- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 40
Alttaki yazınızıda okudum başta yanına yoğurt ve salata ise dolma biber den yesen dahamı iyi olurdu?Aynen mis gibi biber dolması yapıyorum ama ben yemicem
İmkanın varsa git bence ben yüzmeyi çok severim ama havuzdan kulagım mikrop kapıyor+ haftada iki gün yüzme kursuna yazılsam mi diye düşünüyorum a dostlar
Yüzmeyi biliyorum da sırf diyete destek olsun diye 2 ayligina .
Usengecligim atarsam yarın kayıt olacağım bakalım. Sırf kilo vermek için ek spor diye gidecem gidersem.İmkanın varsa git bence ben yüzmeyi çok severim ama havuzdan kulagım mikrop kapıyor
Baya düşük derken benim 3Kızlar multi vitamin sipariş verdim ferritinim düşük tekrar ölcümde yaptırıcam hafta ıcı sağlık ocagında en son ölcumde 17 cıkmıs baya düşük kansızlık var yani bunu acil çözmem lazım malum hala emzirdiğim ıcın büyük ihtimal bırde protein tozu sipariş verdim günde 1 kez içerim hem tatlı isteğimi alır hemde iyi bir protein kaynağı bukadar spora iyi bir verim almak için güzel bır seçenek fırsat buldukça almaya calısıcam malum fiyatlar ucuk birazben işi baya profesyonel e döküyorum bu gıdısle iyi gaza geldim
Bu sabahta aç karnına sağlam bir karın antrenmanı yaptım arkadasım gelıcek bırazdan onunla birlikte de biraz egzersiz yaparım 35 40 dakika civarı o yapmasa da ben yapıcam benı ızlesın
Yaptığım karın videosu da buydu bakmak isterseniz gitsin göbisler
Abo senın daha beter ama ben en son geçen sene vermiştim şuan bilmiyorum dahada düşmüş olabilir kan verip bakıcam umarım dahada düşmemiştir cok riskli mutlaka ilaç kullanBaya düşük derken benim 3
Sabah aksam kan ılacı ıcıyorum oda bagırsak sorunu yapıyor ısteAbo senın daha beter ama ben en son geçen sene vermiştim şuan bilmiyorum dahada düşmüş olabilir kan verip bakıcam umarım dahada düşmemiştir cok riskli mutlaka ilaç kullan
İnşallah düzelmiştir bakalımSabah aksam kan ılacı ıcıyorum oda bagırsak sorunu yapıyor ıste
Neyse kullanıyorum bakalım bende dıger ay baktırcam
Ya benim dizler zaten sıkıntılı. Oturmalı olanlar da var. Onlardan mi alsam. Ben merdiven de çıkamıyorum meselaBende kapalıyım bayan havuzunda hasama giymem de deniz şortu ve mayo olabilir dekolte siz ozaman usenmezsın öbür türlü bende üşenirim ya
Evet cok faydalı ama gerçekten uzun kullanımda dız kapaklarına cok zarar veriyor ben günde 2 saat biniyordum en iyi ihtimalle bazen 3 4 saat ı buluyordu takıntı olmuştu günlük yarım saatın pek bır zararı olmaz ama ekstra sporlar eklersen mesela 20 30 dakika Leslie + 20 25 dakika bisiklet gibi ozaman daha iyi olur
Benim şimdi regl döneminde mesela asırı dız agrım oluyor buda dız kapakları zedelendıgı ıcın daha önce hıc olmazdı çünkü ama normalde ve spor sırasında agrım yok cok şükür düzeldi o ama bu kezde hergün boş gün bırakmadığım ıcın dız agrısı çekeceğim bu gidişle bunada dur demem lazım ama kendime engel olamıyorum içim içimi yiyor
Olur tabiki önce sağlık önemli olan hareket etmekYa benim dizler zaten sıkıntılı. Oturmalı olanlar da var. Onlardan mi alsam. Ben merdiven de çıkamıyorum mesela
Liste güzel dünün telafisi olarak spor ıcınde vaktın yoksa yada yorgunsan leslienin 5 dakikalık videoları var onlardan yapabılırsın daha hafifler hıc yoktan iyidirSabah
1 yumurta
Ikı dılım hındı füme
1 dilim tam bugday ekmegi
Bol salata
ara
1 muz
15 ciğ badem
Aksam
Domates corbası
1.5 dilim tam bugday ekmegi
Salata
3 kaşık yoğurt
Ikı gundur spor yapmıyorum
Tansıyonum düşük gibiydi biraz düzeldim amaListe güzel dünün telafisi olarak spor ıcınde vaktın yoksa yada yorgunsan leslienin 5 dakikalık videoları var onlardan yapabılırsın daha hafifler hıc yoktan iyidir