Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün spor yapamadım ama onun yerine 6000 adım attım (çocuğun okul işlerini halletmek için) şimdi misafirlerim vardı gittiler bende sabah kahvaltı yok sıvı falan tükettim akşam mantarlı yumurta yedim bu arada eşimle konuştum izin verirse mide balonu takmayı düşünüyorum gerçekten psikolojik olarak çöktüm
Bende akşam bı şey yemedim ama ben ilaçsız adet olamıyorum ilaç kullansam şişiyorum ne yapım şimdi
Kilo şeklinde yapıyor ve doktor diyonki ilaç kullanma artık ne zaman adet olursan diyor. Ama ben ilaç kullanmazsam 75 gün bile adet olmadan kalıyorum öyle
Her haltı denedim ama olmuyor bakalım beklicem bu arada iki tane gebelik testi yaptım biri pozitif öbürü de negatif çıktı gölge bile yoktu oburunde
Teşekkür ederim ama önce zayıflamak istiyorum yaBiraz daha bekle testi bir daha tekrarla. Bilemedim ki şimdi sana dua edeceğim
Bekliyorum canım1 saate tartilcam
Teşekkür ederim ama önce zayıflamak istiyorum ya
İnşallah canım kazasız belasız atlatır ameliyatını gerçekten öyle ya eşimin kilomdan memnunum ama ben memnun değilim o çok ileri ki yaşlarda alırsan Vakfıkebir ekmeği gibi gezeceğimAblam da Çarşamba günü mide ameliyatı olacak ama o baya kilolu inşallah güzel bir şekilde kilo verir de eşiyle arası düzelir ya kilo gerçekten sıkıntı oluyor karı koca arasinda . Mesela benim kocam iki gündür diyette yemeksiz dayandı ama dün gece iki tane gözleme yedi