Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

O binlerce insandan biri de ben oluyorum o yuzden cok iyi anlarim durumu. 2 senedir ugrasiyorum. 2 gun kalmis arkadasin adetine. Eger var ise buyuk bir ihtimal testte cikacaktir Boylece bosu bosuna 2 gun daha merak icinde kalmayacaktir.
Evet cift cizgiyi gormeyince uzuluyoruz ama bir an once kendimizi toparlayip gelecek aya daha bilincli hazirlanmak gerekiyor diye dusuuyorum.

Canım o zaman yap test dersın. Ama bence bıseyler var demen yanlıs dıyorum.

İnş canım ben o günleride bol bol değerlendirdim sende değerlen benimde 4 gün kaldı bakalım :) ini tutar hepimizin ki :)

Merhaba arkadaşlar benim adetim düzensizdi doktorun verdiği tarlusal ilacını kullandımiki aydır adetim düzenliydi bu defa üç gün geçti kasiklarimda batmalar ve ağrılar var tuvalete de sık çıkmaya başladım ve vajinal akıntı var biraz da arttı göğüs ucunda ki noktalar belirginleşti su defa umudum var acaba hamilelik olabilir mi

İs
İdrar testi niye yapmıyorsun yap kurtul muallakta kalmaktan iyidir.

Merhaba benim bi sorum olucak ben bugn ovülasyon testi aldım adetımden 5 gün geçti 2 çizgi cıktı koyu çıktı sonra 4 saat sonra 1 tane daha ovülasyon testi yaptım oda aynı 2 çizgi koyu sekilde çıktı sonra bıde normal gebelık testi aldım ondada 2.çizgi silik çıkyı bide ben 3 senelik evliyim 3 kere düşük yaptım en son düşüğüm 3 ay önce oldu kafam karıştı iyice acb avar mı hamilelik uzun oldu kusura bakmayın ☺

Erken yumurtlamıs olabılırsın. Batı bekle gebelık testını tekrarla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…