- 20 Nisan 2024
- 552
- 820
- 27
Teşekkürler dua beklerim ağrının hafiflemesi içinCok geçmiş olsun
Ben bunu gündüz yapayım en iyisi.Canım bak tam senlik bir video hem kardiyo hemde karın çalışıyor ikisi bir arada süre olarakta cok ideal bir göz at derim
nurovic
Tabiki canım Allah acil şifalar versin cok zor bende 20 lik dişten muzdarip olmuştum geçen sene cok zorTeşekkürler dua beklerim ağrının hafiflemesi için
Hahahahah tamam canım oda olurBen bunu gündüz yapayım en iyisi.
Aşağı çok ses gider bu saatte
Bu seferki bahane degil ehehheeh
tebrik ederimmmm :)Bu hafta 1.9 vermiş gorunsemde iki haftayı baz alıp 1 er kilo olarak düşünüyorum ben. Çünkü geçen hafta 100 gr vermistim tartıda. Bu normal değildi. Yaşasın 50 li rakamlar yuppiiiiiiiii
Güncel kilom : 59.8
gerçekten çok motıve edici bi yazı daha önce görmüştüm bende moral bozmak yok yoldan dönenin kaşığı kırılsınsende çok güzel ilerliyorsun intagram da bir pos görmüştüm bu fotoğraf kilo aldım diye moralimi bozduğumda beni motive ediyor ve çok kez böyle oldu gerçekten
boşver sen kimseyi dinleme canım kendini en iyi sen tanırsın. nasıl mutluysan öyle yap. eskiler biraz daha etli butlu sevdikleri için öyle istiyorlar. ama sağlıklı olmak kilolu olmak demek değil.Geçen sene 48-50 kilo aralığına kadar zayıfladığımda resmen bana cirkinlestin bile dedialt üst oturunca bu diyet konusunda kaçak davranmak durumunda kalıyorum. Kısacası o diyete tamam spora devam diyor bana. Ben de he he diyip yine yoluma devam ediyorum hedef kiloma ulaşana kadar. Biraz dertleşmek istedim yahu
süpersin çok tebrik ederim inşallah devamıda gelicek ve hedefine ulaşıcaksın.Bu hafta 1.9 vermiş gorunsemde iki haftayı baz alıp 1 er kilo olarak düşünüyorum ben. Çünkü geçen hafta 100 gr vermistim tartıda. Bu normal değildi. Yaşasın 50 li rakamlar yuppiiiiiiiii
Güncel kilom : 59.8
senide tebrik ederim canımTebrikler canım harikasın
Bende 600 gram vermişim sonunda normal kilo aralıgına girdim
Güncel kilo: 62.800
bende bayram değilde tatil telaşı var canım. dün aniden tatile gitmeye karar verdik. bayram alışverişi düşünürken şimdi tatil alışverişine çevirdim rotayıKızlar napıyorsunuz
Kilo vermek bana yaramıo galıba yadolap kıyafet dolu bayram bahanesiyle dayanamayıp kılo vermenin özgüveni ile alt üst 1 er parça aldım sözde almayacağım cok giysim var derken kararlılık seviyem sizde ne var ne yok başladınız mı bayramlık bakmaya çocuk gibiyim hala bayramlık bahanesi adı altında dolap doldurma çabası
Sağol canımgerçekten çok motıve edici bi yazı daha önce görmüştüm bende moral bozmak yok yoldan dönenin kaşığı kırılsın
boşver sen kimseyi dinleme canım kendini en iyi sen tanırsın. nasıl mutluysan öyle yap. eskiler biraz daha etli butlu sevdikleri için öyle istiyorlar. ama sağlıklı olmak kilolu olmak demek değil.
süpersin çok tebrik ederim inşallah devamıda gelicek ve hedefine ulaşıcaksın.
senide tebrik ederim canım
bende bayram değilde tatil telaşı var canım. dün aniden tatile gitmeye karar verdik. bayram alışverişi düşünürken şimdi tatil alışverişine çevirdim rotayı
Sevmediğim mevsimle cebellesiyorum. Sonbahar ilkbahar ennn sevdiğim mevsim.Kızlar napıyorsunuz
Kilo vermek bana yaramıo galıba yadolap kıyafet dolu bayram bahanesiyle dayanamayıp kılo vermenin özgüveni ile alt üst 1 er parça aldım sözde almayacağım cok giysim var derken kararlılık seviyem sizde ne var ne yok başladınız mı bayramlık bakmaya çocuk gibiyim hala bayramlık bahanesi adı altında dolap doldurma çabası
sağol canım teşekkür ederim.Sağol canım
Ay ne güzel o daha eğlenceli alışveriş yapması daha keyifli olur kolay gelsın ve iyi eğlenceler iyi tatiller canım
Ay gecen bayram tatile gitmeden yapmıştım alışveriş hala kendimi 34 sanıp aldığım seyler vardı ben almadım hayalim onlara girmek bu bayramda hahahaha :)Kızlar napıyorsunuz
Al bendende okadar sporu bitirene kadar 20 kilo ter attım plankta terlerim yerleri yıkadıSevmediğim mevsimle cebellesiyorum. Sonbahar ilkbahar ennn sevdiğim mevsim.
O kadar sıcak ki şuan
Bayramlık almayı düşünmüyorum ben.
Sen güzel günlerde giy yeni cicilerini
Geçmiş olsun cnm. Şifa diliyorumDün ki menüm karışıktı pek birşey yiyemedim biraz rahatsızım o yüzden yazamadım
Teşekkürler canımGeçmiş olsun cnm. Şifa diliyorum