Evet. Genelde 55 e kadar 1 civarı verebiliyorum ben. 55-50 arası uzun sürüyor. Zaten 55 i bı göreyim de yeter aslında kıyafetlerimin içine girebilcem o zamanEvet ama az kilolarda haftalık 500 600gramda cok iyi 65 ı gördükten sonra ayda 3 kiloda versem yeterli acele etmeyelim yavaş olsun kalıcı olsun
Canım ben seni 2. Hafta tartı kısmına yazdım. 1.hafta tartini paylasmadin diye. Haberin olsun.Kızlar güncel kilom budur 1 kılo gitmis bu hafta hedefe son 7 kıloreglim 6 gün gecikti olsaydım belki daha iyi olabilirdi çıldırıcam
Yani bencede gayetEvet. Genelde 55 e kadar 1 civarı verebiliyorum ben. 55-50 arası uzun sürüyor. Zaten 55 i bı göreyim de yeter aslında kıyafetlerimin içine girebilcem o zaman
Tamam canım sıkıntı yok sen ayarlarsın orasını ben geleli bugün tam 1 hafta oldu geldiğim gün verdiğim kilom 68 kusurdu ben düz 68 yazdırmıstım bir gün öncesi çünkü 68.300 dum ogün tartılmadım ıcın 68 olarak sayıp verdimCanım ben seni 2. Hafta tartı kısmına yazdım. 1.hafta tartini paylasmadin diye. Haberin olsun.
İnşallah yarın devamRegl den sonra kendını güzelce toparla daha iyi olacak ❤ benim 6 gün gecikti sınırlerım bozuldu ıyıce
Menü cok az olmuş canım bukadar az beslenme sağlıklı değil ve metabolızman yavaşlar bu şekilde devam etme15. Gün
Sabah
-
Öğlen
20 Gr Ezine peyniri
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 biber
Akşam
200 gr kuru fasulye
150 gr tarçınlı yoğurt
Boy 1.59 kilo 67.1Yanlış bastım tablo silindi iyimi hay Allah im ya.
Aktif olarak 4 kişiyiz sanırım.
Rica etsem boy ve güncel kiloları yazar mısınız.
Harikasın sen ya7.Gün
Kahvaltı
2 orta boy patatesten airfryda 1 tatlı kaşığı yağ ile patates kızartması
1 haslanmıs yumurta biraz peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün
1 kahve 1 adet ekler
Spor 38 dakika 5 kılo dambıl ile tüm vücut+ kardiyo egzersizi + 5 dakika leslie
Daha sonra 10 dakika karın egzersizi sabah yapamadım hafta sonu olduğu için araya sıkıştırayım dedim
Akşam yemeği
2 adet Yulaftan tost(içine 1 ince dilimin yarısı kadar kaşar ve 1 dilim peynir koydum)
Spor 39 dakika agırlıklı(3kilo) leslie + 2 dakika orta tempo koşu
Toplam alınan kalori
1250
Regl olamadım hala canım asırı tatlı bişiler istiyor sağlıklı alternatifler bitti ne yapıcam kara kara düşünüyorum
TeşekkürlerHarikasın sen ya
Enerjin çok yüksek, pozitif etkiliyorsun beni
Aldığım kalori az ve bundan çok muzdaribim.
Beceremedim 15 gündür. 3 öğüne çıkarsam daha iyi olacak. Ben aşırı tatlıcı biriydim. Yemekle işim yoktu. O yüzden bocaliyorum.
Yarar eğer tamamen uyarsan ben sana inanıyorumBir uygulama indirdim.
3 aylık üyelik aldım.
Daha yavaş ilerleyip daha çok kalorili besleneyim diye. Umarım işe yarar
İzliyorum şuanKızlar bu videoyu mutlaka izleyin sonuna kadar tam bizlik bir video harika bilgilerle dolu
Boy 170Yanlış bastım tablo silindi iyimi hay Allah im ya.
Aktif olarak 4 kişiyiz sanırım.
Rica etsem boy ve güncel kiloları yazar mısınız.
Evet aslında çok iyi olur hepimiz aynı gün tartilsak. Ekledim tabloya:)Boy 170
Kilo 99.2 ile başladım
Pazar 97.8 gördüm
Canım bide herkes aynı gün tartılırsa sana kolay olur
Kendimizi denetlemek içinde haftada iki kere pazar ve çarşamba günü olur
Olsun ama başta çok iyi gittin artık daha emin adımlarla gidersin canım bu işe inanmak gerek.Diyet yolculuğumun 16. Günündeyim.
Ketojenik diyetin bana göre olmadığına kanaat getirdim çünkü etle aram yok gibi birşey.
Geleneksel devam ediyorum bugün itibariyle.
Dün bir program indirdim ve 16-8 aralıklı oruca başladım. Böylelikle kahvaltımı da 500 kalorilik hazırladım tıka paşa doydum :)
Akşam da 700 kalorilik bı tabak hazırlayıp orucuma başlarım
** Spor olarak da şöyle bı düzen oturttum..
Öğleden önce 30 dk eliptik yapıyorum 150 kalori yakiyorum. Akşam da Leslie yapıp 1 saate tamamlıyorum. 60 a indiğimde de dambil , karın egzersizi eklicem.
Kaloriyi arttırıp ( 1200 lere çıkarıp ) haftada 1 kg civarı vermeyi hedefliyorum artık. Haziran sonu değil de temmuz sonu 52 olayım dedim. Umarım istikrarimi korurum, koruruz. Emek veriyoruz o kadar, pes edip heba etmeyelim dimi ama :)Olsun ama başta çok iyi gittin artık daha emin adımlarla gidersin canım bu işe inanmak gerek.
Bende sabah 40 dk zumba yaptım
Sonra kahvaltı 12 de
İki tane haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,salata,
Mideme iyi geliyor başlangıçta yarım muz bi kaşık tahin yedim.
Evet bu sekılde harika olur bu kararın için tebrik ederim süperDiyet yolculuğumun 16. Günündeyim.
Ketojenik diyetin bana göre olmadığına kanaat getirdim çünkü etle aram yok gibi birşey.
Geleneksel devam ediyorum bugün itibariyle.
Dün bir program indirdim ve 16-8 aralıklı oruca başladım. Böylelikle kahvaltımı da 500 kalorilik hazırladım tıka paşa doydum :)
Akşam da 700 kalorilik bı tabak hazırlayıp orucuma başlarım
** Spor olarak da şöyle bı düzen oturttum..
Öğleden önce 30 dk eliptik yapıyorum 150 kalori yakiyorum. Akşam da Leslie yapıp 1 saate tamamlıyorum. 60 a indiğimde de dambil , karın egzersizi eklicem.