Nişanlımın evinde kaldım. Yaşananlar...

Iyi olmus bu deneyim.

Fragmani yasamissiniz. Iyi ölcup tartip dusunun. Olur derseniz evlenin. Evlenince hic bir sey bundan iyi olmayacak. Yerinizde olsam vazgecerdim. Sorunuz bu degil biliyorum ama seneye burda esimin ailesi konularinizi cok okuruz.

babasinin dedigini yapmasi neden aileye düskünlük oluyo yahu o aileyle buyumus saygi dir onun adi nasil düsünceler var bu kk da ben anlamiyorum oglum kariyi bulunca silecekmi bizi birsey istesem batacakmi o geline tey allahim bu arada görümce disli belli yapacagin sey su ya bu deveyi güdücen yada bu diyardan gidicen en azindan neyse o sekilde davranmislar oldulari gibi benim ailemde bir araya gelince kahkaha dedikodu havalarda ucusur ayy ne var bunda kücük kizida kiskanma cünkü o dayisini kiskaniyo cocuk iste kendi cocugunuz olunca esin degisir benimkide öyleydi yiyenine karsi cadi hep hediyelerime göz koyardi oje alirdim ruj alir gönlünu alirdim emaaaan cocuk

Bence sizi eziyorlar. Nişanlınız da sizi dinlemiyor. Eşyaya bile sizi dinlemeyi çalışandan sonra düşünmüş. Ne saçmalık. Bir de bu onla bunla eşya alma olayını hiç anlamıyorum. Çok saçma geliyor.

Evlendikten sonra bunların kat kat fazlası olacak alışmalısın bence

Nasıl bir duruşum olmalı onlara karşı ?
Bu insanlar saygısız okadar rahatsızlığını dile getirmişsiniz ki ! Nişanlınız da öyle bir ailenin yansıması emin olun bunu evlendikten sonra gösterecektir , çok zor size hitap etmeyen kişilerle aile olmak yuvaların çoğu bu nedenle yıkılıyor .. sizde kimseyi değiştiremeyeceğinize göre açık ve net bitirin derim ben evlilik işlerinde duygusal değil tamamen mantıksal davranmak gerekiyor

Salona L koltuk ol -maz . Kayınvaliden haklı . Nedir öyle misafirler gelecek boncuk gibi dizilecekler. Hiç kullanışlı değil.oturma odası olsa olur. Ama salon olmaz. Eşinin ailesi normal geldi bana . Siz takıntılısınız biraz.çocuk gibisiniz.

Aynen ya Allah affetsin çocuk çok salak yapıştırcan ağzına şöyle bi
Geçen konuda da gıcık olmuştum

Belki misafirleri boncuk gibi dizmek istiyor konu sahibi? Ev onun, keyif onun...

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer kusura bakmasınlar popolarına göre koltuk beğenemem

Evlenirken bir tek sevdigimizle evlenmiyoruz malesef olacaklari gostermisler size

Valla eşinle bı sıkıntın olmasa da evlenince ailesi yuzunden dert tasa bitmez ve yıpranırsın bence iyi düşün taşın

Bu dediğiniz Kanun’da mı yer alıyor yoksa Kuran’da mı???

Yetişkin olmak demek karşındaki insanı onun tercihleri ile kabul edebilmek demektir. Olgunluk budur. Saygı budur.

İstersem banyoya köşe takımı koyarım.

Banyo mu... Gençlerde hiç saygı kalmamış

Belki misafirleri boncuk gibi dizmek istiyor konu sahibi? Ev onun, keyif onun...
Buraya konu açma sebebi ne peki ? Akıl onun hayat onun dimi . Ama amaç fikir alışverişi. Burada hiç tanımadığınız hayatları okuyup yorum yapıp üstüne ev onun hayat onun cümlesi çok mantıksız olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…