Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Hm iyi oldu söylediğin bunu bilmiyordum o halde halde hayırlısı inşAllah deneyip görecek bebişin şenindedir rabbim hepimize nasip etsin inŞAllah

Hm iyi oldu söylediğin bunu bilmiyordum o halde halde hayırlısı inşAllah deneyip görecek bebişin şenindedir rabbim hepimize nasip etsin inŞAllah

Aynen bende bilmiyodum neler öğreniyosun anne olmak çok istiyince herkez büssürü şey sölüyor aynen dene canımamin canım inş öledir :) eğer benimki doğru çıkarsa sıra sende

Aynen bende bilmiyodum neler öğreniyosun anne olmak çok istiyince herkez büssürü şey sölüyor aynen dene canımamin canım inş öledir :) eğer benimki doğru çıkarsa sıra sende
Aynen öyle walla ya deniyecem bakalım hayırlısı güzel sonuçları bekliyoruz

Benide ekleyin cnm temmuzda düşük yaptım kalp atışı yoktu ara verdik biraz bu ay gene denemkten kendimizi alıkoyamadık bat 10 yada 12 ocak
Bende dusuk yaptim kasim da,benim de bat 10 ocak bugun test yaptim ve cok heycanliyim insallah dogrudur ve insallah hepimizin istegi olur

Eklentiler

• IMG_2423.JPG
    18,8 KB · Görüntüleme: 65
İyiyim tatlim sen nasılsın gelen giden varmı? Benım bu aralar yumurtlama gunum belım agrıyo arada kasıklar calısıcam yanı
Yok bende gelen giden yok halen regl olmadim yani .
Yurtdisinda yasiyorum kan testi icinde esimi bekliyorum anca pazartesi guni gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…