- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Evettt olucazDünürcümm bu ay gerçeekten dünür olucazz inşallaahh inanıyorumm
Kimler gelmiş kimlerrrrOoo ooo ooooo mekanın sahibi geri geldiii
Yine bol hamişli bir topic olacak hemencik yerimi alayım zümrüdümmZumruduanka96
Sat: 2 Mart
Bat: 28 Mart
Senli bir topic bensiz olur mu minnoşumKimler gelmiş kimlerrrr
Cansın sen cannnnSenli bir topic bensiz olur mu minnoşum
Mıknatıs gibisin habişimCansın sen cannnnbizim ekip toplandı yavaş yavaş
Ay evet bernoşum ya cidden özledim buralarıÖzledik buraları mervişim
Pusula gibiyiz doğru yönde buluşuyoruzMıknatıs gibisin habişim
Yeni topiğimiz uğurlu gelecekk burdan hoop anneler topiğine gitcez el ele mervişimAy evet bernoşum ya cidden özledim buraları
Ya bak yicem seniPusula gibiyiz doğru yönde buluşuyoruz
Analar topikini de ben aççamYeni topiğimiz uğurlu gelecekk burdan hoop anneler topiğine gitcez el ele mervişim
Ooooooo hayırlı uğurlu olsun hepimize bebekkkEvetttt hanımlar sahalara geri dönüş yapıyorum Eylül Ekim Kasım aralık ayından sonra biraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedimo zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSiM SAT BAT Merveeee57 18 Şubat 19 Mart @eflatundunya 12 Şubat 09 Mart B bernaad 29 Şubat 28 Mart @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart benaroz 5 Mart 30 Mart
Yi beniYa bak yicem seni
Eveet aksi mümkün müAnalar topikini de ben aççam
Uğurlu gelsin bebişim hepimizeeeOoooooo hayırlı uğurlu olsun hepimize bebekkksat 23 şubat bat 21 mart bugun yeniden inofolic inisotol e başladım şase şeklinde bakalım fayda verir mi
Ay evet evet eveettt oraya da birlikte gidelimmYeni topiğimiz uğurlu gelecekk burdan hoop anneler topiğine gitcez el ele mervişim
Ohhhhhh beeee diğer topiklerde alışamadım bacım hay allah razı olsunUğurlu gelsin bebişim hepimizeee
Tahmin ettim alışamadığını sen bensiz yapamazsınOhhhhhh beeee diğer topiklerde alışamadım bacım hay allah razı olsun