- 10 Kasım 2010
- 4.622
- 3.803
BekliyorumSabah tekrardan başlıyorum inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BekliyorumSabah tekrardan başlıyorum inşallah
Sabah görüşürüz inşallah bu arada sirke detoksu falan varmış o ne biliyor musunBekliyorum
Sabah görüşürüz inşallah bu arada sirke detoksu falan varmış o ne biliyor musun
Hadi başlayalım o zaman ama midem bulanıyor sirkeden yaSabah aç karnına elma sirkesi içiliyor tok tutuyormuş bende onu bu ay deniycem bakalım yarından itibaren basliycam bakalim
Bir su bardağının içine bir tatlı kaşığı kadar koydum üzerine de su koydum nefes almadan içtimHadi başlayalım o zaman ama midem bulanıyor sirkeden ya
Bende öyle yaptım ama bıraktım olmuyor yaBir su bardağının içine bir tatlı kaşığı kadar koydum üzerine de su koydum nefes almadan içtim
Bende öyle yaptım ama bıraktım olmuyor ya
Bende ha bire yedim yarın işe başlıyorum Allah in izniyle
Anasınıfına gidiyor onunla aynı okulda çalışcam en azından gözümün önünde olur cikistida eşim yada kaynanam alırÇok sevindim senin adına hayırlı olsun işe başlayınca zaten verirsin ee bebişi ne yapacaksın o okula başladı değil mi
Anasınıfına gidiyor onunla aynı okulda çalışcam en azından gözümün önünde olur cikistida eşim yada kaynanam alır
Valla iş hayatım bı gün sürdü parmaklarım nasır tuttu bı günde belim kopuyo masa sandalye kaldırmaktan kendime hastanede iş bakcamÇok sevindim senin adına baya yorucu bir tempo seni bekliyor,
Çiktin mı işten ne olarak çalışıyordu kiValla iş hayatım bı gün sürdü parmaklarım nasır tuttu bı günde belim kopuyo masa sandalye kaldırmaktan kendime hastanede iş bakcam
Evet çıktım temizlik görevlisi olarak çalıştımÇiktin mı işten ne olarak çalışıyordu ki
Evet çıktım temizlik görevlisi olarak çalıştım