- 9 Ağustos 2023
- 1.200
- 666
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Evet hatta çok önyargılı gittim canım yanacak diye ama çok şükür anlık adet sancım oldu sonrada hemen geçtiSanırım hsg çektireceksin ama korkuyorsun kuzum
Ben şehir hastanesinde çektirdim anestezi yoktu tabi, çok kısa sürüyor ve öyle aşırı dayanılmayacak birşey değildi ondan önce korktuğum için anestezili çektirmiştim ikisinde de sonrasında çok ağrı sızı olmadı arada bir sancı giriyordu ilk gün o kadar. Durumun varsa anestezili çektir tabi ama yoksa araştırıp kendini korkutma bilmeden bodoslama dalmak en iyisi oluyor
tatluboncuk da devlette çektirdi o da aynı şekilde çok ağrı sızı hissetmedi
Bu arada tebrik ederim bir sürü adım atmışsın ne güzel en kısa zamanda mutlu haberler al inşallah yürekten.. Bende dr fobisi anksiyete vs var cesaret edip kan vermeye bile gidemiyorum ..Alayım bebeğim gel gel
Kuzum hayıt falan içtiysen o yükseltiyor bakkFsh kiti yokmuş kuzum o yüzden yapamamışlar hayırlısı inşallah biraz düşürecek şeylet yiyeyim diye düşünüyorum
Kuzum Ekim yada eylülde mi hamile kalmıştın ben hatırlıyorum seni çok üzüldüm inşallah Nisan da mucizen bulsun seniBende Nisan Mayıs gibi katılırım aranıza Kasım ayında sezerayan oldum bebeğimi kaybettim psikolojik olarak toparlanmayı bekliyorum
Kuzum bu ay gitsem mi doktora bilemedim valla bi yanım git diyor bi yanım çok stres yapıyorsun diyor ama 7 ay da oldu artık. Şimdi psikolojik olarak iyiyim ama regl olunca hemen depresyona giriyorumBence doktorunun dediği gibi gayet güzel çıkmış sonuçların ama bazen ihtiyacımız olan dışardan ufacık bir destek oluyor kuzucum denesen mi acaba çatlatma iğnesi
Sağol kuzucum bir yerden başlamak lazım zor ama başlamak lazım biryerden zaman geçiyor boşaBu arada tebrik ederim bir sürü adım atmışsın ne güzel en kısa zamanda mutlu haberler al inşallah yürekten.. Bende dr fobisi anksiyete vs var cesaret edip kan vermeye bile gidemiyorum ..
Yok kuzum birşey içmedimKuzum hayıt falan içtiysen o yükseltiyor bakk
BaloncukummmmmKuzum Ekim yada eylülde mi hamile kalmıştın ben hatırlıyorum seni çok üzüldüm inşallah Nisan da mucizen bulsun seni
Tamam kuzumm bu arada uykusuzluk stres de hemen yükseliyor bilgin olsun. Hamiş kalmaya engel bi değer değil bu arada rahat ol. Sadece hamiş kalınca beneğe zararı olabiliyormuş o yüzden kalır kalmaz hemen bakıyorlar yüksekse ilaç veriyorlarYok kuzum birşey içmedim
Hatırladım ben seni kuzum Ankara’da hemşireydin dimiiZumruduanka96 ayyy yaşasın sonunda bildiğim isimler benim ismim de mcnun123 dü sonradan kullanıcı adımı değiştirdim. Herkese tekrardan selamlar kızlar. Lütfen beni de listeye ekleyinnnn. Ne yazık ki henüz hamiş kalmadım. Bu süreçte neler yaptım hemen yazayım. Eşim sperm testi verdi sonuçlar için doktor mükemmel demiş. Hiç bir takviyeye ihtiyacın yok demiş. Ben tekrar hormon testleri yaptırdım adetin 2. Günü onlar da güzel geldi. Sonrasında dayanamayıp rahim filmi çektirdim tüpler açık rahmin şekli gayet iyiymiş. Hiç bir engel yok dedi doktorum. Bu ay yumurtlama günü e2 baktırdım. Yumurtlamam kaliteli olmuş. 7 gün sonra progesteron baktırdım o 8.5 çıktı. Doktorum 5 üstü güzel 10 üstü mükemmel dedi. Yani belkide çatlamada bi problem vardır tam emin olamadım. Bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum. Doktorum 6 ay kesinlikle gelme bana dedi. Kaliteli yumurtlama ve çatlama için neler önerirsinizzzz. Bu arada sat: 15 Şubat bat: 13 Mart
Hepimiz aynıyız kuzum regl olunca bi bıkkınlık tükenmişlik geliyor sonra toparlayıp devam ediyoruzKuzum bu ay gitsem mi doktora bilemedim valla bi yanım git diyor bi yanım çok stres yapıyorsun diyor ama 7 ay da oldu artık. Şimdi psikolojik olarak iyiyim ama regl olunca hemen depresyona giriyorumregl olunca fikir değiştirip hemen doktora gidebilirim
Laborantım kuzummmHatırladım ben seni kuzum Ankara’da hemşireydin dimii
Evet evet hatırlıyorumLaborantım kuzummm
İnşallah kuzummmm olmazsa gideyim yaHepimiz aynıyız kuzum regl olunca bi bıkkınlık tükenmişlik geliyor sonra toparlayıp devam ediyoruz
Sen bence adet olusan ki inşallah olmazsın kesin doktor yolunu tut kuzum inşallah bebişine kavuşmana vesile olur
Evet canım çektirmek istiyorum çünkü hiçbir sorun yok deniliyor ama bir türlü gebelik olmuyorSanırım hsg çektireceksin ama korkuyorsun kuzum
Ben şehir hastanesinde çektirdim anestezi yoktu tabi, çok kısa sürüyor ve öyle aşırı dayanılmayacak birşey değildi ondan önce korktuğum için anestezili çektirmiştim ikisinde de sonrasında çok ağrı sızı olmadı arada bir sancı giriyordu ilk gün o kadar. Durumun varsa anestezili çektir tabi ama yoksa araştırıp kendini korkutma bilmeden bodoslama dalmak en iyisi oluyor
tatluboncuk da devlette çektirdi o da aynı şekilde çok ağrı sızı hissetmedi
Geçen sene Mayıs ta hamile kaldım normalde Şubat anneleri gurundaydım 26 haftalık erken doğum yaptımKuzum Ekim yada eylülde mi hamile kalmıştın ben hatırlıyorum seni çok üzüldüm inşallah Nisan da mucizen bulsun seni