- 31 Ekim 2013
- 21.137
- 70.491
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok geçmiş olsun canim neden yükseliyor tansiyonunKızlar benim yine tansiyonum çok yüksek, bu ara sık sık olmaya başladı, sersem gibiyim yatacağım hemen, menülerinize yarın dönüş yapacağım
Menü çok güzel afiyet olsun22 aralik pazar
10.30 da haşlanmış yumurta, kaşar, Yarım dilim.ekmek
ara öğün kahve, yarım muz
15.00 de fırında tavuk patates, 3 kaşık pirinç pilavı, havuç salatası
2 lt su
Jasminium84 . Ellssa
geçmiş olsun canım. doktora gidip bir kontrolden geçsen iyi olur. daha çok gençsin tansiyon içinKızlar benim yine tansiyonum çok yüksek, bu ara sık sık olmaya başladı, sersem gibiyim yatacağım hemen, menülerinize yarın dönüş yapacağım
Aa noldu geçmiş olsun neden yükseliyor amaKızlar benim yine tansiyonum çok yüksek, bu ara sık sık olmaya başladı, sersem gibiyim yatacağım hemen, menülerinize yarın dönüş yapacağım
İyi tutmuşsun kendini afiyet olsunIyi akşamlar kızlar bugün kayinvalidem deydik anca geldim eve hemen menumu yazayım
Sabah
Omlet
Lor peyniri ve tulum peyniri
7 zeytin
Yeşillik
Domates salatalık biber
1 ck bal
Ara
1 avuç fıstık
3 dilim portakal
Akşam kayinvalidem de yedik neler yediler neler mantilar helvalar hava da uçuştu benseee yemedim hiç birini mavi don giymemek için kaptanim
3 4 tane etli yaprak sarma
Bol salata
2 kaşık yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Jou
Menü çok güzel afiyet olsunSelam hanımlar bugün şöyle geçti
Protein fazla yemeğe çalıştım ama durum aşağıdaki gibi yine benim için çok iyi
Muz yedim mesela karb hemen şişiyor anlamadım gitti muz da mı yemicez
Jasminium84
Boncuk2307 Ellssa
Menüm şöyle
Kahvaltı
2 haşlanmış yunurta
2 dilim beyaz peynir
1 dilim tulum peyniri
10 zeytin
Yeşillik
Ara
1 orta muz
1mandalina
Akşam
Son
1/2 fellas
Spor
30 dk yürüyüş Zumba karışık
10 dk ağırlık antrenmanı
Eki Görüntüle 3524749
Sporum da şöyle :
Gecmis olsun canim ya..Dikkat et kendine.Kızlar benim yine tansiyonum çok yüksek, bu ara sık sık olmaya başladı, sersem gibiyim yatacağım hemen, menülerinize yarın dönüş yapacağım
Merhaba, yazdim menümü yine istedigim gibi olmadi ama 18.15 gibi bitirdim yemeyi. 3 saat mangsl basinda yelpaze salliyirdum ama adim sayim cok olmadi.Cicekbocekkaktus selam canım? Yoğun musun? Menünü alalım
Bu sanirim senin de istemedigin bir menuyduSelam kızlar.
İyi akşamlar.
LenaG
Ellssa
Boncuk2307
Jasminium84
Sıralamayı doğru yapmisimdir umarim
2 ARALIK PAZAR
BAŞLANGIÇ
1 sade Türk kahvesi
10:45 gibi 1 büyük brd şekersiz süt
11:15 gibi 49 gr beyaz ekmek
6 zeytin
Sucuklu kaşarlı yumurta
Kaşar peyniri ve beyaz peynir (2 şer dilim)
Ara
2 kuru kayısı
Su
3 litre
AKŞAM ÜZERİ (saat 17:00 gibi yeme faslı bitmişti)
Sezar salata
Ayran
White chocalate mocha yanına lokmalık kurabiye
AKŞAM
10 dilim mandalina
1 civarı elma
SPOR
10 dk bölgesel ve 6.009 adım
Akşam çok hafif gectiğinden olsa gerek, günü kapatmayabilirim. Bastiracak şeyler yerim gibi. Bildiririm mutlaka.
Eki Görüntüle 3524788
Sen de canımın içiAfiyet olsun tatlım
Oyyyy oyyyyyyy afiyet olsun tatlımm
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun kuzum
Adımlar yine müthiş tebrikler canım, afiyet olsun
Ben de teşekkür ediyorum çok güzel eşlik ediyorsunuz bana
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun kuzum
Şahanesin sen, iyiki varsın
Hemen yazayım canım, john verdon-aklindan bir sayı tut.Bana polisiye roman önerisi verin o zaman kızlar, böyle sonuna kadar aslaaaaa katil kim anlayamayacağım tarzda olsun
Ya da modern romantik kitap da olabilir
Agatha christie, nora roberts, tesis gerritsen, mary higgings clark tüm kitapları okudum onlar dışında birşeyler pleaseee
Oofff yakıyorsunnn yaaaaa aşırı mutlu oluyorum sizler içinnIyi akşamlar kızlar bugün kayinvalidem deydik anca geldim eve hemen menumu yazayım
Sabah
Omlet
Lor peyniri ve tulum peyniri
7 zeytin
Yeşillik
Domates salatalık biber
1 ck bal
Ara
1 avuç fıstık
3 dilim portakal
Akşam kayinvalidem de yedik neler yediler neler mantilar helvalar hava da uçuştu benseee yemedim hiç birini mavi don giymemek için kaptanim
3 4 tane etli yaprak sarma
Bol salata
2 kaşık yoğurt
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Jou
Hak ediyorlar tabi o gün canım çıktı ağrıdan adetimin ilk günüydü bir de çok kötüydüRezil oluruz diye düşünme
Bugün ağrım var, elim kolum kalkmıyor, yemeği dışardan söyle diye Bikaç sefer yaparsan tuzlanın yolunu görüp vazgeçer
Benim damatta misafiri, ağırlamayı ve ikramı çok sever, karşılığını göremeyince biraz ayağını çekmek zorunda kaldı ( kızım sağolsun)
Bence bazıları hakediyor
Ben de severim misafir ağırlamayı ama haberim olsa daha güzel olacakkesinlikle öyle. misafir çok güzel bir şey de sürekli olmaz. ikramın hazırlığı var sunumu var vs. hele ki yemekli daha zor. sürekli de olursa sıkar insanı. bence de bir dur demek lazım.
Daha yaparsa olacağı o zaten ya da sipariş verecekmutfağa onu sokacaksın görecek gününü
Spor en az 6000 adım, başka spor olmadığı için bugünü cezalı olarak yazıyoruz çiçeğim yarın yürüyüşü 10.000 adıma tamamlarsan cezanı silerizPazar
9
1 yesil cay
10 30
2 cig borek
Kiymali yumurta
Ayran
16
3 kofte, 1 tavuk baget
18
5 köfte
Salata
Ayran