Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyi yaa. ben de bi ara denerim inşallah. hiç su orucu yaptınız mı peki ? ben çok merak ettim ve bugün başladım dayanabilir miyim hiç bilmiyorum ama deneyeceğim.Diyetisyenlerimden biri vermişti depo yağların yakınıma yardımcı oluyormus
çok iyi yaa. ben de bi ara denerim inşallah. hiç su orucu yaptınız mı peki ? ben çok merak ettim ve bugün başladım dayanabilir miyim hiç bilmiyorum ama deneyeceğim.
Spora mı gidiyorsunuz yoksa evde mi ?
Selam ben de geri döndüm ama şişko bı halde döndüm şuan ki kilomu bilmiyorum ama iki gün sonra tartilcam yazarım buraya bugün sabah kahvaltı yaptım ama öğleden sonra bı çorba içtim turşu yedim ve yürüyüş ve spor yaptım 1 saat kadar yoruldum ve benim en acilinden önümüzdeki cuma ya kadar biraz vermem lazım kına ve düğün var
Benim akrep olan akrabalarım arkamdan demiş ki diyette ama kilo veremiyor falan demişler ulan haysiyetsiz ben iki çocuk doğurdum ya sen 4 yıldır evlisin çocuğun olmuyor diye hıncını bizden mı çıkartcan hele bı yüz yüze geleyim bak nasıl laf sokuyorum sen gör bende ona inat la kalkıp eşiyle arasını bozardim da damat bizden ya seviyorum o yüzden uğraşmıyorum
Hoşbuldum su içiyorum hatta yarından itibaren kızılcık suyuna baslicamHoşgeldin olsun hiç moralini bozma sadece turşu ya biraz ara ver şu tutar ödem yapar bol bol su içelim vereceğiz bu kiloları
Aynen öyle Allah'a havale ediyorumTerbiyesizlik resmen yaptığı birde kiskanclikta eklenmiş. Fesatligindan nereye saldiracagini şaşırmış gerçekten. Boşver sen kotuyle kötü olma ama karsilasirsan dilini kopar
Kız maşallah de ne güzel iştahım kapanıyor benimde tam tersi açılıyor hatta eşim ağzına geleni söyledi dün şişko falan bı sürü şey saydı bende ağzıma geleni saydım dedim sen dön önce kendine bak o da baya kiloluBu aralar canım akşam yemeği yemek istemiyor. Meyve ile gecistirdim. Bu ayki regl dönemim çok ağrılı geçiyor sporda yapamıyorum Esimlede tartıştık normalde iştahım açılırdı bugün tam tersi oldu.
Hoşbuldum su içiyorum hatta yarından itibaren kızılcık suyuna baslicam
Aynen öyle Allah'a havale ediyorum
Kız maşallah de ne güzel iştahım kapanıyor benimde tam tersi açılıyor hatta eşim ağzına geleni söyledi dün şişko falan bı sürü şey saydı bende ağzıma geleni saydım dedim sen dön önce kendine bak o da baya kilolu
Aynen benim ki de öyle sabah aç karınla bı bardak suya elma sirkesi ekleyerek baslayacamAy yok valla benimde normalde iştahım açılır hatta tatlıya dalarım. Dünden beridir kus hatta bana bende umursamıyorum. Eşin baya kabalık etmiş iyi yapmışsın ağzına geleni soyleyerek. Gerçi benimkide öyle ağzına geleni söylüyor. Diyet yapıyorum diye tatlı çekse canım hemen bitirmissin tatlıyı diye carliyor. Kendileride sisko işte diyete balta vurmaya çalışıyor benimki