- 20 Ağustos 2023
- 1.631
- 717
- 28
yessssO zaman şöyle yapayım küçük bir sos yapayım sumaklı falan ben çok severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yessssO zaman şöyle yapayım küçük bir sos yapayım sumaklı falan ben çok severim
161 yok vala benim aşagılarda gözüm yok 17 kg verip 70 olsam yeterBoyun kaç peki ben o kilolara insan bana kocan yemek vermiyor mu diye kızarlar Bir de öyle kızdılar diye kocam benimle küser
O iyiymiş benim de boyum 1.63 fazla fark yok aramızda o zaman benim de herhalde idealim 55 falandır ama kendime yakıştıramıyorum çok zayıf ya161 yok vala benim aşagılarda gözüm yok 17 kg verip 70 olsam yeter
Meyve serbest ama tabi ki porsiyon kontrolü önemliYoksa ben incir üzüm karpuz falan çok seviyorum ölürdüm herhalde
Ben kendimi hiç 67 aşagısı görmediğim için bilemiyceemmmm vala 70 olayım yeter banaO iyiymiş benim de boyum 1.63 fazla fark yok aramızda o zaman benim de herhalde idealim 55 falandır ama kendime yakıştıramıyorum çok zayıf ya
Herşeyin porsiyon kontrolü önemli aslanda ama şahsen ben gözümün açlığından mideme sıra gelmiyor sırf yemek için yiyorum ama yarınla beraber 1 hafta olarak spor ve diyetle güzel ilerledim. 6 günde 1,4 vermişim . 15 gün gecikmem var Bi regl olsam şişkinliğim de gitse yemede yanında yatMeyve serbest ama tabi ki porsiyon kontrolü önemli
Özelden yazar mısın böyle anlaşılmıyorBurda takviye gıda önermek yasak mi bilmiyorum yeniden banlanmak istemiyorum ama bir ilaç var Glp-1 turuncu logolu satış sitesinden araştırın
Ya tabii ki bir oturuşta bir karpuzu yiyebilecek kapasite yok bende de seviyorum yaniMeyve serbest ama tabi ki porsiyon kontrolü önemli
Ben de vardı vallaYa tabii ki bir oturuşta bir karpuzu yiyebilecek kapasite yok bende de seviyorum yani
Kızlar ben akşam yemeğinde bı lahmacunun yarısını yedim oda oğlumun parçasıydı ve bol su içtim inat ettim yemeyecem
Ben sıvıya yonelcem ama canım fena sekilde meyve istiyor yarın yerim vallaYarın bende yemiycem gaza geldim
Ben sıvıya yonelcem ama canım fena sekilde meyve istiyor yarın yerim valla
Allah'ım sen bizim istahimizi kes zayıf olanlara hayırlısıyla ver aminnn özellikle kız kardeşime inşallah 15 kilom ona gitsin ama hasta kaza veya bela olmadan zayıflayalim Allah'ım duy sesimiziDetoks mu yapsam diye bende düşündüm şuan çok homidi gırtlak olduğum için onunda bozarım diye baslamiyorum ama tatlı isteğini kesmem lazım ye benim içinde ye
Allah'ım sen bizim istahimizi kes zayıf olanlara hayırlısıyla ver aminnn özellikle kız kardeşime inşallah 15 kilom ona gitsin ama hasta kaza veya bela olmadan zayıflayalim Allah'ım duy sesimizi
Aminnn ben gece saat 4 de kalktım hararet bastı meyve suyunu diktim kafaya hemde şişeyleBen de 15 kilo mu 2 tane zayıf arkadaşım var onlara yarı yarıya hediye etmek istiyorum Allah'ım sen duy sesimizi ne olur zayıflayalım hayırlısıyla