıl ıcın yoksa cıkma canım. Isede esın fln bırakabılırse oyle gıdersın :)2017 kar yagmur bereketiyle geldi maşallah. Bekleyen herkese de topigimize de bereketli olsun. ben kardan disari cikamadim ise bile gidemedim henuz nasil cikicam bilmiyorum