Napıyorsun sen bakım kacamakmıBen daha düzelemedimtakipteyim
Bence kaçamak değil de ara verdi o :) nefsi galip geldi ama toparlar döner aramıza benceeeNapıyorsun sen bakım kacamakmı
Önüme ne gelirse yiyorumNapıyorsun sen bakım kacamakmı
Aynen regl cok yogun gecıyor . Kan ilacıda kullanıyorum ama nevrim döndü…geçer inşallahBence kaçamak değil de ara verdi o :) nefsi galip geldi ama toparlar döner aramıza benceee
İnşallah isterse yapar bekliyoruzBence kaçamak değil de ara verdi o :) nefsi galip geldi ama toparlar döner aramıza benceee
Kendine gelene kadar ye ama cok abartmamaya calıs zararın neresinden dönersek kardır bekliyoruz bakÖnüme ne gelirse yiyorum
Ah çok güzel görünüyor immmKızlar tatlı krizlerine çözüm ararken bunu buldum ve denedim protein tozu yoksa tatlandırıcı muz meyve tarzı seyler katabilirsiniz ben tatlılara katmak adına almıştım sadece tarifi bir tık değiştirdim tam buğday unu kullandım yoğurt yerine sadece süt ve vanilin de ekledim 1 paket şuan pişiyor umarım lezzetli olur olursa tekrar yazarım denersiniz
Pişti görünüş koku süper ama tat biraz acı oldu 1 ölcek fazla protein tozu koysam tamammıs ben tarifi azaltarak yapmıştım bu sekılde pek yiyemem ama aklıma şöyle bir fıkır geldi bitter çikolata yada şekersiz çikolataya bulayıp küp küp yapıp yerim artıkAh çok güzel görünüyor immm
Kesinlikle, afiyet olsun.Pişti görünüş koku süper ama tat biraz acı oldu 1 ölcek fazla protein tozu koysam tamammıs ben tarifi azaltarak yapmıştım bu sekılde pek yiyemem ama aklıma şöyle bir fıkır geldi bitter çikolata yada şekersiz çikolataya bulayıp küp küp yapıp yerim artık
TeşekkürlerKesinlikle, afiyet olsun.
Ben de bugüne kadar iyi gidiyordum. Dün adet oldum aslında ama dün işten fırsat bulup yemeye abanamadim. Bugün baya bir karın ağrısı artı hafif üşütme ve havanın etkisi nedeniyle genel bir kötü hissetmeden dolayı abur cubur yedim baya. Yine evde olsam toplam kaloriden kurtarırdim ama akşam da annemlere gelince saldım gitti.Hani nerdesiniz ben adet olacakmısım tüm hırsım ondanmış
Sabahta fazla cıktım
Kilo 69.1
Sımdıde gözleme ,cikolata,kasarlı ekmek ne buldumsa yedım ..pişmanım