Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kiz sus 😂😂 mavi donlu olacaz hepimiz
😂😂😂
Kızlar bugünkü menüm

Saat 10.00 limonlu bitki çayı
Saat 11.00 tarhana çorbası 1 dilim k.ekmegi turşu

Saat 12.00 limonlu çay
Saat 14.00 Papatya çayı içiyorum

Saat 17.00 tarhana çorbası içerim 3 dilim palamut fırında ,salata yerim

Su 2litre
Ellssa Ellssa Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307 🌺🌺🌺
Afiyet olsun harika menü♥️
İnşallah kaptanım sağol 🙏🏻 🥰

Aklına gelirse yazar mısın 🥰

Ürktüm zaten yiyemem heralde bi daha 🥲

Allah kolaylık versin canımm 😍

😅

Teşekkürler canımm 🥰
Hemen yazdım aklıma gelince
merhaba kızlar mutlu haftasonları :halay::KK200::KK36:

dün dışarı çıkmıştım. hem yürüyüş olsun dedim hem de birşeyler bakmam gerekiyordu. ama çok yorulmuşum onu farkettim :ıslık: birkaç gündür de üzerimde hafif kırıklık var. bademcikler de kıpırdıyor. geçen yıl sandoz şeklinde bir toparlayıcı vitamin mineral karışımı almıştım. az önce onu hazırlayıp içtim. toparlar biraz, vücut dirençli olsun.
Geçmiş olsun dikkat et salgın var sanırım

😂😂😂

Afiyet olsun harika menü♥️

Hemen yazdım aklıma gelince

Geçmiş olsun dikkat et salgın var sanırım
evet salgın da var ama ben üşüttüm sanırım. bere falan da takıyorum ama başım elim ayağım çok üşüdü. dirençli olursam hastalığa dönüşmeden geçer inşallah

Ay benim eşim de devamlı yemeğe misafir çağırmak istiyor sanki kendi hazırlıyor bir de minik bebeğim var yani şu erkekler Yeto 😂😂😂
Benimki akıllandı çok şükür, bu hastalıktan sonra baktı kimseden 1 tencere çorba görmüyoruz😂
Ne uğraşıyon bu kadar, fazla yapmana gerek yok diyor 👍🏼
Bende zaten eskisi kadar döktürmüyorum 👍🏼

Hayır bir de şöyle insanlar çaya gelelim diyor benimki ısrarla oğlum çay ne yemeğe gelin diyor 🙄 şeytan diyor adamı kes doğra 😂😂 ama uymuyorum o şeytana 😆
Rezil oluruz diye düşünme
Bugün ağrım var, elim kolum kalkmıyor, yemeği dışardan söyle diye Bikaç sefer yaparsan tuzlanın yolunu görüp vazgeçer 😂
Benim damatta misafiri, ağırlamayı ve ikramı çok sever, karşılığını göremeyince biraz ayağını çekmek zorunda kaldı ( kızım sağolsun)
Bence bazıları hakediyor

Kızlar sporum çok şükür 🤲 11.182 adım
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Jou Jou
20241222_140447.jpg

Rezil oluruz diye düşünme
Bugün ağrım var, elim kolum kalkmıyor, yemeği dışardan söyle diye Bikaç sefer yaparsan tuzlanın yolunu görüp vazgeçer 😂
Benim damatta misafiri, ağırlamayı ve ikramı çok sever, karşılığını göremeyince biraz ayağını çekmek zorunda kaldı ( kızım sağolsun)
Bence bazıları hakediyor
kesinlikle öyle. misafir çok güzel bir şey de sürekli olmaz. ikramın hazırlığı var sunumu var vs. hele ki yemekli daha zor. sürekli de olursa sıkar insanı. bence de bir dur demek lazım.

X