Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallahAy ben bu aralar var ya diyeti iyice saldım şimdi toplama zamanı cumartesi gününe kadar en azından 76.2'yi tekrardan görmem lazım o yüzden sıkı bir başlangıç yapacağım yarın tekrardan bugün gene ipin ucunu kaçırdım çünkü
Hadi inşallah
Çok iyi olurKocam bu hafta yok zaten yemekte o yüzden şöyle sebze yemekleri falan yapayım hep akşam yemeğine hafif tutmam lazım
Veririz merak etme önemli olan kendine olan inancın bebeğin yürümeye başladığında daha kolay verirsin merak etmeMerhaba, bende Nisan sonunda doğum yaptım maalesef boyum 1.70 kilom 70 olarak hamile kalıp 27 kilo aldım ancak 1 hafta hastane yemekleri +doğum ile 85 ile eve döndüm ancak pek sütüm olmadı 3 ay uğraştım ve dolayısı ile 85-86 devam ettim. Fakat bebeğim 3,5 aylık olunca kilo vermeye karar verdim ancak yaptığım tek şey akşam yemekten sonra yememekti maalesef biraz çikolata çekirdek vs yedim ama yine de 1.5 ayda 5 kilo verdim. Bu hafta pek dikkat edemedim şu an 79,45 kiloyum hedefim 60 ama ilk olarak 65 diyelim kolay gelsin arkadaşlar motivasyonumuz bol olsun
Merhaba, bende Nisan sonunda doğum yaptım maalesef boyum 1.70 kilom 70 olarak hamile kalıp 27 kilo aldım ancak 1 hafta hastane yemekleri +doğum ile 85 ile eve döndüm ancak pek sütüm olmadı 3 ay uğraştım ve dolayısı ile 85-86 devam ettim. Fakat bebeğim 3,5 aylık olunca kilo vermeye karar verdim ancak yaptığım tek şey akşam yemekten sonra yememekti maalesef biraz çikolata çekirdek vs yedim ama yine de 1.5 ayda 5 kilo verdim. Bu hafta pek dikkat edemedim şu an 79,45 kiloyum hedefim 60 ama ilk olarak 65 diyelim kolay gelsin arkadaşlar motivasyonumuz bol olsun
Valla canım ben bı süre diyeti bırakıyorum ama tekrar geri dönersem katılırım