Nişanlımın evinde kaldım. Yaşananlar...

Ailesinin sozunden çıkmıyorsa ki ne derlerse yapmış götür getir işin zor iyi düşün derim.

Nişanlın her durumda seni savunacak koruyacak bir tip mi?
Yoksa sessiz ailesi ne derse ona uyan birisi mi?

Önemli olan bu iyi ölç tart yaşadıkların yaşayacaklarinin başlangıcı gibi...

Küçücük çocukla s.dik yarıştırmak nedir ya yuh artık küçücük cocuga onun aşkı benim bilmem ne diye çatlatmak filn...
Ayrıca evlenmek öyle kiskanarak yapılacak birşey değil ki yani ev araba almak olsa neyse de ...
Gelini kıskandım diye hemen birisini bulacak iki aile kostur kostur hemen düğüne ikna olacak filan komiksiniz .
Ayrıca eşim ablasının doğumgününü kutlayabilir sorun yaşadığım halde

Doğrudan size yapılan bisey yok aslinda. İnsanlarla beraber mobilya bakmaya çıkarken ne düşünüyodunuz ki? Elbette yorum yapacaklar.
Doğum için pasta istemeleri de normal.

Valla biz eşimle tüm alışverişi birlikte yaptık sadece ikimiz .kimseyi karistirmadik ailelerimiz sadece düğünümüz de davetiye dağıttı herşeyi ikimiz hallettik hiç de pişman değiliz ailelerimiz de gayet memnun neticede yorulmadilar

Katranı kaynatsan olurmu şeker?Cinsi batasıca cinsine çeker...Nişanlınızın yanında böyle davranıp konusuyorlarsa demekki nişanlınızda da o potansiyel var.Sizin yanınızda öyle davranabiliyorsalar nisanlınız bu durumu normal karsılıyor ve de surekli sorun olur size.Konusun.Bu durumdan hoslanmadiginizi belirtin

Siz bu aileyle uyum sağlayamamışsınız. Onları ailen ortamı size uygun değil gibi. Nişanlın ailesine fazlasıyla düşkün ve onların sözüne itibar eden biri. Haliyle evlenince ailesinin içinde sürekli olacaksınız. İyi düşünün derim. Rahatsız olduğunuz hallerine bir ömür katlanmak zorunda kalacaksınız.

Size fragmanı izletmisler düşünün filme girince neler olacak

Bence gayet sizlik bir durum var. Konusma tarzi kufurlu ve saygisiz olmasi suanda size karsi olmasa da ilerde sizinle de ayni sekilde konusulacak. Tarzi oyle olan biri sizinle konusurken kendini duzeltmeyecek muhtemelen.

Kv ve kpde dert olacak gibi duruyor. :)

AYnı ben ve benm yasadıklarm yemınle hep onlar mükemmel hep onlar harika herkes tüü kaka kesnlkle ceklir dert cile deil

Babasının talimatıyla ..kardeşinin lafıyla hareket etmesi bitene kadar nişablı kal kuzum..önce bir büyüsün sonra evlen..

Daha nisanliyken böyleler evlenince eyvah eyvah.Nisanliniz sözü ağzina alacak bi tip degil ailesi zaten ben benci.O yuzden bu yasadiklariniz fragman Yol yakinken ayrilin.Size yokmussunuz gibi davranmalarindan hosnutsaniz evlenin.

Bence başını yakıyorsun bizleri tabiki dinlemiyceksin kendi bildiğini okycaksin ama şuan sende kendimi gördüm.benimde esim öyleydi benimle ailesinin yanında konusmaz telefnda oyun oynardı aileler tanışmaya gitmişti ben mutfağa geçiyim dedim eşim ozaman benle konusmamasti yabancılık çekmiştim görümce desen öyle ah ah bende fragmanını görmüşüm.simdi nemi yapıyorum boşanma asamasindayim böyle insanlardan uzak durun bende sizin gibi sessizdim ezildikce ezildim aman susayimda tatsizlk cikmasin dedim üstüme üstüme geldiler.canim benim Allah yardımcın olsun ama sana ilk basta böyle yapanlar ilerde degiscegini sanma dahada kötülerini gorecksn. Bunlari evlenmeden once nisanlinla konus basit konular değil yolun başındasınız gerçi ne dersek boş yine evleneceksnz.🖐

Valla cnm abartılcak değil oturup derdine ağlayacak kadar derdin var bence.Nişanlınla sorunun yok da nişanlının evine sahip çıkcak söz hakkı yok mu da o kdr insan konuşurken ev benim olacak biz oturacağız diyemiyor? Yada insanlar bu kadar üzerine gelirken olması gerektiği gibi o mesafeyi ayarlayamıyor? Anne kardeş başka, karın çocuğun başka.Evet herkese saygı şart ancak haddini aşana da sınır koymak erkeğe düşüyor bence.Sen bişey söylersen saygısız olursun ancak eşin o mesafeyi ayarlarsa herkes nerde ne yapacağını bilir.Çok zorlanacaksın evlenince sakın tercih isteme hatasına düşme arada kalırsa sen ezileceksin

Görümceye takıldım ben.. Demek sadece benimki değil, hepsi 'mikemmel'miş bu görümcelerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…