• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Nereden anladın bıseyler oldugunu? Umıt vermeyelım lutfen heray buradakı bınlerce kadın belırtılere gore oyle hıssedebılıyo sonra yok oldugunda uzuluyolar. Her belirtiyi hamılelık olarak algılamayalım. Sonra ınsan psıkolojık olarak sureklı kendını dınlemeye baslıyo.

O binlerce insandan biri de ben oluyorum o yuzden cok iyi anlarim durumu. 2 senedir ugrasiyorum. 2 gun kalmis arkadasin adetine. Eger var ise buyuk bir ihtimal testte cikacaktir Boylece bosu bosuna 2 gun daha merak icinde kalmayacaktir.
Evet cift cizgiyi gormeyince uzuluyoruz ama bir an once kendimizi toparlayip gelecek aya daha bilincli hazirlanmak gerekiyor diye dusuuyorum.

O binlerce insandan biri de ben oluyorum o yuzden cok iyi anlarim durumu. 2 senedir ugrasiyorum. 2 gun kalmis arkadasin adetine. Eger var ise buyuk bir ihtimal testte cikacaktir Boylece bosu bosuna 2 gun daha merak icinde kalmayacaktir.
Evet cift cizgiyi gormeyince uzuluyoruz ama bir an once kendimizi toparlayip gelecek aya daha bilincli hazirlanmak gerekiyor diye dusuuyorum.
Canım o zaman yap test dersın. Ama bence bıseyler var demen yanlıs dıyorum. :(

İnşAllah canım benimmmm :KK15: rabbim kucaklarımızı doldursun :anne: inşAllh:dua: benim de 19 çok heyecanlıyım şuan sanırım yumurtlamama 2 gün felan kaldı :dua: ilk defa ovulasyon testi kullanayım dedim çünkü ben hiç anlamıyorum maalesef bir de böyle demiyelim dedim umarım işe yarar ve bol bol incir yedim soğan suyu içtim o_O

İnş canım ben o günleride bol bol değerlendirdim sende değerlen benimde 4 gün kaldı bakalım :) ini tutar hepimizin ki :)

Merhaba arkadaşlar benim adetim düzensizdi doktorun verdiği tarlusal ilacını kullandımiki aydır adetim düzenliydi bu defa üç gün geçti kasiklarimda batmalar ve ağrılar var tuvalete de sık çıkmaya başladım ve vajinal akıntı var biraz da arttı göğüs ucunda ki noktalar belirginleşti su defa umudum var acaba hamilelik olabilir mi

İs
Merhaba arkadaşlar benim adetim düzensizdi doktorun verdiği tarlusal ilacını kullandımiki aydır adetim düzenliydi bu defa üç gün geçti kasiklarimda batmalar ve ağrılar var tuvalete de sık çıkmaya başladım ve vajinal akıntı var biraz da arttı göğüs ucunda ki noktalar belirginleşti su defa umudum var acaba hamilelik olabilir mi
İdrar testi niye yapmıyorsun yap kurtul muallakta kalmaktan iyidir. :halay:

Merhaba benim bi sorum olucak ben bugn ovülasyon testi aldım adetımden 5 gün geçti 2 çizgi cıktı koyu çıktı sonra 4 saat sonra 1 tane daha ovülasyon testi yaptım oda aynı 2 çizgi koyu sekilde çıktı sonra bıde normal gebelık testi aldım ondada 2.çizgi silik çıkyı bide ben 3 senelik evliyim 3 kere düşük yaptım en son düşüğüm 3 ay önce oldu kafam karıştı iyice acb avar mı hamilelik uzun oldu kusura bakmayın ☺

Merhaba benim bi sorum olucak ben bugn ovülasyon testi aldım adetımden 5 gün geçti 2 çizgi cıktı koyu çıktı sonra 4 saat sonra 1 tane daha ovülasyon testi yaptım oda aynı 2 çizgi koyu sekilde çıktı sonra bıde normal gebelık testi aldım ondada 2.çizgi silik çıkyı bide ben 3 senelik evliyim 3 kere düşük yaptım en son düşüğüm 3 ay önce oldu kafam karıştı iyice acb avar mı hamilelik uzun oldu kusura bakmayın ☺
Erken yumurtlamıs olabılırsın. Batı bekle gebelık testını tekrarla canım

Back