Evet ben sizinle birlikteyim. Dün yazamadım oğlum biraz rahatsızdı fırsatım olmadı maalesef.Arkadaşlar burayı benle beraber aktif kullanacak olanlar bana yazabilir mi ?
Tablo yapicam da, yazışmalarda kaybolmasın.
Kolay takip edelim kilo azalışlarini
Boy 155 kilo 57.7 beni de ekleyebilirsiniz :)Arkadaşlar burayı benle beraber aktif kullanacak olanlar bana yazabilir mi ?
Hoşgeldiniz :)
Ben başladım bugün.
Boy kilo ve kaç kg hedefiniz ?
Bol eksili tartılar bizi bekliyorrrrrr :)
ben geldım Merhaba . 160 boy 71.5 ile perşembe günü başladımArkadaşlar burayı benle beraber aktif kullanacak olanlar bana yazabilir mi ?
Az olmamısmı6. Gün
Sabah
1 adet salatalık
1 adet domates
1 adet çarliston biber
Ara öğün
Filtre kahve
Öğlen
Yoğurtlu semizotu salatası
(2 adet ceviz ve sarmısaklı)
Ara öğün
Filtre kahve
Akşam
1 porsiyon Mercimek yemeği
2 kepçe Ezogelin çorba
Ara öğün
Filtre kahve
Günlük alınması gereken kalori: 1800
Toplam alınan kalori: 758
Hoşgeldin :) tabloya ekliyorum tartı gününde de guncellerim. Benim pazardan pazara tartı günüm o yüzden yarın tartilacagimben geldım Merhaba . 160 boy 71.5 ile perşembe günü başladım
Aralıklı oruc gıbı ıkı öğün bir ara ögün takılıyorum
Lesli 3 mil yapıyorum
1000 kcall altı besleniyorum..Az olmamısmı
Günaydın bende kızkardesımın dıyetısyenden aldıgı programı yapıyorum . Kardes kardeşin programını kullanabilir herhaldeHoşgeldin :) tabloya ekliyorum tartı gününde de guncellerim. Benim pazardan pazara tartı günüm o yüzden yarın tartilacagim
1000 kcall altı besleniyorum..
Yediklerim bana yetiyor esasen ama sağlıklı ve yağdan vermek adına p.tesi diyetisyene gidiyorum. En azından 15 günde 1 yağdan kastan ne kadar verdigimi gözlemlerim diye düşündüm.
Leslie yapıyordum ama eliptik bisiklet bisiklet aldım. Onla devam edeceğim.Günaydın bende kızkardesımın dıyetısyenden aldıgı programı yapıyorum . Kardes kardeşin programını kullanabilir herhalde
Spor yapıyormusunuz
Bizim binanın spor salonunda hersey vardı 5 sene oturdum ıkı kez ındım . Şimdi taşındım zatenLeslie yapıyordum ama eliptik bisiklet bisiklet aldım. Onla devam edeceğim.
69,9 benıde eklermısın bugunki tartıGünaydın.
1 haftada 2.6 kg vermisim .
Eğer bu sistemle ilerlersem haziranın sonunda hedefime ulaşıyorum
Ya bende Leslie yaptım ve çok faydasini gördüm geçen sene 20 kg vermiştim diyetle beraber.Bizim binanın spor salonunda hersey vardı 5 sene oturdum ıkı kez ındım . Şimdi taşındım zaten
Ben onların üzerinde cok sıkılıyorum
Gercı leslıdede sıkılıyorum 40 dk bıtmek bılmıyor
Heran bırakcam bırakcam dıye yapıyorum
İnşallah bırakmam
Ekledim.69,9 benıde eklermısın bugunki tartı
Afiyet olsunBugünki kahvaltım
Ben akşamdan akşama günlük yediklerimi yazıyorum. Yemek paylaşmak hiç aklıma gelmemişti. Paylaşırım ben de mademSizlerde sporları,yemekleri paylasın . Cok etkılı olacak yoksa bırakırım ben hırslı degılım
Bende hi ara 13 kilo vermiştim geri almam birYa bende Leslie yaptım ve çok faydasini gördüm geçen sene 20 kg vermiştim diyetle beraber.
Ekledim.
Afiyet olsun
Ben akşamdan akşama günlük yediklerimi yazıyorum. Yemek paylaşmak hiç aklıma gelmemişti. Paylaşırım ben de madem
Ben 1 senede aldım geri :))))Bende hi ara 13 kilo vermiştim geri almam bir
Ikı ayı buldu
Hafı bakalım bırakmayalım inaşallh
Arada olabilir aslında kaçamaklar.Arada olmamıs nektarın bıde yenıdunya yedım biraz abartmış olabılırım