- 10 Kasım 2010
- 4.622
- 3.803
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müdür aradı tekrardan çağırdı okula tekrar başladım ama akşam saat 6 da çıkıyorum sınıflara bakmıyorum günlük 700Anasınıfı zordur gerçekten inşallah gönlüne göre bir iş bulursun avmlerdede rahat oluyorlar bak istersen
İyiymiş hayırlısı olsun hakkındaMüdür aradı tekrardan çağırdı okula tekrar başladım ama akşam saat 6 da çıkıyorum sınıflara bakmıyorum günlük 700
Teşekkür ederimİyiymiş hayırlısı olsun hakkında
Ben de bugün 76.2 çıktim. Bu hafta 75 bulurum diyordum ama nasip değilmişSon güncelleme böyle
Oluruz oluruz az sabırBen de bugün 76.2 çıktim. Bu hafta 75 bulurum diyordum ama nasip değilmiş
Bende sabah kahvaltısında yumurtalı kaşarlı tost yedim doydum öğlen değilde akşam yemek yerim
Aynen mecbur bide orda yemek seçme gibi şansım yok günde bı tane yemek çıkıyor artık kime yeterse ya çorba ya pilav gibi oda az az veriyor doyarsan değil de tadımlık gibiSen gene de güçten düşme eğer ki hani böyle acıkırsan kan şekerini düşerse bitter çikolata at ağzına bir tane çalışıyorsun işin ağır
Aynen mecbur bide orda yemek seçme gibi şansım yok günde bı tane yemek çıkıyor artık kime yeterse ya çorba ya pilav gibi oda az az veriyor doyarsan değil de tadımlık gibi
Ben toplasan 3 bardak bile içmedim fırsat bulamadım temizliktenBugün su hedefim ulaşacağım en az iki buçuk litreye zorlamam lazım
Bende akşam yemeği yiyemedim koca bozuntusuyla kavga ettikBen toplasan 3 bardak bile içmedim fırsat bulamadım temizlikten
O bizde hep var ben artık umursamıyorum dönüp yemeğimi yiyorumBende akşam yemeği yiyemedim koca bozuntusuyla kavga ettik
Valla çok değişikler lokmaları zehir ederek ellerine ne geçiyor anlamıyorumO bizde hep var ben artık umursamıyorum dönüp yemeğimi yiyorum
Geçmiş olsun neyi varBugün bir simit bir açma ile kahvaltı ettim akşam ne yapacağım bilmiyorum çocuk hasta oldu dün geceden beri sıfır uyku o iyi olsunda
Teşekkür ederim ateşlendi kuzum burnu falan akıyordu çok şükür iyi şuanda bu saatte kadar uyumadı ama olsunGeçmiş olsun neyi var