Ala ala ben hiç dikkat etmedim yağ olayına. Hindistan Cevizi yağı mi yuksektiyor bu oranı acaba. Çünkü yağ tuketmiyorum ben beynim yandi yine.Su cok önemli ama direk etkisi olurmu onu bilmiyorum ama vücut susuz kaldıgında su tutabilir ödeme sebep olabilir belkide
Birde senin menulerine baktığımda genelde yağ yüksek protein az karbonhidrat düşük oradada bir hata var gibi canım protein alımını arttır hem tokluk hissi sağlar hemde kasları destekler metabolızmanı hızlandırır kilo vermene yardımcı olur yağ alımını bır tık daha azaltıp biraz daha karbonhidrat alabilirsin oda kasları besler vücudun ihtiyacı olan kadarını alırsan saglıklı şeylerden tabiki cok faydalı olur
Yediklerini eklerken bak hangisi yükseltiyor ona göre ayarla canım oda olabilir nekadar kattıgına dikkat et o saglıklı yağ fazla tuketmedigin sürece zararı olmazAla ala ben hiç dikkat etmedim yağ olayına. Hindistan Cevizi yağı mi yuksektiyor bu oranı acaba. Çünkü yağ tuketmiyorum ben beynim yandi yine.
Ben saymıyorum ama baya iciom spordan dolayı mıgdem catlıo şu içmekten2.5 lt lik matara aldım. Artık bardak saymaktan gına geldiydi.
olabilir canım bence suyun çok etkisi var zayıflamamızaBen günde 3 lt su iciyordum. Bu hafta çok ihmal ettim. Neredeyse 1 lt ye düştü su alımım. Acaba diyorum bu yüzden mi yerimde saydım.
Pazara kadar çok su içmeye devam bakalım nolcak
ben bu sabah tartıldım bidaha haftaya cumartesiye kadar tartılmayacağım. 57.3 halaaaaaaHepimiz aynı hatayı yapıyoruzah gidi biz
Pazar günü tartı günü ogune kadar tartılmıcam daha sonra sadece yine pazardan pazara en saglıklısı bu yoksa aklımızı yitiricez
Normalde bende 1 kg ya yakın fark olur akşam ve sabah arasında kizKızlar geceyle aradaki fark sadece 150 gram
Spor sonrası tartılıyorum ya ondan olabilir mi acaba miğdem bosalmıs oluo bende anlamadımNormalde bende 1 kg ya yakın fark olur akşam ve sabah arasında kiz
Tamam canımKızlar, yarın evinde tartısı olanlardan tartı bilgisi rica ediyorum.
Kiloları guncelleyelim.
Afiyet olsun ve kolay gelsin canım
Arkadaşlar ben p.tesi başlıyorum.
Daha önceki diyet yolculuğumda da yapmıştım 2 kg üstü kilo verdirmisti.
Ben böyle kısa süreli detoxlari seviyorum.
Benle beraber uygulamak isteyen olursa beklerim
Senin spor disiplinine hayranım.Tamam canım
Afiyet olsun ve kolay gelsin canımben şimdilik detox yapmıcam kilo takılma durumu olur uzun süre gitmez se ozaman denerim şuan iyi gidiyor bozmim hızlı vermek istemiyorum yavaş gitsin doyarak kilo vermek eğlenceli ben aclıga gelemıom çünkü sinir tavan yapıo sigarada içiyorum malesef o yüzden zor oluo sporda cok yapıom bu sefer enerjim yerlerde oluo spordaki performansımda düşer ama şöyle olabilir koruma dönemi sporu yarı yarıya azaltıcam ozaman bir kaç gün denerim bunu
Teşekkürler canım tamamen takıntı olduSenin spor disiplinine hayranım.
Ben detox adı altında böyle kısa süreli tek tip beslenmeli şeyleri seviyorum. Kolayima da geliyor aslında
Tam 1 kilo vermişsin süper, kaydettim.