• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Ay canım inş dediğin gibi uğur getirir benimde bat 10 ocak inş kırmızıları görmem :)
İnşAllah canım benimmmm :KK15: rabbim kucaklarımızı doldursun :anne: inşAllh:dua: benim de 19 çok heyecanlıyım şuan sanırım yumurtlamama 2 gün felan kaldı :dua: ilk defa ovulasyon testi kullanayım dedim çünkü ben hiç anlamıyorum maalesef bir de böyle demiyelim dedim umarım işe yarar ve bol bol incir yedim soğan suyu içtim o_O

İnşAllah canım benimmmm :KK15: rabbim kucaklarımızı doldursun :anne: inşAllh:dua: benim de 19 çok heyecanlıyım şuan sanırım yumurtlamama 2 gün felan kaldı :dua: ilk defa ovulasyon testi kullanayım dedim çünkü ben hiç anlamıyorum maalesef bir de böyle demiyelim dedim umarım işe yarar ve bol bol incir yedim soğan suyu içtim o_O
İnsallah canım sogan kuru bende ise yaramıstı ılk ay ıctıgımde hamıle kalmıstım.

Merhaba kızlar benim bat da 30 ocak inşallah ocak ayini bebegimle tamamlarim

Kizlar iyi aksamlar adetime 2 gun var ama hamilelik testi aldim icime bi his dustu yapiyim mi bekleyim mi lutfen akil verin

Bıseyler var gıbı mı hıssedıyosun? Bunları hıssetmendeki etken ne belırtıler mı?
Evet canim normalde adetme 2 gun kaldgnda faln karin agrim hafif hafif yokluyodu agru kesici faln icerdim ama smdi oyle degil

Evet canim normalde adetme 2 gun kaldgnda faln karin agrim hafif hafif yokluyodu agru kesici faln icerdim ama smdi oyle degil

simdi yapin. Cift cizgiyi gormeyeceksen bile bosu bosuna umit etmez, bir sonraki aya hazirlanmaya bakarsin.
Ama bence de sizde bir seyler var :) Neden kendini daha cok merakta birakasin ki Hadi yap yap :KK45:

simdi yapin. Cift cizgiyi gormeyeceksen bile bosu bosuna umit etmez, bir sonraki aya hazirlanmaya bakarsin.
Ama bence de sizde bir seyler var :) Neden kendini daha cok merakta birakasin ki Hadi yap yap :KK45:
Nereden anladın bıseyler oldugunu? Umıt vermeyelım lutfen heray buradakı bınlerce kadın belırtılere gore oyle hıssedebılıyo sonra yok oldugunda uzuluyolar. Her belirtiyi hamılelık olarak algılamayalım. Sonra ınsan psıkolojık olarak sureklı kendını dınlemeye baslıyo.

Back