Niyet ettim doğum kilolarını vermeye 🤭

Bugün çıyalı lımonlu su ile başladım güne su hedefımı tutturamadım. Sabah Çelik peynirli omlet yedim akşam yemeğinde ise anadolu çorbası ve makarna yedim,

güne su ile başladım 1 saat sonra kahvaltımı yaptım çeyrek ekmek karısık tost yanınada ev yapımı meyve suyu içtim. Bugün kahvaltılık alıp daha saglıklı beslenecegım 😇

Teşekkür ederim 🙏 valla bende yarım ekmek arası sandiwic yaptım patatesli bı güzel yedim 😁

Bugün güne su ile başladım kahvaltıda 4 dilim ekmek 2 çırpılmış yumurta yedim Onun dışında bir şey yemedim Akşam yemeğinde de 2 tane biber dolması biraz iriydi ama bir de Yoğurtlu semizotu salatası yedim Peki arada da bir paket bisküvi ile iki tane Eti Puf yedim şu anda 1700 1.800 kalori falan almış bulunuyorum sporlarımı sabaha çekmeye çalışacağım Çünkü akşam yürüyüş yapmayı düşünüyorum şu abur cubur olayını bir kesersem büyük bir ihtimalle bu 76'ları görmem 75'lere inerim diye düşünüyorum🥲🥲

Eklentiler

• 1000016853.jpg
    1000016853.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 6
Günaydın Bugün tartı günüydü 76.2 çıktım Çarşamba'dan sonra Bayağı kötü bir beslendiğim için buraya Yazamadım ama bu hafta güzel bir şekilde başlamayı düşünüyorum çünkü 75'lere inmeyi istiyorum hedefim aralığa kadar en azından 67 68 civarını görmek büyük bir ihtimalle 76 benim direnç kilom 76'ya kırarsam çok güzel olacak😍

Bugün hava soğuktu bebişimle bir saat kadar çıktık yürüyüş yaptım yarın çıkabilir miyim bilmiyorum😅 6334 adım atmışım 🥲evde artık YouTube egzersizlerine kalabilirim 🤣 Bugün akşam yemeğine patatesli kıymalı bir yemek yapmışım ondan yedik bebeğim ile beraber biraz kaju atıştırdım bir de dido yedim onun dışında bir şey yemedim. Bakalım yarına inşallah düzelteceğiz be kanka bu yemek düzenini🥲

Ben geri geldim 80.2 ile döndüm 😂 ama bundan sonra sağlıklı beslenicem

Hoş geldin canım ben de şu an iyi durumda değilim saat 20.00'de makarna yedim Bir de utanmadım Dün gece de yedim yarın kendimi toparlamayı düşünüyorum buraya yazmaya da utanıyorum Neyse artık sağlıklı beslenip bir toparlayacağım şu 76'yı kıracağım sen de canım üzülme 80 kiloyu vücudun oturmadan atarsan beraber 76'dan devam ederiz😂😂😂

Bugünümü anlatıyorum kızlar bugün evden hiç çıkmadım spor da yapmadım dün gene parka falan gitmiştik oğlanla bir saat falan yürüyüş yaptım. Yarın inşallah hava güzel olursa oğluşu parka çıkartacağım kendimde Termal taytımı giyip dışarıya çıkacağım. Sabah kahvaltısında patates kızartması yedim beyaz ekmekle birlikte tükettim bunu 5 dilim falan yedim 🥲Sonra fıstık ezmesi yedim bir yemek kaşığı kadar falan o zaten diyetten sayılıyor o yüzden o konuda üzülmemem gerekiyor bence😁 Sonra 2 dilim börek yedim bir tabak makarna yedim ama makarna tuzsuz yağsızdı. 3 top da yani top dediğim böyle küçük çikolata yedim bir de narla mandalinayı karıştırıp yemeyi çok seviyorum onu yedim şu an çatlayacak haldeyim çok kötü beslendim ben ya. Ben niye böyle oldum bilmiyorum motivasyonla ilgili kitap okudum. Şimdi o yüzden biriyle idda ya girmem lazımmış. Yani bu topiğe biraz daha renk vermek istiyorum hareket vermek istiyorum. Hedef koyacağım kendime aralığa kadar 69'u falan görmem lazım. Yarından itibaren sağlıklı yaşama başlıyoruz🥳

Kocamla iddiaya falan giremem bu arada kendisi beni demolize ediyor. Bu yüzden buradan biriyle iddiaya girmek motivasyonumuzu arttırabilir. En azından okudum kitap öyle diyordu 😂 Kendime hedef aralığa kadar 69'u görmezsem 1 ay boyunca yani aralıktan ocağa kadar olan o bir ay boyunca hiçbir şekilde tatlıyı ağzıma sürmeyeceğim. Ben şu an 76 kiloyum yani 7 kilo falan bir hedef Koydum 1.5 ayda verilmeyecek bir kilo değil bence. Eski diyet listemi yapacağım Bu arada yoksa Yani olmayacak gibi😂

Son düzenleme:
Fark ettim de bu topiği Ağustosta açmışım ağustos'tan bu zamana kadar verdiğim kilo 2 bence çok rezilce bir şey 🥲. O yüzden bayağı kasacağım bakalım isteyen de benimle devam edebilir çünkü Bundan sonra sıkı takipteyiz🥳🥳🥳

Son düzenleme:
Fark ettim de bugün 500 kalori fazladan almışım Yarın onu telafi edeceğiz hem yürüyüşle hem de daha Az yiyerek böyle böyle böyle bu haftadaki aldığım fazla kalorilere veda edeceğim

Hoş geldin canım ben de şu an iyi durumda değilim saat 20.00'de makarna yedim Bir de utanmadım Dün gece de yedim yarın kendimi toparlamayı düşünüyorum buraya yazmaya da utanıyorum Neyse artık sağlıklı beslenip bir toparlayacağım şu 76'yı kıracağım sen de canım üzülme 80 kiloyu vücudun oturmadan atarsan beraber 76'dan devam ederiz😂😂😂
Ay hadi İnşallah ya bende bugün iki diş çektim çorba içtim geberiyom ağrıdan bide üstüne adet oldum bugün ayy

Ay hadi İnşallah ya bende bugün iki diş çektim çorba içtim geberiyom ağrıdan bide üstüne adet oldum bugün ayy

Ya gecmiş olsun üst üste gelmiş desene kanal tedavisi olmayan şansı yokmuydu bende çok çektim şu dişlerden

Bugün Çiyali limonlu suyumu içtim biraz bekliyorum kahvaltı yapmak için Bu arada biraz spor yapacağım sabah yapılan spor daha yağ yakımına yönelikmiş😂

Evet bugün kahvaltıdan önce 20 dakika ve spor yaptım Kahvaltı da birazcık sucuk (2-3 dilim) haşlanmış yumurta bir tane 2 dilim ekmek bir yemek kaşığı kadar belki birazcık daha fazladır fıstık ezmesi biraz domates yedim bir de çay içtim😂

X