• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Çok geçmiş olsun benim de bacağımda tümör çıktı, tümörü ameliyatla aldılar protez takıldı. Ben de yürürken çok ağrı yaşıyorum düzgün bir yürüme şeklim yok. Dikişlerim alınınca doktordan fizik tedavi rica edeceğim
Size de çok geçmiş olsun. Yürüyüş zamanla düzelir inşallah yeni mi takıldı protez?

Size de çok geçmiş olsun. Yürüyüş zamanla düzelir inşallah yeni mi takıldı protez?
İnşallah düzelir. Aylardır yatıyorum taa geçen yıl yazdan beri. Hareket etmeye hasret kaldım. Evet henüz ameliyat olalı altı yedi gün oldu. Dikiş alınma randevusunda fizik tedavi rica edeceğim umarım verirler

Katılmak istiyorum ben de size. Zaten 3 haftadır duzenli spor yapıyorum evde. Bayramdan sonra da diyete basladım yapabildiğim kadar :/
Merhaba hoş geldiniz.
Hepimiz için Başlangıç sayılır aslında. Ramazanda dengeler biraz değişti malum
Cumartesi tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla beklerim ⭐

İnşallah düzelir. Aylardır yatıyorum taa geçen yıl yazdan beri. Hareket etmeye hasret kaldım. Evet henüz ameliyat olalı altı yedi gün oldu. Dikiş alınma randevusunda fizik tedavi rica edeceğim umarım verirler
Siz moralinizi yüksek tutun. Tedaviyle yürürsünüz inşallah. Bu kadar uzun yatmanızın sebebi neydi acaba. Ağır bir ameliyat mıydı

Siz moralinizi yüksek tutun. Tedaviyle yürürsünüz inşallah. Bu kadar uzun yatmanızın sebebi neydi acaba. Ağır bir ameliyat mıydı
Temmuz ayı civarında tümör tanısı kondu, kemiklere zarar veren agresif bir tümörmüş, kemik kırığına yol açan ve büyüyen bir tümör. Benim en son su bardağı civarında bir büyüklükteydi.
O yüzden tümör olan bacakla kesinlikle yürümemem söylendi, birkaç ay alçıda kaldı sonra alçıdan çıktı, protez temin edildi ameliyat oldum derken işte ameliyat olalı altı-yedi gün oluyor. O yüzden ağustos ayından beri o ayağımın üstüne basamadım. Daha yeni basmama izin verdiler
Bir de evet, ameliyatıma giren doktorlar ağır bir ameliyat geçirdin dediler. Hem tümör temizlendi hem protez takıldı

Temmuz ayı civarında tümör tanısı kondu, kemiklere zarar veren agresif bir tümörmüş, kemik kırığına yol açan ve büyüyen bir tümör. Benim en son su bardağı civarında bir büyüklükteydi.
O yüzden tümör olan bacakla kesinlikle yürümemem söylendi, birkaç ay alçıda kaldı sonra alçıdan çıktı, protez temin edildi ameliyat oldum derken işte ameliyat olalı altı-yedi gün oluyor. O yüzden ağustos ayından beri o ayağımın üstüne basamadım. Daha yeni basmama izin verdiler
Bir de evet, ameliyatıma giren doktorlar ağır bir ameliyat geçirdin dediler. Hem tümör temizlendi hem protez takıldı
Tekrar geçmiş olsun. Büyük bir şey atlatmışsınız. Protez çok yeniymiş. Ona da alışınca her şey yoluna girer Allahın izniyle ☘️

Size noldu lotus hayırdır inş
Kızımın erken ergenlik için emar istendi çekildi raporda kist görüldü yazıyordu soru işareti konularak mahvoldum sonucu Dr gösterene kadar beyin cerrahi yönlendirdi endokrin hipofiz bölümüne bakan beyin cerrahi haftada bir gün oluyormuş 1hafta stresle geçti

Sonuç senede bir kere emarla takip edilecek doğuştan oluyormuş erken ergenlik için aylık ignelere başladı kızım aşırı gergin Allah'ım hiç kimseyi evladiyla sinamasin🤲

Çok geçmiş olsun benim de bacağımda tümör çıktı, tümörü ameliyatla aldılar protez takıldı. Ben de yürürken çok ağrı yaşıyorum düzgün bir yürüme şeklim yok. Dikişlerim alınınca doktordan fizik tedavi rica edeceğim
Aklimdaydiniz 🫂
Ameliyatinizi olmuşsunuz çok şükür ins iyileşip sağlığınıza kavuşursunuz upuzun sağlıklı bol bol yürüyüşler yaparsanız bugünleride unutursunuz 🤲

Back
X