- 14 Kasım 2014
- 522
- 393
-
- Konu Sahibi nisandabahar
kişiler | 30Ocak | 6Şubat | 13Şubat | 20Şubat | 27Şubat | 6Mart | 13Mart | 20Mart | 27Mart | 3Nisan | 10Nisan | 17Nisan | 24Nisan | 1Mayıs |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
69*nisandabahar | 84.8 | 82.2 | 81.2 | 81.6 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
65*su321 | 73 | 72.8 | 70.8 | 70.5 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
64*rmys4203 | 83 | 81.3 | 80 | 80 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
65*towerin | 75 | 73 | 71.8 | 69.8 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
70*S2000 | 85 | 84.2 | 83.3 | 83.3 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
79*ogrtmn5 | 89 | 86 | 85 | 85 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
70*ervaamm | - | 80 | 79 | 79 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
64*mirjam | - | 77 | 74.5 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
80*paramedikk | - | 98 | 95.4 | 96 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
70*adanamerkez | - | 93.3 | 91.9 | 91 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
65*saliha00 | - | - | 88 | 85.5 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
80*mira_85 | - | - | 91.5 | 91.8 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
65*rabia558 | - | - | 71 | 70.2 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
mandebula | - | - | - | 62.2 | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
Aynen bncedeKizlar bu arada menuyu 6 dan sonra yazalım ben yazmış bulundum ama neyse 6 dan sonra yazarsak yeme isi bitmis olur hemde yazdiktan sonra birsey yiyemeyiz sucluluk duygusu olur bence
Çok iyi fikir canım öyle yapalım... Sen gideceğin için bildirim sıkıntı değil seni biliyorum canımKizlar bu arada menuyu 6 dan sonra yazalım ben yazmış bulundum ama neyse 6 dan sonra yazarsak yeme isi bitmis olur hemde yazdiktan sonra birsey yiyemeyiz sucluluk duygusu olur bence
Tamam canım diğer arkadaşlar da yazsın netleşir. Belki yine cumada kalırız öyle başlamıştık. 6 dan sonra yememeye dikkat ediyor musun? Menü gayet güzel afiyet olsunYeni bir baslangicin icine dahil olmaktan dolayi mutluyum. Hepimize hayirli olsun o zaman. Bence tarti gunu cumartesi olmali cunku pazar gunu serbest ogun yapacaktir bir cok arkadaş, ben de dahil. Bu benim fikrim cumartesi tartiyi maglub eden pazar gunu serbest ogunu haketsin diger türlü kacamaklarla yürümüyor bu is.
Aksam topluca yazabilirim menumu ama daha erkende yazabilirim cunku gunum gunume uymuyor bazen aksamlari cok yogun oluyorum
Evet canım dün gece Konuşurken böyle bir karar verdik kızlar onayladı senin görmediğini düşünerek mesaj atacaktım bende...Kızlar buraya mı taşındı topik anlamadım ben
Tamam canım diğer arkadaşlar da yazsın netleşir. Belki yine cumada kalırız öyle başlamıştık. 6 dan sonra yememeye dikkat ediyor musun? Menü gayet güzel afiyet olsun
Bende öyleyim ya aklım almıyorBeğendiğine sevindim. Ben saat 8 civari kucuk bir ara yapıp günü kapatıyorum canım. Ara yapmadigim zamanlar eksi göremiyorum. Yoksa yemezdim daha da rahat oluyorum hatta yemezsem ama metabolizma duruyor aninda az yiyerek de kilo veremem mesela
Bende öyleyim ya aklım almıyor
Aptalca bi sebebi var 4 gündür meyveli yoğurt diyeti yapyorum bi daha asla yapmıcam ben kahvaltıyı özledim ya bugün bitti zaten asla bi daha yapmam banane az olsun mutlu oliyim yeter kiCanyapıyorum ama b hic yemek namina bir şey yememissin sebebi var mı?
Aptalca bi sebebi var 4 gündür meyveli yoğurt diyeti yapyorum bi daha asla yapmıcam ben kahvaltıyı özledim ya bugün bitti zaten asla bi daha yapmam banane az olsun mutlu oliyim yeter ki
Aynen canımEstagfirullah.Tatlim bencede yapma öyle şeyler. Kahvaltını da yemegini de güzelce ye. az gidebilir ama kalıcı olur