- 9 Kasım 2023
- 285
- 111
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Canım benide alın aranızaEvetttt hanımlar sahalara geri dönüş yapıyorum Eylül Ekim Kasım aralık ayından sonra biraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedimo zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSiM SAT BAT Merveeee57 18 Şubat 19 Mart @eflatundunya 12 Şubat 09 Mart @ArasaNillGerek 23 Şubat 23 Mart @bernaad 29 Şubat 28 Mart @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 5 Mart 30 Mart
Özelden yolla bebişCanım benide alın aranıza
Canım nasılsın bu aralar göremiyorum seni hiçbir yerde özletiyorsun kendiniİlk beni ekle o zaman sat 18 şubat bat 19 mart
Evet canım açıklama yazından tanıdımCanım nasılsın bu aralar göremiyorum seni hiçbir yerde özletiyorsun kendini
Bu arada beni tanıdın mı
Koştum geldimmmm
Edoşumm bi topicte buluşmayı nasıl özlemişimmKoştum geldimmmmZumruduanka96 hayırlı uğurlu olsun kuzumm ❤ bu topik bize iyi gelecek uğurlu gelecek
Teşekkür ederim edoşum ayrı gayrı olmuyor özledim sizleriKoştum geldimmmmZumruduanka96 hayırlı uğurlu olsun kuzumm ❤ bu topik bize iyi gelecek uğurlu gelecek
Sende hoş geldin kuzummmahhZumruduanka96 hoşşgeldinnn kuzummm tabiki bende giricemmm 5 mart 5 nisan hayırlı güzell pozitif bir ay bizim olsuuun
He yooooEdoşumm bi topicte buluşmayı nasıl özlemişimmnapıyorsun doktor kontrolün ne zamandıı ?
Hem de çok özledikTeşekkür ederim edoşum ayrı gayrı olmuyor özledim sizleri
Son dönüşümüz inşallah buraya kuzucum sonra anne topiğine geçicez inşallah cümbür cemaattHe yoooowe are back kuzum bugün vardı kontrol. Dört yumurta görünüyor ama işte sonunda bir kalmaz inşallah. Geçen seferde dörttü, iki oldu sonra birer düştü.. Ondan Heveslenemiyorum. Sonra sayı düşüyor. Cuma kontrol var yine. Sen naptın bu ay
En önden yerinizi ayırttım bebeğimHem de çok özledikbahar ayıyla birlikte çiçekler açacağız inanıyorum. Yaza hamile giriyoruz. Kemerleri bağlayınn, sevinçten uçacağız
Kıyamam kuzum benim ya bazılarının çok acıyo bazılarının acımıyo doktordan doktora farkediyo sanırımabbooowwww ben bir rahim filmi çektirdim bu ay aman Allahım düşmanıma çektirmesin Allahım böyle bir acı görmedim benn
Kız anestezisiz mi çekildin. Hey maşallahabbooowwww ben bir rahim filmi çektirdim bu ay aman Allahım düşmanıma çektirmesin Allahım böyle bir acı görmedim benn