Nişanlımın evinde kaldım. Yaşananlar...

Fikir veriyoruz burda , yoksa düşünce gücüyle ona burdan koltuk takımı aldıracak değiliz. İlk evlenirken neyin kullanışlı neyin kullanışsız olduğunu düşünemiyoruz o anda beğenip alıyoruz. Aynısını bende tutturmuştum L koltuk aldım ve salonda kullanışsız oldu evet görüntü iyi hoş . Ama sonrasında pişman oldum. Belki de bana zamanında bunu söyleselerdi sizin verdiğiniz tepkiyi verip ısrarla yine de alacaktım.işte cahillik.benim hayatım diye banyoya koltuk takımı koyduracak türden cehalet hemde

Aslında ben L koltuk alsam mı diye konu açmamıştım ama yinede fikirleriniz için teşekkürler

Konu açmasının amacı kaynanasıydı. "L koltuk alırsam acaba çok mu büyük hata yaparım" değildi. Sırf koltuk seçimi yüzünden kaynanayı haklı bulmak da ayrı bir olay zaten.

Konu açmasının amacı kaynanasıydı. "L koltuk alırsam acaba çok mu büyük hata yaparım" değildi. Sırf koltuk seçimi yüzünden kaynanayı haklı bulmak da ayrı bir olay zaten.
Kayınvalideye Sırf koltuk seçimi konusunda hakvermiştim zaten ama sürekli laf vurma potansiyeli olan insanlar var ya burda o sebeple okuduğunu bile anlamayan, anlasa da öküz altında buzağı arayan cinsler sırf bu sebepten açıklama gereği duyuyorum. Velev ki kv haklı buldum yine siZi alakadar etmez ama neyse yazın boş durmaktan iyidir.

buraya nokta koysanız insanlar yorum yapar, o yüzden çok incik incik detaya girmeyin birdaha madem öyle.

Ya siz ne içiyorsunuz allahaşkına ben bişey mi dedim teşekkür ettim siz ne kadar da sorumla alakasız yorum atsanızda... offf

Evet boş durmaktan iyidir, forumun geri kalanı gibi kuramsal fizik formüller üretmiyorum evedd

Şaka yapıyorsunuz heralde. Çocuklari ciddi ciddi kıskanıp, eşinizi tembihleyip üstüne bir de cocuklari kıskandırmayi normal bulamazsınız heralde. Bir de doğum günu kutlamak nedir dediğiniz kişi adamın kardeşi, komşu kızı falan değil. Dalgınkiginiza geldi anlamadıniz galiba

Nişanlınız çok aileci midir?
Bizimkilerde sağolsunlar tuhaftır ama ben ne desem benimki müdahale etmez.
Görüşmem karışmaz mesela. Arkalarından yakınır sinirimi atarım haklı görür.
Ama nolursa olsun anam babam bacım diyen biriyle olmaz.
Haklı olduğunuz sürece yanınızda durup sizi ezmeyecek ezdirmeyecekse sorun olmaz.

Yol yakınken dönün mutsuzluktan başka bişey getirmez bu evlilik

Çok güzel özetlemişsin
Baba ne derse nişanlının yapması bana göre en büyük sıkıntı

Bu arada 5 yıl salonumda l koltukta oturduk, gelenlerden bık bık söylenenler oldu, haddini bilmeyen her şeye burnunu sokan tipler olur ya.. Üff şuraya düzgün bi takım al koy diyen yılık bikaç komşum oldu.. Umrumda mı?? ASLAAAA.. Gerçi onlar yıpranınca diğer odamdaki koltuk takımımı geçirdim salona onu da beğendiremedim, kendi zevklerine göre sipariş veriyolar, evini şöyle dizayn et diyorlar, onu oraya bunu buraya koy, şu şurda hiiççç olmamış. Acaba sen olmuş musun diyesi geliyor insanın. O yüzden tınlamamak en güzeli ev sizin, zevk sizin.. Biz bidahaki sefere yine l koltuk alcaz, eşimle kıç kıça dipdibe pek hoş oluyor şayet

Bende senin gibi sustum sustum herşeye ağladım alındım eşimin defalarca yüzüne vurdum yaşadıklarımı sonuç onların yaptığı herşeyi unutup beni insanların en küçük hatasına takılıp silen insan ilan etti.Bende şimdi sözümü esirgemiyorum bir sene öncesinde kaynanamın hiç haddi olmayan bir sözü söylemesine çok sert karşılık verdim o gün bugündür ne o eskisi gibi vurdumduymaz davranabiliyor nede ben canımı sıkıyorum istediğimi söyleyip rahatlıyorum ama tek bir farkla gülerek ve onun yaptığı gibi kıyaslayarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…