• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın🤗💕
Fotoğraftaki durum, aynı ben 🤭
1000086296.webp

Ben cok guzel gidiyordum. 72 i gorduydum ucundan.
Sonra tepe taklak olduk.
Oglumun beyninde tumor cikti.
Mahvolduk.
Bugun patoloji sonucu geldi. Cok sukur temiz ve ameliyatda hepsi alindi.
Suan fizyoterapi icin 6 hafta yatis yapildi.
Birlikte hastanedeyiz.
Yarin tekrar baslamayi düşünüyorum.
Yaa çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum tez zamanda sağlığına kavuşsun 🤲
Evlat hiç bir şeye benzemiyor geçen ay benzer korkular yaşadım seni çok iyi anlıyorum 🫂

Cok teşekkür ederim.
Bugun daha iyi.
Cok zor gunlerdi. Dengesinde sorun var baya.
Yururken tökezliyor . Baska basks denge sorunlarida var.
Duzelecek inşallah hepsi.
Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah evladınıza iyi huylu çıkmasına çook sevindim şükürler olsun Allahım evlatlarımızla sınamasın

💫 22 Mart Yıldızlar Ligi Şampiyonu 💫
👑 lila95 lila95 👑

Tebrik ederim canım 🔥😘👏

Eki Görüntüle 3569478

Bu arefe günü tartısıydı. Malum bayramı geçirdik yoğunluktan anca bakabildim. İnşallah bayram dönüşü tartımızda da çok fark görmeyiz. Zaten izin yapmıştık. O yüzden tartı nasıl gelirse gelsin moral bozmayıp önümüze bakıyoruz

🎁 Lilacım 2 gün dokunulmazlık hakkın var. Ama tartı gününe kadar izinliyiz. Eğer bu hafta da kilo vermiş olarak dönersen o zaman kullanabilirsin ❤️

Emegine saglik canim eksi gelece0gimi sanmıyorum ya hiç dikkat edemedim😔 haftaya daha iyi olacak inşallah

Cok teşekkür ederim.
Bugun daha iyi.
Cok zor gunlerdi. Dengesinde sorun var baya.
Yururken tökezliyor . Baska basks denge sorunlarida var.
Duzelecek inşallah hepsi.
Çok geçmiş olsun benim de bacağımda tümör çıktı, tümörü ameliyatla aldılar protez takıldı. Ben de yürürken çok ağrı yaşıyorum düzgün bir yürüme şeklim yok. Dikişlerim alınınca doktordan fizik tedavi rica edeceğim

Back
X