Liste güzel dünün telafisi olarak spor ıcınde vaktın yoksa yada yorgunsan leslienin 5 dakikalık videoları var onlardan yapabılırsın daha hafifler hıc yoktan iyidirSabah
1 yumurta
Ikı dılım hındı füme
1 dilim tam bugday ekmegi
Bol salata
ara
1 muz
15 ciğ badem
Aksam
Domates corbası
1.5 dilim tam bugday ekmegi
Salata
3 kaşık yoğurt
Ikı gundur spor yapmıyorum
Tansiyon sıkıntı ben bu ara 1 tık daha iyiyim ama önceden 7.4 7.5 8.5 civarı ydi hep cok düşüktü hala ara ara düşer öyle zamanlarda uzan dınlen tuzlu bırseyler iç ayran ıı geliyorTansıyonum düşük gibiydi biraz düzeldim ama
Midem limon kabuğu yemişim gibi acı
Öylemi ben 5 dklık vıdeoları bılmıyordum tamam onlara bı bakayım
Menü az bile kalori olarak bakınca da az korkma yediğinden de pişman olma gayet iyi ben bayramda park yeri bulamadımız ıcın akşam 7 de yedigimle öğün akşam 5 e kadar bırsey yiyemiştim acısını iskender ve pide ile cıkarmıstım dondurma falan kılo almadım üstüne vermiştim14. Gün
Sabah
10 adet yer fıstığı
1 sirkeli limonlu su
ara öğün
filtre kahve
akşam
4 Kaşık kısır
1 bardak ayran
1 kıymalı pide
1 kase salata
1 parça otlu börek
ara öğün
filtre kahve
Sporda yaptıysan gayet iyi görünüyor ama kahvaltıyı daha fazla yapıp sonraki ogünleri daha az tutarsan daha faydalı olur
İradesiz olduğum için kahvaltıyı az tutmaya çalışıyorum. Yoksa gün daha kalorili bitiyor. Spor henüz no maalesef. Ev işi çoktu spora ve yürüyüşe vaktim olmuyorSporda yaptıysan gayet iyi görünüyor ama kahvaltıyı daha fazla yapıp sonraki ogünleri daha az tutarsan daha faydalı olur
Ben pazardan pazara tartiliyorum.Benim bugün böyle. Tartı günü ne zaman
Beni motive ettin, yürekten teşekkür ederimMenü az bile kalori olarak bakınca da az korkma yediğinden de pişman olma gayet iyi ben bayramda park yeri bulamadımız ıcın akşam 7 de yedigimle öğün akşam 5 e kadar bırsey yiyemiştim acısını iskender ve pide ile cıkarmıstım dondurma falan kılo almadım üstüne vermiştimgün ıcınde aldıgın kalori önemli içini rahat tut
Bünyeni daha iyi bilirsin ozaman aynen devamİradesiz olduğum için kahvaltıyı az tutmaya çalışıyorum. Yoksa gün daha kalorili bitiyor. Spor henüz no maalesef. Ev işi çoktu spora ve yürüyüşe vaktim olmuyor
Nedemek bunun ıcın bır aradayız herzamanBeni motive ettin, yürekten teşekkür ederim
Tamam inşallah ben de en kısa zamanda tartilip yazayım. Evdeki tartı iyi degil. Bu hafta diyetisyene gidersem ordaki kiloyu söylerimBen pazardan pazara tartiliyorum.
Belli bı gün yok, kim ne zaman haftasini dolduruyorsa yazıyor tabloya ekliyorum.
Regl dönemi olabilir böyle sasmalar. Sen yeterki pes etme sakın. Bak ne güzel bı yola girdin. Sonunda kazanan sen olacaksin.ıkı gun once 68.8 görmüştüm bekleseydım bugun 68 görürdüm
neyse ıkı uc gundur dengem bozuldu
Şimdi 69.1
TebriklerSelam kizlar bu hafta 1.5 kg vermişim.
Demek ki ortalama haftada 1-1.5 arası verecegim. Bu durumda 8 haftada 12 kilo versem 53 u görebilirim Haziran sonu
Regl den sonra kendını güzelce toparla daha iyi olacak ❤ benim 6 gün gecikti sınırlerım bozuldu ıyıceıkı gun once 68.8 görmüştüm bekleseydım bugun 68 görürdüm
neyse ıkı uc gundur dengem bozuldu
Şimdi 69.1
Aynen yavaşlıyor. Sonlara doğru zaten 1 kilo altı gram gram gidiyorTebriklerbi yerden sonra yavaşlıyor ya bende hep öyle hesap yapardım ama evdeki hesap carsıya uymuyo ben 60 ı görsem tamamdır
Evet ama az kilolarda haftalık 500 600gramda cok iyi 65 ı gördükten sonra ayda 3 kiloda versem yeterli acele etmeyelim yavaş olsun kalıcı olsunAynen yavaşlıyor. Sonlara doğru zaten 1 kilo altı gram gram gidiyor