• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
Şubat ???? :KK55:

Yemyesilbirdeniz Yemyesilbirdeniz srf srf -rslntsn Mor_cicek Mor_cicek
@EhliKumpir
Kızlar ne durumdasınız batlar yaklaşmış gelen giden yoklayan var mı:KK24::KK6:
Hiç bir belirtim yok Sadece akıntım var. Regli için en büyük belirtim ağrılarım 2 gün önce ağrım vardı ama gelen giden olmadı. Regli döngüm son 3 ayda 24-23 -23 gün şeklinde.Döngü kısa olunca heveslenemiyorum da. Bir kaç gün beklemek lazım bana dua edin kızlaro_O

Son düzenleme:
2017 kar yagmur bereketiyle geldi maşallah:nazar:. Bekleyen herkese de topigimize de bereketli olsun. :anneadayı::anne: ben kardan disari cikamadim ise bile gidemedim henuz nasil cikicam bilmiyorum:KK17:

Günaydın arkadaşlar hepinize bende düşük yaşadım geçen ay kese görünmeden bugün 30 gün daha hasta olmadim 28 günde bir oluyorum ama ..

2017 kar yagmur bereketiyle geldi maşallah:nazar:. Bekleyen herkese de topigimize de bereketli olsun. :anneadayı::anne: ben kardan disari cikamadim ise bile gidemedim henuz nasil cikicam bilmiyorum:KK17:
Acıl ıcın yoksa cıkma canım. Isede esın fln bırakabılırse oyle gıdersın :)

Back