nurovic diyet yolculuğu

Yeşil Detoks (Yağ Yakıcı Metabolizma Hızlandırıcı) Tarifi'nin Malzemeleri
1 adet salatalık
1 adet yeşil elma
1 tutam taze nane
Yarım limon (Suyu ve 1 parça kabuğu)
1 su bardağı su

Ben bugün bunu yapicam bakalım .
Haftada 1 kg vermeliyim. Veremeyince üzülüyorum istemeden

bunu bi aralar yapmıştım her sabah işe gelmeden içiyordum. iç temizliğide yapıyormuş cildi falan güzelleştiriyor.
bende bu hafta sonu bi pazar alışverişi yapıp başlayayım yine.
birde protein diyetini baya araştırdım çok güzel kilo verenler var. cumartesi itibari ile başlayacağım bakalım

Kızlar bende kilo vermemişim sadece -100 gram 64.4 tüm 64.3 çıktım bugün birde ölcü alayım dedim belki inceleme vardır kaslarım geliştiği için eksi yoktur dedim şu sekılde cıktı
14.05 ölcümü bel 72 cm bugün ki ölcüm 23.05=70cm
14.05 ölcümü göbek 89 cm bugünki ölcüm 23.05=86 cm
14.05 ölcümü basen 98 cm bugünki ölcüm 23.05=95 cm
Kilo pek gitmesede incelme tam istediğim gibi gidiyor yani amacım 60 a düşmek ama asıl amacım kas kazanmak incelmekti cok şükür o oluyor kilolarımız takılmısta olabilir bazı haftalar olabiliyor normal diyet yapan insanları takıp ediyorum hepsinin mutlaka bazı haftalar eksi olmuyor hatta artı bile geliyor endişe etmeyin sonrakı hafta düzene gider bence

Bende olcmustum. Benimki şu şekilde;

05 Mayıs 96-86-101
22 Mayıs 94-81-99

Göbek deliğinden ölçüm de 100 den 93 e gelmiş.

Bende olcmustum. Benimki şu şekilde;

05 Mayıs 96-86-101
22 Mayıs 94-81-99

Göbek deliğinden ölçüm de 100 den 93 e gelmiş.
Cok guzel ilerlemiş maşallah
İlk ölcüm göbek ikinci bel 3. Basen dimi birde bu bizi motive etmeli rakamlara takılı kalmayalım her hafta istediğimiz gibi gitmez buna kanıpta aç kalmayın metabolizmanız yavaslıcak bu sefer daha kolay kilo alacaksınız yavaş gitsin kalıcı gitsin yemeği azaltmak yerine hareketi attır canım spor yap daha faydalı olacak

Eliptik ve Leslie yeterli gelmeyecek bana karın egrezsizi lazım ama çok sıkıcı geliyor inanılmaz üşeniyorum egzersizlerde. Tek olmasam kesin yaparım ben de aslında.

Keske birlikte yapabilsek bende tek olmaktan sıkıldım eğlenceli olurdu
Evet canım vücut onlara alıştı artık farklılık gerekiyor zorla kendını bır kaç kez yaptıktan sonra alısıcaksın karın calısma dışında kardiyo ve tüm vücut ta şart yağ yakımı ıcın Leslie yap Leslie benzeri video atmıştım o kanalda bir kaç video daha var biraz daha kısa onlara bak yap metabolızman hızlanır kaslandıkca yağ yakımın artar hemde ama sakın aç kalma zaten az kalori alıyorsun daha fazla azaltırsan metabolızman çöker şuraya bir kısa video bırakıyorum mutlaka izle
nurovic

Masallah çok güzel incelmişsin. darısı başımıza

Teşekkür ler İnşallah canım eksi az incelme iyi önemli olan o artık tartıya cok bakmıyorum nezaman giderse gitsin
Ay en sonunda benimde tepem atıcak ve tartıya çıkmayacağım hep bir moral bozukluğu bu aralar

Az önce 30 dk eliptik ve bu egzersizi yaptım.
Akşam da 5 mil Leslie yapicam dambıl ile birlikte 2 şer kg luk
süpersin canım nerde hareket orda bereket

Haftada 1 tartılsak bukadar kafamız karısmıcak işte en büyük neden bu
evet yaaa ben sürekli kendimi bişeylerle denediğim için bakalım etkili oldumu diye her sabah tartıya çıkıyorum. hem okuyorum araştırıyorum öğreniyorum hemde uygulamıyorum. belki stres yapıyorum o yüzden hep aynı çıkıyorumdur.
bende yarın sabah tartılayım bidaha haftaya kadar tartılmayayım en iyisi birde öyle deneyeyim.

41. Gün

Sabah
Hindistan Cevizli collejenli filtre kahve

Öğlen
2 haşlanmış yumurta
40 gr ezine peyniri
5 adet zeytin
1 adet domates

Akşam
250 gr yoğurt
10 adet fındık
10 adet badem
1 küçük muz

Eklentiler

• Screenshot_2024-05-23-18-36-55-141_org.pci.diyetkolik.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 16
Hepimiz aynı hatayı yapıyoruz ah gidi biz
Pazar günü tartı günü ogune kadar tartılmıcam daha sonra sadece yine pazardan pazara en saglıklısı bu yoksa aklımızı yitiricez

Ben günde 3 lt su iciyordum. Bu hafta çok ihmal ettim. Neredeyse 1 lt ye düştü su alımım. Acaba diyorum bu yüzden mi yerimde saydım.
Pazara kadar çok su içmeye devam bakalım nolcak
Su cok önemli ama direk etkisi olurmu onu bilmiyorum ama vücut susuz kaldıgında su tutabilir ödeme sebep olabilir belkide
Birde senin menulerine baktığımda genelde yağ yüksek protein az karbonhidrat düşük oradada bir hata var gibi canım protein alımını arttır hem tokluk hissi sağlar hemde kasları destekler metabolızmanı hızlandırır kilo vermene yardımcı olur yağ alımını bır tık daha azaltıp biraz daha karbonhidrat alabilirsin oda kasları besler vücudun ihtiyacı olan kadarını alırsan saglıklı şeylerden tabiki cok faydalı olur

Sabah sporu:
17 dakika karın egzersizi

Öglen sporu:
23 dakika ağırlıklı (3+3kilo) tüm vücut + aralarda koşu
30 dakika Leslie tarzı kardiyo videosu
4 dakika esneme soğuma egzersizi

Akşam sporu:
47 dakika Leslie benzeri hızlı tempo kardiyo videosu
4 dakika esneme soğuma egzersizi

Eklentiler

• IMG_20240523_210819.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20240523_210805.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…