- 10 Şubat 2015
- 107
- 79
- 29
- Konu Sahibi nisandabahar
ya bu ev arkadaslarım benım nefsımı zorluyo rresmen. bu saatte çiğ köfte siparişi verilir mi ? tutuyorum kendımı yemıyecem dedım istemedım ama canım istiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorumm ya yemek istemıyorum eger tutamazsam 1 parçacık alırım belkıazıcık ucundan tadına bak bişey olmaz nefsine zülmetme ..
He ya catliyo zaten yedirmeye calisiya manyak karıOna diyet yaptığını söyleme senin zayıfladığını gördükçe çatlar
Dönüşte menüyü bekliyoruuummmm
Ervaammcim dr gidecegini yazmisin git tabi benim hipotroidim var yani calismiyor gercekten az yedigim halde bazen kilo aliyorum canim hissediyorum calismadigini doktorumu ariyorum test yapiyor calismadigi hissedersin sanki yediklerin karninda kaliyor az yesen bile siskinlik hissediyon
Utanma tatlım ya zaten hiç kaçamaksız yapıyorum diyen yalan söyler.
Sadece kaçamaklarını da geç saatte yapma
evet canim bende cok merak ediyorum nerelerde bu kiz insallah sadece temizlige dalip bizi unutmusturKizlarrr nisanda bahari cok merak ediyorum nerdeyse 3 gundur girmiyo basinda kotu biseymi var acaba allah esirgesin inşallah kötü bişey yoktur
Bu şekil? Hayırdır noldu?Ya kızlar bu şekilde devam edeckse ben gerçekten bırakcam grubu.
Kimse yok rabiacım ya sen ben keloğlan hesabıBu şekil? Hayırdır noldu?
Haftasonu normal cnm offf rakibem şu oruç borcumda bitsin bakalım kilomda değişme olucakmı?Kimse yok rabiacım ya sen ben keloğlan hesabı
Tabiki olacak hiç şüphem yok benim.Haftasonu normal cnm offf rakibem şu oruç borcumda bitsin bakalım kilomda değişme olucakmı?
38 öncede 42-43 tü(83 kiloyken) sen kaç giyiyorsunTabiki olacak hiç şüphem yok benim.
sen kaç beden giyiyorsun canım
Benim de 48 di yuh demiiii38 öncede 42-43 tü(83 kiloyken) sen kaç giyiyorsun
Sen kaç kiloyla diyete başladın? Ne kadar zamandır diyettesin? Ben 83 le 3 ay önce başladm çoğu gitti azı kaldısb: 39686165 .!.:Benim de 48 di yuh demiiii
şimdi üst 38 alt 40
99 la başladım bende 6 ay oldu canımSen kaç kiloyla diyete başladın? Ne kadar zamandır diyettesin? Ben 83 le 3 ay önce başladm çoğu gitti azı kaldı
99 la başladım bende 6 ay oldu canım[/
Harikasın başarıcaz arkadaşım az kaldı son 5 kilomuz kaldı