- 22 Aralık 2009
- 567
- 151
- 323
- 37
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Nereden anladın bıseyler oldugunu? Umıt vermeyelım lutfen heray buradakı bınlerce kadın belırtılere gore oyle hıssedebılıyo sonra yok oldugunda uzuluyolar. Her belirtiyi hamılelık olarak algılamayalım. Sonra ınsan psıkolojık olarak sureklı kendını dınlemeye baslıyo.
Canım o zaman yap test dersın. Ama bence bıseyler var demen yanlıs dıyorum.O binlerce insandan biri de ben oluyorum o yuzden cok iyi anlarim durumu. 2 senedir ugrasiyorum. 2 gun kalmis arkadasin adetine. Eger var ise buyuk bir ihtimal testte cikacaktir Boylece bosu bosuna 2 gun daha merak icinde kalmayacaktir.
Evet cift cizgiyi gormeyince uzuluyoruz ama bir an once kendimizi toparlayip gelecek aya daha bilincli hazirlanmak gerekiyor diye dusuuyorum.
Üzülmeyin...Kaç kişi buraya negatif yazıp hamileliğini öğrendi..Ayrıca vardır her işte bir hayırNegatif
Canım o zaman yap test dersın. Ama bence bıseyler var demen yanlıs dıyorum.
Negatif
İnşAllah canım benimmmmrabbim kucaklarımızı doldursun inşAllh benim de 19 çok heyecanlıyım şuan sanırım yumurtlamama 2 gün felan kaldı ilk defa ovulasyon testi kullanayım dedim çünkü ben hiç anlamıyorum maalesef bir de böyle demiyelim dedim umarım işe yarar ve bol bol incir yedim soğan suyu içtim
Uzulme canım elbet vaktı var tez zamanda nasıp olsun ınsallahInsallah rabbimden umidimi kesmiyorum hayirlisi artik
İdrar testi niye yapmıyorsun yap kurtul muallakta kalmaktan iyidir.Merhaba arkadaşlar benim adetim düzensizdi doktorun verdiği tarlusal ilacını kullandımiki aydır adetim düzenliydi bu defa üç gün geçti kasiklarimda batmalar ve ağrılar var tuvalete de sık çıkmaya başladım ve vajinal akıntı var biraz da arttı göğüs ucunda ki noktalar belirginleşti su defa umudum var acaba hamilelik olabilir mi
Yapicam en yakin zamanda inşallah su an gidip alamiyorum o yüzden bi belirtileri sorayim dedimİs
İdrar testi niye yapmıyorsun yap kurtul muallakta kalmaktan iyidir.
Belırtılere guvenme gunun gectıyse test yap canımYapicam en yakin zamanda inşallah su an gidip alamiyorum o yüzden bi belirtileri sorayim dedim
TSK edrm söylediklerin için vaktim olsa alicam inşallah vardırBelırtılere guvenme gunun gectıyse test yap canım
İnsallah hakkında hayırlısı olsun. Haber ver bızedeTSK edrm söylediklerin için vaktim olsa alicam inşallah vardır
İnsallah canım sogan kuru bende ise yaramıstı ılk ay ıctıgımde hamıle kalmıstım.[/QUOTEÇ
Ayyy inşAllah bende de yararumutluyum
Peki sen 2. Yi mi istiyorsun
TM canimİnsallah hakkında hayırlısı olsun. Haber ver bızede
Erken yumurtlamıs olabılırsın. Batı bekle gebelık testını tekrarla canımMerhaba benim bi sorum olucak ben bugn ovülasyon testi aldım adetımden 5 gün geçti 2 çizgi cıktı koyu çıktı sonra 4 saat sonra 1 tane daha ovülasyon testi yaptım oda aynı 2 çizgi koyu sekilde çıktı sonra bıde normal gebelık testi aldım ondada 2.çizgi silik çıkyı bide ben 3 senelik evliyim 3 kere düşük yaptım en son düşüğüm 3 ay önce oldu kafam karıştı iyice acb avar mı hamilelik uzun oldu kusura bakmayın ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?