- 5 Eylül 2016
- 246
- 176
- 23
- 35
- Konu Sahibi slvlovehmt
inşAllahhh ya tutsun artık çok özletti kendilerini minnaklarİnş canım ben o günleride bol bol değerlendirdim sende değerlen benimde 4 gün kaldı bakalım :) ini tutar hepimizin ki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşAllahhh ya tutsun artık çok özletti kendilerini minnaklarİnş canım ben o günleride bol bol değerlendirdim sende değerlen benimde 4 gün kaldı bakalım :) ini tutar hepimizin ki :)
Ne güzel Allah bağışlasın ve ona da bir kız kardeş nasip etsin inşAllajEvet canım. 3 yasında bir oglum var.
Beni de ekler misin canım. 8 OcakKızlar Ocak ayı için çok umutluyum. Ben anladım ki takmadan yapamıyorum. Üzerine gideceğim bu durumun çabalayabildiğim kadar çabalayacağım..
Baktım olmuyor o zaman akışına bırakmayı düşünüyorum
Batı Ocak ayı olanlar yazsın bakalım geri beraber gün sayalım beraber sevinelim inşallah
Benim bat 13 ocak
Psikolojik_biri 8 Ocak
@sapsik-88 12 Ocak
@Asmin lena 1 Ocak
@cadolosum 3 Ocak
@imena 4 Ocak
@yediverenim 20 Ocak
@ezott 12 Ocak
@slmhndn32 12 Ocak
@Mrs Yetimarslan 26 Ocak
@Melek melekk 7 Ocak
@aysnr 11 Ocak
@Lknrokan35 11 Ocak
@name58 10 Ocak
@Susi96 30 Ocak
@csoner 15 Ocak
@Bendenizdebirgemi 7 Ocak
@maviturna 17 Ocak
@loori 26 Ocak
@_buhara_ 10 Ocak
@Themarginal 23 Ocak
@Mertege123 15 Ocak
@eflen 9 Ocak
@Maide2744 13 Ocak
@Fato1 15 Ocak
@Esr02 12 Ocak
@Zanamm174 25 Ocak
@mmavi_21 26 Ocak
@denizyildizi00 10 Ocak
@Turczynka 10 Ocak
@leylimley33 14 Ocak
@Yusra91 29 Ocak
@destanhanim 5 Ocak
@GCA18 30 Ocak
@nblsbl 14 Ocak
@genckiz 22 Ocak
@Evening00 13 Ocak
@kkk91 14 Ocak
@Yemyesilbirdeniz 7 Ocak
@Sfr-rslntsn 8 Ocak
@busraangell 10 Ocak
@sher33 30 Ocak
Berivan01 19 Ocak
@alaar
Amin canım insallah Sizlerinde kucaklarını bos koymasın mevlam.Allah gonlunuze gore versınNe güzel Allah bağışlasın ve ona da bir kız kardeş nasip etsin inşAllaj
Canım sen hamile olabilirsin çünkü ovulasyon testiyle hamile olduklarını çok kişi öğrenmiş. Zaten hamilelik testinde de silik çizgiyi görmüşsün onu görebilmeyi kaç kişi hayal ediyor biliyor musun bence hemen bir doktora gidip kan değerlerine bak hayırlı olsun inŞAllah Allah size bağışlasın darısı bize olsunMerhaba benim bi sorum olucak ben bugn ovülasyon testi aldım adetımden 5 gün geçti 2 çizgi cıktı koyu çıktı sonra 4 saat sonra 1 tane daha ovülasyon testi yaptım oda aynı 2 çizgi koyu sekilde çıktı sonra bıde normal gebelık testi aldım ondada 2.çizgi silik çıkyı bide ben 3 senelik evliyim 3 kere düşük yaptım en son düşüğüm 3 ay önce oldu kafam karıştı iyice acb avar mı hamilelik uzun oldu kusura bakmayın ☺
Aminnnnn Allah razı olsunAmin canım insallah Sizlerinde kucaklarını bos koymasın mevlam.Allah gonlunuze gore versın
inşAllahhh ya tutsun artık çok özletti kendilerini minnaklar
Benim de ilk olacak olursa çok heyecanlıyım içim gidiyor düşününce bile allah izin verirse eğer o çift çizgiyi gördüğüm zaman bayılmasam iyiAynen ya benim ilk olucak anne duygusunu tatmak çok istiyorum :)
Batlarimiz ayniymis canim var mi belirtinBeni de ekler misin canım. 8 Ocak
Senin bat ne zaman ? Ben söz verdim hamile olursam göbek atıp oynucam bayılma kız inş çift çizgileri görürüz :)Benim de ilk olacak olursa çok heyecanlıyım içim gidiyor düşününce bile allah izin verirse eğer o çift çizgiyi gördüğüm zaman bayılmasam iyi
Hahahha sen de benim kafadasın benim de bat 19 ocak çok var daha bakalım daha bu günleri değerlendirmem gerek hayırlısı inşAllajSenin bat ne zaman ? Ben söz verdim hamile olursam göbek atıp oynucam bayılma kız inş çift çizgileri görürüz :)
O ameliyat ıcın 3 ay bekleyin diyolar ama tabı sız daha ıyı bılırsınız.iyi aksamalar kızlar.bugun yum. gunu eşim iki ay evvel varikosel ameliyatı oldu galiba degerlerinjn duzelmesi ,bebek için erken ama nasip
Hahahha sen de benim kafadasın benim de bat 19 ocak çok var daha bakalım daha bu günleri değerlendirmem gerek hayırlısı inşAllaj
degerlerin artmasi için bi 3ay gerekiyo da.bebek yapmak için bekleyin demiyolar :)O ameliyat ıcın 3 ay bekleyin diyolar ama tabı sız daha ıyı bılırsınız.
Degerler artarsa daha iyi tutunmaz mi? Esiniz iyi hissediyosa kendını deneyindegerlerin artmasi için bi 3ay gerekiyo da.bebek yapmak için bekleyin demiyolar :)
Çok akıntım var. Ama adet olacakmışım hissi yok.. Senin neler var?Batlarimiz ayniymis canim var mi belirtin
cok ağır ameliyat değil zaten iki haftada iyileşti. bebek olusmadigi için tutun ma kısmını düşünmedim hiç açıkçası :)Degerler artarsa daha iyi tutunmaz mi? Esiniz iyi hissediyosa kendını deneyin
Hayırlısı canım bat ne zaman?cok ağır ameliyat değil zaten iki haftada iyileşti. bebek olusmadigi için tutun ma kısmını düşünmedim hiç açıkçası :)
amin hepimiz için hayırlısı..ondort onbeş 3.gun var bat icinHayırlısı canım bat ne zaman?