- 1 Ekim 2013
- 7.633
- 15.286
- 34
Yo yo meyve yasak değil. Yasak olan rafine şekerAma ben dayanamam herhalde şekersiz beslenmeye meyve falan da yasak herhalde ondan nasıl dayanıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yo yo meyve yasak değil. Yasak olan rafine şekerAma ben dayanamam herhalde şekersiz beslenmeye meyve falan da yasak herhalde ondan nasıl dayanıyorsun
Canım lahmacunun yanında çorba da iç ve içini bol yeşilllikke doldur hiççççç bişeycik olmazBenim de adetim düzensiz ilaçsız adet olamıyorum pcos var bende şimdi ne yapacam bilmiyorum ya ama akşam yemege davetliyiz kaynanam lahmacun yapacakmış bı tane gömerim
Bı lahmacun yeter bence yanında ayran ama yeşilliği dolduracm tuzsuz ve limonlu yiyecemCanım lahmacunun yanında çorba da iç ve içini bol yeşilllikke doldur hiççççç bişeycik olmaz
Benim de adetim düzensiz ilaçsız adet olamıyorum pcos var bende şimdi ne yapacam bilmiyorum ya ama akşam yemege davetliyiz kaynanam lahmacun yapacakmış bı tane gömerim
Ben 78 ile hamile kaldım 94 ile doğuma girdim . Şuan 87 yim . Sanki içimde çocuğu unutmuşlar 1 haftadır spora başladım , 15 gündür regli gecikmem var ve ilaç kullanıyorum bi regli olsam 3 kilo rahat gidecekBende 1.cocuga 59 ile hamile kaldım 75 80 e yakın kilo aldım 2. Çocuğa 80 ile hamile kaldım 85 falan di doğuma girdim sonra 13 kilo verdim şimdi geri aldım tekrar diyetteyim işte bakalım kaç kilo verecz bende tartı olsa her gün tartılirdim motive amaçlı
Fırında tavuk salata yap gitsinYiyebilirsin canım lahmacun normalde diyetisyenler de veriyor lahmacun göz hakkıdır Bir tane ye bol bol salata yersin oh mis ben de akşam ne yemek yapacağımı düşünüyorum
Yo yo meyve yasak değil. Yasak olan rafine şeker
Hahah koptum gülmekten ya merak etme gidecek gidecekBen 78 ile hamile kaldım 94 ile doğuma girdim . Şuan 87 yim . Sanki içimde çocuğu unutmuşlar 1 haftadır spora başladım , 15 gündür regli gecikmem var ve ilaç kullanıyorum bi regli olsam 3 kilo rahat gidecek
Fırında tavuk salata yap gitsin
Oo menü güzelmişTon balıklısalata yapacaktım yanına tavuk sote yapayım güzel olur
Ben 78 ile hamile kaldım 94 ile doğuma girdim . Şuan 87 yim . Sanki içimde çocuğu unutmuşlar 1 haftadır spora başladım , 15 gündür regli gecikmem var ve ilaç kullanıyorum bi regli olsam 3 kilo rahat gidecek
Oo menü güzelmiş
Ben haftalık tartılmaya karşıyım her sabah 11 gibi tartılınca mesela küsürler görünce tartıda bugün bugün bunu vericem falan diyorum bollaş bollll eksiler olsun inşAllahAy ben çıldırıcam 15 gündür gecikme yaşıyorum . 11. Günde gittim doktora tarlusal verdi akşamı hemen başladım 4 gün olacak ne gelen var ne giden yani rahat 3 kilo gidecek bi regli olsam
Yavrum salatanı sade tut. Tavuk zaten protein onu alıyorsun bide balığı karıştırma onu da yarın ton balıklı salata şeklinde tüketTon balıklısalata yapacaktım yanına tavuk sote yapayım güzel olur
En sağlamı sabah 11 gibi tartılmak . Ama 11 de uyanıp tartılmak değil . ben 8 gibi uyanıyorum sağ olsun oğlum o saate uyanıyor o zamana kadar hareket ediyorum şişliğim falan iniyorBen de tartı var da gün içinde tartılınca fazla çıkınca çok kötü oluyorum o yüzden haftalık tartılıyorum bazen yalan yok iki üç günde bir tartıldığımda oluyor
Benimde ideal kilom 53 müşşşşBu arada bende de tek çocuk var 69'da hamile kaldım 94 ile doğuma gittim 84 de doğumdan çıktım şu an 77.9'um hedefim 63 kilo
Yavrum salatanı sade tut. Tavuk zaten protein onu alıyorsun bide balığı karıştırma onu da yarın ton balıklı salata şeklinde tüket
EvetRegl olmayınca çok kötü ya ya olunca da tüm ödem gidiyor.
Benimde ideal kilom 53 müşşşş