- 10 Kasım 2024
- 1.318
- 3.700
- 48
- 25
Ben başlığı çok beğenerek konuya tıkladım öyle diyimNişan al çok mu iddialı oldu acabaChocolita

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben başlığı çok beğenerek konuya tıkladım öyle diyimNişan al çok mu iddialı oldu acabaChocolita
Size de çok geçmiş olsun. Yürüyüş zamanla düzelir inşallah yeni mi takıldı protez?Çok geçmiş olsun benim de bacağımda tümör çıktı, tümörü ameliyatla aldılar protez takıldı. Ben de yürürken çok ağrı yaşıyorum düzgün bir yürüme şeklim yok. Dikişlerim alınınca doktordan fizik tedavi rica edeceğim
Bende aynıBen istesem de değişemem galu beladan beri böyleyim
İnşallah düzelir. Aylardır yatıyorum taa geçen yıl yazdan beri. Hareket etmeye hasret kaldım. Evet henüz ameliyat olalı altı yedi gün oldu. Dikiş alınma randevusunda fizik tedavi rica edeceğim umarım verirlerSize de çok geçmiş olsun. Yürüyüş zamanla düzelir inşallah yeni mi takıldı protez?
Merhaba hoş geldiniz.Katılmak istiyorum ben de size. Zaten 3 haftadır duzenli spor yapıyorum evde. Bayramdan sonra da diyete basladım yapabildiğim kadar :/
Oo süper tamamdır unutmam insallahMerhaba hoş geldiniz.
Hepimiz için Başlangıç sayılır aslında. Ramazanda dengeler biraz değişti malum
Cumartesi tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla beklerim️
Siz moralinizi yüksek tutun. Tedaviyle yürürsünüz inşallah. Bu kadar uzun yatmanızın sebebi neydi acaba. Ağır bir ameliyat mıydıİnşallah düzelir. Aylardır yatıyorum taa geçen yıl yazdan beri. Hareket etmeye hasret kaldım. Evet henüz ameliyat olalı altı yedi gün oldu. Dikiş alınma randevusunda fizik tedavi rica edeceğim umarım verirler
İnşallahOo süper tamamdır unutmam insallah![]()
Temmuz ayı civarında tümör tanısı kondu, kemiklere zarar veren agresif bir tümörmüş, kemik kırığına yol açan ve büyüyen bir tümör. Benim en son su bardağı civarında bir büyüklükteydi.Siz moralinizi yüksek tutun. Tedaviyle yürürsünüz inşallah. Bu kadar uzun yatmanızın sebebi neydi acaba. Ağır bir ameliyat mıydı
Tekrar geçmiş olsun. Büyük bir şey atlatmışsınız. Protez çok yeniymiş. Ona da alışınca her şey yoluna girer Allahın izniyleTemmuz ayı civarında tümör tanısı kondu, kemiklere zarar veren agresif bir tümörmüş, kemik kırığına yol açan ve büyüyen bir tümör. Benim en son su bardağı civarında bir büyüklükteydi.
O yüzden tümör olan bacakla kesinlikle yürümemem söylendi, birkaç ay alçıda kaldı sonra alçıdan çıktı, protez temin edildi ameliyat oldum derken işte ameliyat olalı altı-yedi gün oluyor. O yüzden ağustos ayından beri o ayağımın üstüne basamadım. Daha yeni basmama izin verdiler
Bir de evet, ameliyatıma giren doktorlar ağır bir ameliyat geçirdin dediler. Hem tümör temizlendi hem protez takıldı
Cumartesi döneriz dedik aslında ama menü yazmak isteyen yazabilir canım. Şu an çoğunluk yokAa kızlar döndük muu![]()
Zaten bu yüzden bayram arası yaptık canım. Hiç üzülme. İster istemez çok dikkat edemedik. Dönüşümüz başka olacakEmegine saglik canim eksi gelece0gimi sanmıyorum ya hiç dikkat edemedimhaftaya daha iyi olacak inşallah
Kızımın erken ergenlik için emar istendi çekildi raporda kist görüldü yazıyordu soru işareti konularak mahvoldum sonucu Dr gösterene kadar beyin cerrahi yönlendirdi endokrin hipofiz bölümüne bakan beyin cerrahi haftada bir gün oluyormuş 1hafta stresle geçtiSize noldu lotus hayırdır inş
AklimdaydinizÇok geçmiş olsun benim de bacağımda tümör çıktı, tümörü ameliyatla aldılar protez takıldı. Ben de yürürken çok ağrı yaşıyorum düzgün bir yürüme şeklim yok. Dikişlerim alınınca doktordan fizik tedavi rica edeceğim