- 9 Ocak 2015
- 19.335
- 80.418
-
- Konu Sahibi nisandabahar
66-67 canım benim 167 idealim 60 normal olan 65 planım eyer mayısa kadar 65 olursam mayısta korumaya geçicem(İstanbul gidicem daha rahat koruma süreci olur ) sonra tekrar başlayıp 60 kilo olmak istiyorum temmuzda bakalım kısmet belki hiç vermemYa benim boy 172 kilo kaç olmalı sence
Benim de ideal 63 çıkıyor bi 65 olalım da gerisi de gelir66-67 canım benim 167 idealim 60 normal olan 65 planım eyer mayısa kadar 65 olursam mayısta korumaya geçicem(İstanbul gidicem daha rahat koruma süreci olur ) sonra tekrar başlayıp 60 kilo olmak istiyorum temmuzda bakalım kısmet belki hiç vermem
İnşallah inşallah spora dört elle sarılmam lazımBenim de ideal 63 çıkıyor bi 65 olalım da gerisi de gelir
İnşallah inşallah spora dört elle sarılmam lazım[/QUOTE
Ya yürüyüşü spordan saymıyorz diyor benm arkadaşlar ben en az 45 dakika yürüyorum her gün ki çok da hızlı yürürüm yani
[/QUOTyNasıl sayılmaz 30 dk dan sonra vücut yağ yakıyor sen yürü bakma kimseye
Çok çok geçmiş olsun canım rabbim sağlık sıhhat ihsan eylesinmerhaba kızlar
perşembe günü bir yakınımız (halamın eşi) kalp krizi geçirdi apar topar gittik yoğun bakıma alındı 2 gün kaldı şükür çıktı şimdi durumu iyi.. eve bu akşam geldim ve ancak oturup size yazabiliyorum.. telaştan üzüntüden gelen gidenden sizleride haberdar edemedim. Yazılanları yarın okurum inşallah şuan çok yorgunum kızlar. Bu arada ne yedim ne yemedim o kısım epey karıştı. Kiloma da bakamadım yalnız en son çarşamba 80.9 du onu baz alıcaz artık. hepinizi öpüyorum iyi geceler diyorum yarın görüşmek üzere
Nisanda baharcim cok gecmis olsun canim seni cok merak ettik Allah sifa versin insallah
buarada benim sevgili ervaammcim nerdeee ??????? menu bildirmemisolmuyo boyle
Neler okuyorum beeennnnCnmmm menu okadar kötü ki paylasmaya bile degmez gunduz iyiydide aksam kuzenle birlikteydik herseyyiii yedimmm kocaman bir dilim pasta 4 sigarayla 2 kocaman bsrdakta sicak cikolata bol bol aksam yemegi daha hangi birini sayiymki
Dışarı çıkcam iskender yesem mi yemeseem mi sabahtan beri git gel yaşıyorum vallaNeler okuyorum beeennnnbak bu olmadi iste neyse canim hepimiz yapiyoz o kacamaklari malum hafta sonu giden gelen suydu buydu gidiyo ama cizgiyi fazla asmamak lazim canimcim
canim yarim porsuyon ve tereyagsiz yiyebilirsin bence aksam yemeginle yada sporla dengeleyebilirsin ama fazla kacamak yok ona goreDışarı çıkcam iskender yesem mi yemeseem mi sabahtan beri git gel yaşıyorum valla
Yuppyyyyyycanim yarim porsuyon ve tereyagsiz yiyebilirsin bence aksam yemeginle yada sporla dengeleyebilirsin ama fazla kacamak yok ona goresaka biyana zaten haftada birgun kacamak gunumuz vardiya ona sayariz