- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Dene yinede bos gecırmeamin hepimiz için hayırlısı..ondort onbeş 3.gun var bat icin
Goguslerim cok hassaslasti ve belim agriyor adet agrisi yok. Hamislik Umudum da pek yok sankiÇok akıntım var. Ama adet olacakmışım hissi yok.. Senin neler var?
aynen akışına bıraktım artk hayırlısı olsun insallahDene yinede bos gecırme
Hm iyi oldu söylediğinAynen canım o zaman sırada ben varım4 günüm var sende değerlendir canım ilişki olduktan sonra ya sağa yada sol tarafa yat canım bir tanıdık demişti öle hamile kalınıyormuş doğrumudur bilmem ben öle yaptım inş tutmuştur seninkide tutar
Hm iyi oldu söylediğinbunu bilmiyordum o halde halde hayırlısı inşAllah deneyip görecek bebişin şenindedir rabbim hepimize nasip etsin inŞAllah
Aynen öyle walla yaAynen bende bilmiyodum neler öğreniyosun anne olmak çok istiyince herkez büssürü şey sölüyoraynen dene canım amin canım inş öledir :) eğer benimki doğru çıkarsa sıra sende
valla benim de. ne zaman test yapsak acabaGoguslerim cok hassaslasti ve belim agriyor adet agrisi yok. Hamislik Umudum da pek yok sanki
Yarin diye dusunuyorumvalla benim de. ne zaman test yapsak acaba
ben gecikme olsun diye bekliyim diyorum. uzun zamandır test yapmadım çünkü hep gününe adet oldum. ama bu sefer gecikecek gibiyim ağrılarım olmadı halaYarin diye dusunuyorumsen ne zaman yapican
Aynen öyle walla yadeniyecem bakalım hayırlısı güzel sonuçları bekliyoruz
Adetimden 4 gün gecti amaErken yumurtlamıs olabılırsın. Batı bekle gebelık testını tekrarla canım
İyiyim tatlim sen nasılsın gelen giden varmı? Benım bu aralar yumurtlama gunum belım agrıyo arada kasıklar calısıcam yanıNasılsın canim @loori
Kan testi kesin cozumAdetimden 4 gün gecti ama
Yarin tek cizgi gorsem bile en azindan regl olucagima psikolojimi hazirlarimben gecikme olsun diye bekliyim diyorum. uzun zamandır test yapmadım çünkü hep gününe adet oldum. ama bu sefer gecikecek gibiyim ağrılarım olmadı hala
Bende dusuk yaptim kasim da,benim de bat 10 ocak bugun test yaptim ve cok heycanliyim insallah dogrudur ve insallah hepimizin istegi olurBenide ekleyin cnm temmuzda düşük yaptım kalp atışı yoktu ara verdik biraz bu ay gene denemkten kendimizi alıkoyamadık bat 10 yada 12 ocak
Hayırlı olsun tebrikler. Insallah saglikli bi gebelik gecirirsin. Insallah cift cizgi bize de nasip olurBende dusuk yaptim kasim da,benim de bat 10 ocak bugun test yaptim ve cok heycanliyim insallah dogrudur ve insallah hepimizin istegi olur
Amin inşallah canimHayırlı olsun tebrikler. Insallah saglikli bi gebelik gecirirsin. Insallah cift cizgi bize de nasip olur
Yok bende gelen giden yokİyiyim tatlim sen nasılsın gelen giden varmı? Benım bu aralar yumurtlama gunum belım agrıyo arada kasıklar calısıcam yanı
Aaa nerede yasıyosun? Valla senın ıste suphelı merak ettım.Yok bende gelen giden yokhalen regl olmadim yani .
Yurtdisinda yasiyorum kan testi icinde esimi bekliyorum anca pazartesi guni gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?